• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحي سايت از صفر !!

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلاممن راستش رو بخوايد سه سوال خيلي مبتديانه دارم كه ميخوام اگر ممكنه به صورت كامل بهم جواب بديد اما مشكل من اين هست كه بدونم براي طراحي يه سايت مثل سايت زيرhttp://www.avajang.comبايد از چه نرم افزاري استفاده كنم ؟ !! آيا با فرانت پيج ميشه يه سايت دقيقا مثل اين سايت طراحي كرد ؟؟؟؟؟و اينكه براي كسي كه ميخواد تازه شروع به طراحي با فرانت پيج كنه آيا ميتونه همچين سايتي طراحي كنه ؟؟؟؟؟؟و يه چيز ديگه كه ميخواستم از تون بپرسم براي آپديت اين سايت آيا ميشه از سيستمي movable type استفاده كرد ؟؟؟؟؟راستي يه كمي هم از اين سيستم هاي مديريت برام توضيح بديد كه دقيقا بفهمم چه كارا ميشه باهاشون كرد
ممنون
منتظرم

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahsa rahimi :
سلاممن راستش رو بخوايد سه سوال خيلي مبتديانه دارم كه ميخوام اگر ممكنه به صورت كامل بهم جواب بديد اما مشكل من اين هست كه بدونم براي طراحي يه سايت مثل سايت زيرhttp://www.avajang.comبايد از چه نرم افزاري استفاده كنم ؟ !! آيا با فرانت پيج ميشه يه سايت دقيقا مثل اين سايت طراحي كرد ؟؟؟؟؟و اينكه براي كسي كه ميخواد تازه شروع به طراحي با فرانت پيج كنه آيا ميتونه همچين سايتي طراحي كنه ؟؟؟؟؟؟و يه چيز ديگه كه ميخواستم از تون بپرسم براي آپديت اين سايت آيا ميشه از سيستمي movable type استفاده كرد ؟؟؟؟؟راستي يه كمي هم از اين سيستم هاي مديريت برام توضيح بديد كه دقيقا بفهمم چه كارا ميشه باهاشون كرد
ممنون
منتظرم

راستش این سایتی که شما آدرس دادید به نظر نمیرسه که سیستمی کار کرده باشه که بشه شما گیر بیارید.منظورم اینه که خیلی از این جور شرکتها سیستمشون رو میدن برنامه نویس ها تا براشون بنویسن با قیمت های بالا...
اما در مورد فرنت پیج...باید بگم که نرم افزاری هست که تازه کارها خیلی بهش علاقه مند میشن و مشکلش اینه که اصلا استاندارد های وب رو رعایت نمیکنه و اگر شما یه سایت با فرونت پیج طراحی کنی شاید قشنگ بشه ولی مطمئن باشید توی FF , Opera و بقیه مرورگرها 180 درجه طراحیتون فرق میکنه...

در مورد آپدیت و این حرفا...اگر با مویبل تایپ وارد باشید و از پلگین ها که برای این سیستم نوشته شده درست استفاده کنید...میتونید موشک هوا کنید!:D

به سیستمی هم که بتونی سایتت رو اداره کنی میگن سیستم مدیریت یعنی اینکه بتونی مطلب جدید اضافه و کم کنی دسته بندی مطالب و قالب های سایت رو عوض کنی و امکانات دیگه!

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي ممنون از راهنمايتون
اما اگر يكي بخواد يه همچين سايتي براي من طراحي كنه البته با يه سري تغييرات كوچيك و يه سيستم مديريت محتوا حالا فرض كنيم movable type روش نصب كنه كه من بتونم راحت باهاش كار كنم چند در مياد ؟؟؟؟؟؟
لطفا بچه هايي كه ميتونن اين كار رو بكنن راهنماييم كنن
ممنون

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كسي ميتونه يه همچين صفحه اي رو براي من طراحي كنه ؟؟؟
هزينش رو هم با هم به تفاهم ميرسيم فقط يه سري تغييرات ميخوام توش بدم
منتظرم

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من میتونم برات طراحی کنم
باهام توی یاهو تماس بگیر با آیدی a_akhgar

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از راهنمايتون
اما اگر يكي بخواد يه همچين سايتي براي من طراحي كنه البته با يه سري تغييرات كوچيك و يه سيستم مديريت محتوا حالا فرض كنيم movable type روش نصب كنه كه من بتونم راحت باهاش كار كنم چند در مياد ؟؟؟؟؟؟
لطفا بچه هايي كه ميتونن اين كار رو بكنن راهنماييم كنن
ممنون

پیشنهاد میکنم حسابی بگردی چون هر کس نمیتونه از مویبل تایپ اگر قرار باشه سی ام اس سایتت باشه ؛ اون جور که باید و میشه کار بکشه!

بالا