سلام به همه. من ميخوام يه فرم بسازم كه مشخصات كاملش توي اين عكس اومده. لطفا كمك كنين. اگه حالش رو دارين چند خط واسم بنويسين تا راه بيافتم. ممنون.
ممنون از تذكرت.به نقل از mazoolagh :اميدوارم مشكلت حل بشه
فقط خاطرت باشه اين روش getelementsbyname رو با دقت استفاده كني - IE با شناسايي عناصري كه توسط كد ساخته ميشن مشكل داره - در اين مورد خاص ميشه كد جاواي زيبايي نوشت كه تمام عناصر رو با كد بسازه ولي فقط با netscape-opera-firefox-mozilla كار ميكنه
به نقل از daftarekhaterat :من فقط قصدم انتخاب 3 گزينه از يك منوي پايين افتادني بود كه هر كدام يه ضريب داشتن. نتيجه يه باكس قبلي در عدد منو ضرب ميشد و توي يه باكس ديگه نوشته بشه.
به نقل از daftarekhaterat :ببخشيد يه سوال داشتم.
يه فرم بايد بسازم كه يه جدول هست كه 30 تا ستون و 20 تا رديف داره و توي هر خونه 3 تا چك باكس داره! حالا حساب كنين چند تا چك باكس ميشه!! :blink:
خب مشكل اينه كه من ميخوام اسم همه اين چك باكس ها يكي باشه اما به محض اينكه يه خونه رو كپي ميكنم براي هر باكس يه شماره اختصاص ميده. يعني كلا از صفر تا 1800 شماره گذاري ميكنه!
راه حل چيه؟! چه كنم كه فرونت پيچ اينقدر باهوش عمل نكنه!
شما حسابش رو بكنين ساختن 600 تا خونه توي محيط كد يعني 600 بار انتخاب و 600 بار paste كردن!به نقل از mazoolagh :در محيط code كار كن نه design!
به نقل از daftarekhaterat :شما حسابش رو بكنين ساختن 600 تا خونه توي محيط كد يعني 600 بار انتخاب و 600 بار paste كردن!
به نقل از daftarekhaterat :آقا معلم من هنوز كلاس asp نرفتم.
در ضمن اون يكي رو هم فقط براي 3 تا رديف اول تكميل كرده بودم چطور شما به اين سرعت واسه همش ساختين؟! :blink:
ببيينم اگه بخوام براي هر 31 ستون اين كاري رو كه براي 21 رديف انجام شده يعني فقط مجموع D,E,N رو براي هر 31 ستون داشته باشم با اين برنامه نويسي ميشه؟!
در مورد حجم عناصر صفحه هم بايد بگم به عقل من همين راه فقط ميرسيد. 21 رديف هست و 31 ستون كه كاريش نميشه كرد. هر خونه هم بايد 3 تا گزينه داشته باشه كه امكان داره هر خونه 2 تا يا يكي از گزينه هاش انتخاب بشن.
-------------------------------------------------------
البته الان كه دارم ميخونم ميتونم تا حدي منطق كار رو درك كنم. گمونم سريعتر كار كردنش هم به خاطر قرار گرفتن قسمت bload() در تگ body باشه. درسته؟!