• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی آیکون برای PocketKelk

Anti_Evil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

من در حال طراحی و ساخت یک کیبورد فارسی برای Pocket PC هستم ، نام این کیبورد PocketKelk خواهد بود ... از آنجایی که کیبورد به صورت FreeWare منتشر خواهد شد خواستم این پروژه با همکاری دوستان علاقه مند در زمینه های مختلف انجام بشه.

در حال حاضر به طراحی آیکون برای کیبورد نیاز داریم ...
لطفا طرح های خودتون رو در قالب Bitmap (ترکیب رنگ در صورت امکان Monochrome باشد، نهایتا 16 رنگ). ابعاد عکس ها باید 16×16 و 16×32 باشد.

توضیح بیشتر در مورد آیکون کیبورد Pocket PC:
اونهایی که از پاکت پی سی استفاده میکنن احتمالا میتونن درک کنن که از این آیکون ها کجا استفاده میشه. و اما برای بقیه ....
پاکت پی سی دارای کیبوردهای نرم افزاری است ، به طور مثال یک کاربر میتونه 5 کیبورد نرم افزاری روی دستگاهش نصب کنه ... کاربر با کلیک (Tap) روی نام کیبورد از کیبورد مورد نظرش استفاده می کنه ... وقتی کیبوردی فعال شد آیکونی از خود در پائین صفحه باقی میزاره که نشانش محصوب میشه با استناد به عکس ضمیمه شده شاید منظورم را بهتر برسونم.

pub_design_sip_icon.jpg

اگه سوال بیشتری داشتید جاست اسک :)

شما میتونید اخبار مربوط به PocketKelk رو از galaxyroad.com دنبال کنید و برای ارتباط با من میتونید از ایمیل [email protected] استفاده کنید.

با تشکر،
هادی

Anti_Evil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا کسی علاقه مند نیست.
متاسفم،

بالا