• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی افزونه های وردپرس

file3

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
من 6 ماهه دنبال یکی هستم که وردپرسو فول باشه اما یه نفرم پیدا نکردم !!!!
2 تا نکته رو بگم یکی اینکه اگه میخاستم پول خیلی زیاد بدم میرفتم به همون شرکتا میدادم که 80% دارن پول اسم شرکتشونو میگیرن...
پس لطفا کسانی که تو این فکرن که خواسته هامو از من بگیرن و بدن یکی دیگه طراحی کنه و پول دلالی بگیرن ، یا کسانی که توقعات بالا دارن الکی پیام ندن...

من میخام یه سایت راه اندازی کنم که همه قسمتاش و افزونه هاش ویرایش بشه مثلا ووکامرس همه قسمتاییش که به درد من نمیخوره حذف شه یا افزونه سیستم امتیاز دهی اونجوری که من میخام طراحی شه یا افزونه انتقال فایل از لینک دانلود با شرایطی که من میخام کامل طراحی شه و...

کل سایت هم طراحی فروشگاه فایل کتاب الکترونیکی هست که قابلیت های خاصی میخام روش باشه ...

اگر دوستان کسی رو سراغ دارن که کارش درسته و حرفه ای هست و زیاد هم پولکی نیست خواهشا معرفی کنن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ایا شما میخوای 40-50 تومن بدی برات پلاگین بنویسند ؟ اگر بودجت بالای 400 هست پی ام بده .

file3

Registered User
لایک‌ها
69
ایا شما میخوای 40-50 تومن بدی برات پلاگین بنویسند ؟ اگر بودجت بالای 400 هست پی ام بده .

آیا شما میخای 400 بگیری برای طراحی 1 پلاگین که 1 روزم کار نداره؟؟؟
بودجم همونقد هست اما برای طراحی همه چیزایی که میخام ...

skate

Registered User
لایک‌ها
143
من جواب شما رو در یک جمله می دم:
واقعا یکی پیدا نمیشه که بتونه افزونه های وردپرس حرفه ای را با قیمت یک دهم طراحی کنه؟!!!!!!!!!!

شخصی به سراغ برنامه نویسی وردپرس میره که مباحث برنامه نویسی php و شی گرایی رو بصورت حرفه ای و تجربی بدونه، بعد از اون چند وقت زمان بزاره تا وردپرس رو مطالعه و نهایتا پلاگین بنویسه. برنامه نویسی هم که تا این سطح جلو رفته باشه به زمان و کاری که انجام می ده ، اهمیت می ده و طبیعتا هزینه ی برنامه نویسی حرفه ای و حتی بیشتر از اون رو از شما طلب می کنه.
شما نگاه می کنید به این که یه نفر میاد و با صدهزارتومان هم قالب حرفه ای طراحی می کنه و توقعتون هم برای برنامه نویسی پایین میاد و اون برنامه نویسی رو با طراحی قالب مقایسه می کنید و میگید هزینه زیاده و یا من خودم مشتریان زیادی داشتم که می گن "فلان سایت پلاگین پرداخت آنلاین ملت می فروشه ۵۰ تومن ،‌بعد شما ۲ میلیون قیمت میدید؟" اما این مسٓله رو در نظر نمی گیرن که اولا اون برای تعداد بالای فروش هست ،‌ثانیا تبدیل درگاه های بانکی خارجی به ایرانی کار یکی روزه است.

فراموش نکنیم که یه برنامه نویس حرفه ای که در سطح معمول بخواد کار کنه ماهانه ۴ الی ۶ تومن درامد کارش هست و زمانی که طرف برای پروژه شما ۱۵ روز زمان می زاره پس هزینه نصف اون ۴ الی ۶ تومن رو از شما می گیره.
موفق و پیروز باشید

file3

Registered User
لایک‌ها
69
شخصی به سراغ برنامه نویسی وردپرس میره که مباحث برنامه نویسی php و شی گرایی رو بصورت حرفه ای و تجربی بدونه، بعد از اون چند وقت زمان بزاره تا وردپرس رو مطالعه و نهایتا پلاگین بنویسه. برنامه نویسی هم که تا این سطح جلو رفته باشه به زمان و کاری که انجام می ده ، اهمیت می ده و طبیعتا هزینه ی برنامه نویسی حرفه ای و حتی بیشتر از اون رو از شما طلب می کنه.
اگه کسی مهارتش اونقد بالا باشه و تمام وقتشو در روز برای کار من بزاره این مواردی که من میخامو تو 2 روز میزنه اگه هم حرفه ای نباشه تو 10 روز میزنه پس پولی هم که میگیره اونقدا نیست.

در مجموع شما خیییییییییلی حرفه ای هستی و کارت درسته من فکر کنم الان اینجام پست میزاری باید هزینه تقدیمتون کنم...

file3

Registered User
لایک‌ها
69
سلام

استارتر عزیز اینکه کسی پیدا نمیشه وردپرس کار باشه یا حرفه ای باشه اشتباهه
خود من وقتی تاپیک شمارو دیدم حتی نمیخواستم بپرسم چقدر هزینه دارید یا ...
در صورتی که خط به خط وردپرس رو حفظ هستم و مدیر در اکثر فروم های وردپرسی ایرانی یا خارجی و نمونه کارهایی میتونم بدم که باورتون نشه با وردپرس راه اندازی شده !

فقط در موردیک قسمت از حرفتون خواستم بگم که ممکنه یکبرنامه نویس کار شمارو در 1 روز انجام بده اما یعنی با این وضع شما باید 50 تومن پول یک کارگر رو بدید ؟
یک برنامه نویس برای اینکه بتونه اون 1 روز کار شمارو انجام بده حداقل چندین سال زمان گذاشته تا بتونه اون چیزیرو که بلد هست رو یاد بگیره !

عزیز دل سلام و عرض ادب
من جایی نوشتم که 50 میدم ؟؟؟
عزیزم من اگه بخام 1-2 یا به قول اون عزیز 6 میلیون بدم برای سایتم که با وردپرس طراحی شه خب میرم یه شرکت خیلی کار درست بارزومه خیلی عالی تو شهر خودم با خیال راحت قرارداد میبندم ، وایرفریم ازشون میگیرم و ... تا تمامی مواردی که قراره طراحی کنن رو ببینم و تازه از پایه با فریمورکی مثل فریمورک yii2 برام مینویسن که از لحاظ قدرت و سرعت و کیفیت اصلا قابل قیاس با ورد پرس نیست...
تازه اونجا گراقیست جداگانه طراحی قالب برام انجام میده و کارش فقط طراحی قالبه پس بهترین کار انجام میشه.
برنامه نویسم یکی دو نفر رو پروژم کار میکنن پس بهترین کیفیتو ازشون با بهترین پشتیبانی تحویل میگیرم...

دیگه خیلی توقعات بالاست که با وردپرس هم همین قیمت بگید ...

من بسته به کیفیت کار هزینه تقدیمتون میکنم .... برای طراحی کل سایتمم پ.خ بدید تا جزئیات رو ارسال کنم ببینم چقد قیمت میدین.

ممنون از نظراتتون.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
اگه کسی مهارتش اونقد بالا باشه و تمام وقتشو در روز برای کار من بزاره این مواردی که من میخامو تو 2 روز میزنه اگه هم حرفه ای نباشه تو 10 روز میزنه پس پولی هم که میگیره اونقدا نیست.

در مجموع شما خیییییییییلی حرفه ای هستی و کارت درسته من فکر کنم الان اینجام پست میزاری باید هزینه تقدیمتون کنم...

ممنون از نظر مثبتتون ،‌برنامه نویسی کدنویسی هست، چه شخص حرفه ای باشه چه غیر حرفه ای ، یکیشون چهار هزار خط کد می نویسه یکیشون پنج هزارخط.
برنامه نویس هزینه دانشش رو می گیره ، حتی اگر بخواد بر اساس روز حساب بشه ، همون دوروز میشه ۴۰۰ تومن. شما همون هزینه رو هم حاضر نیستید بدید.
شما اگر برید سراغ یه دکتر فوق تخصص مغز و ازش بخواهید یه قرص سردرد براتون بنویسه ، بازم ایشون هزینه ویزیت دانشش رو از شما می گیره.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون از نظر مثبتتون ،‌برنامه نویسی کدنویسی هست، چه شخص حرفه ای باشه چه غیر حرفه ای ، یکیشون چهار هزار خط کد می نویسه یکیشون پنج هزارخط.
برنامه نویس هزینه دانشش رو می گیره ، حتی اگر بخواد بر اساس روز حساب بشه ، همون دوروز میشه ۴۰۰ تومن. شما همون هزینه رو هم حاضر نیستید بدید.
شما اگر برید سراغ یه دکتر فوق تخصص مغز و ازش بخواهید یه قرص سردرد براتون بنویسه ، بازم ایشون هزینه ویزیت دانشش رو از شما می گیره.
خواهش میکنم
چرا حاضر هستم اما برای طراحی همه سایتم :)
البته شما قبلا هزینه خیلی بالایی گفتین و جرات ندارم از شما بخام که سایتو بزنید

ariux

Registered User
لایک‌ها
36
درود دوست خوب برداشت شما از طراحی سایت فکر میکنم اشتباست ، دلیل نمیشه چون زمان کمی برای یک کار صرف میشه دستمزد نیز به همان میزان در نظر گرفته شود ، بعضی از مشاغل که طراحی و تولید نیز جزئی از آن می باشد به دلیل دانش و تخصصی که در پس کار قرار گرفته به واقع هزینه بیشتری طلب میکنند ، این ماهیت این کار هستش ، به عنوان مثال در کار شبکه پسیو کار تمامی زحمات را به دوش میکشد و روز ها و شاید هفته ها فعالیت بکند برای به نتیجه رسیدن اما در نهایت یک مهندس اکتیو کار دستمزد به مراتب بیشتری دریافت میکند به دلیل اینکه تخصص و دانش اوست که ضامن نتیجه صحیح تمامی زحمات پسیو کار می شود .

file3

Registered User
لایک‌ها
69
درود دوست خوب برداشت شما از طراحی سایت فکر میکنم اشتباست ، دلیل نمیشه چون زمان کمی برای یک کار صرف میشه دستمزد نیز به همان میزان در نظر گرفته شود ، بعضی از مشاغل که طراحی و تولید نیز جزئی از آن می باشد به دلیل دانش و تخصصی که در پس کار قرار گرفته به واقع هزینه بیشتری طلب میکنند ، این ماهیت این کار هستش ، به عنوان مثال در کار شبکه پسیو کار تمامی زحمات را به دوش میکشد و روز ها و شاید هفته ها فعالیت بکند برای به نتیجه رسیدن اما در نهایت یک مهندس اکتیو کار دستمزد به مراتب بیشتری دریافت میکند به دلیل اینکه تخصص و دانش اوست که ضامن نتیجه صحیح تمامی زحمات پسیو کار می شود .

آقا منم نگفتم پول نگیره یا مفت کار کنه اما منطقی باشه مبلغش نه اینکه اندازه یه شرکت معروف پول بگیره ...

ariux

Registered User
لایک‌ها
36
آقا منم نگفتم پول نگیره یا مفت کار کنه اما منطقی باشه مبلغش نه اینکه اندازه یه شرکت معروف پول بگیره ...
این رو شما نمتیونید مشخص کنید این رو شخص سفارش گیرنده مشخص میکنه و شما میتونید انتخاب کنید که سفارش رو به ایشون بسپارید و یا به خیر .
پیروز باشد .

skate

Registered User
لایک‌ها
143
این رو شما نمتیونید مشخص کنید این رو شخص سفارش گیرنده مشخص میکنه و شما میتونید انتخاب کنید که سفارش رو به ایشون بسپارید و یا به خیر .
پیروز باشد .
کاملا درسته ، هر کس با توجه به میزان دانش و تخصص هزینه رو اعلام می کنه.

چرا تویه پرشین تولز همه توقع دارند براشون با قیمت یک دهم کار بشه؟
اینجا هم جایی هست برای کار.
همچنین شما از کجا می دونید کسانی که اینجا می خوان کار شما رو انجام بدن شرکت های معروفی نیستند؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1- نظرات @skate کاملاً تایید میشه.

2- استارتر عزیز شما به پزشک مراجعه می کنید. حتی جواب سلامتون رو هم نمیده، دیگه چه برسه به جواب سوال هایی که تو ذهنتون است. مثلاً عوارض دارو، درمانهای جایگزین و... کمتر از 3 دقیقه شما رو معاینه می کنه و نسخه می نویسه، 30هزار تومان می گیره. پس این نشد که اگه کسی یک روزه کدنویسی کنه باید حداقل هزینه رو بگیره. (ضمن اینکه من به شما اطمینان میدم، تغییرات مدنظر شما امکان نداره یک روزه تمام بشه)

3- حالا دعوا که نداریم! شما جزئیات تغییرات مدنظرتون رو به ترتیب با شماره بندی ذکر کنید. دوستان هم قیمت میدن. برنامه نویسان حرفه ای از تاپیک هایی که جزئیات دقیق توش مشخص نباشه، وحشت دارن! چون معلوم نیست طرف چی میخواد. امروز یه چیز میگه و فردا تغییرش میده. پس شما لیست جزئیات رو در تاپیک اعلام کنید.

sergio7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام دوست عزیز
تا وقتی دید شما نسبت به برنامه نویس عوض نشه به اون نتیجه دلخواهتون نمی رسید
شما هم شان پرشین تولز رو آوردید پایین و هم شان وردپرس و برنامه نویس رو که میگید اگه پول میخواستم بدم میرفتم یه شرکت معروف، اینجا هم آدما شریفی وجود دارن .
یکم توی فروم های برنامه نویسی چرخ بزنید ببینید نرخ ساعتی ! یک برنامه نویس چقدر هست
ربطی نداره یک نفر یه کاری رو دو روز انجام بده یا یکی دیگه یه هفته، اون داره پول تخصصش رو میگیره و این که بگید کار یه روزش هست ، خب کار یه روزش باشه
پول تخصصش رو میگیره،شما یک چیز اختصاصی میخواید پس این که میگید مثلا طرف از فلان چیز اماده استفاده میکنه درست نیست، اتفاقا هر برنامه اختصاصی بعدا چندیدن اپدیت خواهد داشت مثل تمام افزونه ها و قالبا، حتی کسی با قیمت پایین برای شما کار کنه بعدا میبیند که توی پشتیبانی به مشکل میخورید
در کل موفق باشید

راوندی

Registered User
لایک‌ها
23
آیا شما میخای 400 بگیری برای طراحی 1 پلاگین که 1 روزم کار نداره؟؟؟
بودجم همونقد هست اما برای طراحی همه چیزایی که میخام ...
کی گفته یه فروشگاه یه روز کار داره؟ شما میخوای 40-50 تومن بدی برای یه فروشگاه؟ 400 تومن برای یه فروشگاه چیزی نیست.
پدر ما در میاد چشامون ناقض میشه اون وقت شما میخوای 40-50 تومن بدی؟ خودت بودی قبول میکردی؟
وقتی پول نداری توقعتم کمتر کن برادر من.

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان بازار کار ایران برای برنامه نویس جماعت همینه طرف میخواد سایت ebay رو بزنه میگه بودجه 40 تا 80 هزار تومن دیگه واسه پلاگین وردپرس 4 هزار تا 8 هزار قیمت میدن که عادیه. چندین ساله به این قیمتها و بودجه ها نگاه میکنم تغییری نکرده کمترم داره میشه روز به روز. کسی که فکر میکنه پلاگین وردپرس کاری نداره باید بگم که پلاگین وردپرس دانش بالایی میخواد که دوستان اشاره کردن که جدای کدنویسی باید با مفاهیم وردپرس و تمامی جزئیاتش آشنا باشن که خود این زمان و علم بالایی میخواد که برنامه نویس آماده دریافت سفارش باشه.
شما چند بار اشاره کردید میرید شرکت !!! مطمئن باشید شرکتهایی که میشناسید و خیلی معتبر هستند نود و نه درصد فقط ویرایشگر قالب و فروشنده تمپلیت های آماده مانستر :| و ... هستن و مطمئن باشید افرادی که فریلنس کار میکنن دانشی که دارن خیلی خیلی بالاتر از این شرکتها است و شرکت بودن معنیش این نیست که کار بهتر و تضمینی تر باشه فقط شما وقتی پولتو خرج میکنی شاید یه چایی هم بهت بدن که تو آزاد کاری متاسفانه پذیرایی نیست و برگه کاغذی که شرکت به شما میده نودونه درصد به نفع خودشون ویرایش شده و معمولا هیچ شرکتی کد رو در دسترس کارفرما قرار نمیدهو خیلی داستانهای دیگه
به فریمورک yii هم اشاره کردید بنده تجربه کار تو شرکتی رو داشتم که اسم نمیبرم فقط برای یه سایت ساده و شخصی که با فریم ورک میزدیم قراردادهایی معادل 80 میلیون تومان دریافت میشد. بهتره اول نیاز خودتونو بررسی کنید و بودجه ای که امکان دادنشو دارید اعلام کنید تا این بحثها پیش نیاد چون هستن افرادی که برای کسب تجربه شاید مفت هم کار کنند.
در کل نمیخواستم دخالتی کنم ولی صحبت از بازار کار کدنویسی و قیمتها و کارفرما جالبه نمیشه شرکت نکرد.

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
دوستان بازار کار ایران برای برنامه نویس جماعت همینه طرف میخواد سایت ebay رو بزنه میگه بودجه 40 تا 80 هزار تومن دیگه واسه پلاگین وردپرس 4 هزار تا 8 هزار قیمت میدن که عادیه. چندین ساله به این قیمتها و بودجه ها نگاه میکنم تغییری نکرده کمترم داره میشه روز به روز. کسی که فکر میکنه پلاگین وردپرس کاری نداره باید بگم که پلاگین وردپرس دانش بالایی میخواد که دوستان اشاره کردن که جدای کدنویسی باید با مفاهیم وردپرس و تمامی جزئیاتش آشنا باشن که خود این زمان و علم بالایی میخواد که برنامه نویس آماده دریافت سفارش باشه.
شما چند بار اشاره کردید میرید شرکت !!! مطمئن باشید شرکتهایی که میشناسید و خیلی معتبر هستند نود و نه درصد فقط ویرایشگر قالب و فروشنده تمپلیت های آماده مانستر :| و ... هستن و مطمئن باشید افرادی که فریلنس کار میکنن دانشی که دارن خیلی خیلی بالاتر از این شرکتها است و شرکت بودن معنیش این نیست که کار بهتر و تضمینی تر باشه فقط شما وقتی پولتو خرج میکنی شاید یه چایی هم بهت بدن که تو آزاد کاری متاسفانه پذیرایی نیست و برگه کاغذی که شرکت به شما میده نودونه درصد به نفع خودشون ویرایش شده و معمولا هیچ شرکتی کد رو در دسترس کارفرما قرار نمیدهو خیلی داستانهای دیگه
به فریمورک yii هم اشاره کردید بنده تجربه کار تو شرکتی رو داشتم که اسم نمیبرم فقط برای یه سایت ساده و شخصی که با فریم ورک میزدیم قراردادهایی معادل 80 میلیون تومان دریافت میشد. بهتره اول نیاز خودتونو بررسی کنید و بودجه ای که امکان دادنشو دارید اعلام کنید تا این بحثها پیش نیاد چون هستن افرادی که برای کسب تجربه شاید مفت هم کار کنند.
در کل نمیخواستم دخالتی کنم ولی صحبت از بازار کار کدنویسی و قیمتها و کارفرما جالبه نمیشه شرکت نکرد.
سلام دوست عزیز اولاً تو فروم امتیاز مثبت واقعاً چند بار هم بهت بدن حقتون هست .
واقعاً این نوشته هایی که نوشتین رو عملاً من خودم لمس کردم (بخصوص اشاره ای که به اون شرکت ها کردین خیلی به جا بود ).

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من برای پیدا کردن یه نفر برای مشاوره و برنامه نویسی وب به این بخش از انجمن اومدم و تاپیک زیر را هم ایجاد کردم:
http://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-مشاور-و-برنامه-نویس-وب.732018/

بعدش از سر کنجکاوی این تاپیک رو دیدم و درخواست و حرفهای استارتر و دیگر دوستان که ظاهرا همگی از برنامه نویسانی هستند که بیشتر هم آزاد کرد میکنند.
راستش من خودم هم زمینه کاریم فناوری اطلاعات هست و سالهاست در این حوزه کار میکنم ولی نه در زمینه برنامه نویسی. با این حال کمی با اوضاع و احوال برنامه نویسی و سختی کارشون آشنام و در کل قبول دارم که یه برنامه نویس با تجربه دست مزد نسبتا بالایی میخواد و تا حد زیادی هم حقش هست.
اما ...
اما چیزی که من دیدم تو این سالها اینه که متاسفانه برنامه نویسی (در هر زمینه ای، نه فقط وب) تو ایران خیلی اصولی نیست. این رو از کجا میگم؟ از نرم افرارها و برنامه هایی میگم که حاصل دست برنامه نویسان ایرانی است، حالا چه یک نفر انجام داده باشه و چه یک تیم. خلاصه بگم این محصولات مثل آدم کار نمیکنند!
بیشتر این نرم افزارهای ایرانی همیشه باید خود برنامه نویس یا یه تیم پشتیبانی دنبالشون باشند تا درست کار کنند!
یه نرم افزار می بینی روی مثلا یه Windows XP کار میکنه ولی روی Windows XP بعدی درست کار نمیکنه!
یه نرم افزار می بینی روی مثلا Windows XP کار میکنه ولی روی Windows 7 درست کار نمیکنه (در حالی که خود نویسنده گفته کار میکنه!)
یه زمانی درست جواب میده، یه زمانی اشتباه!
خیلی وقتها نیاز داره ریست بشه برنامه و چه بسا کل سیستم!
نمای خروجی برنامه یه جا خوبه، یه جا بده!
و ...
از این ایرادها زیاده و یه مواقعی تا خود برنامه نویس نیاد بالای سیستم نمیشه درستش کرد!
توی همین دنیای وب هم از این چیزها زیاده! یه اسکریپت می بینی یه سری حالتهای خاص را در نظر نگرفته و تو اون حالتها خرابکاری میکنه!
نمای سایت ناجوره، بهم ریخته است! توی یه مرورگر خوبه، تو مرورگر بعدی خرابه!

من این مسایل رو توی محصولات خارجی (حالا بگیم آمریکایی یا اروپایی) خیلی خیلی کم می بینم.
خیلی از نرم افرارها با چند تا کلیک نصب میشن و مثل ساعت کار میکنند ولی توی تولیدات ایرانی ...

من هرچند تخصص زیادی توی زمینه برنامه نویسی ندارم ولی به نظر توی ایران برنامه نویس داریم ولی مهندسی برنامه نویسی و مهندسی تولید نرم افزار نداریم.
تولید نرم افزار فقط به کد زدن نیست. مثلا تست یه برنامه و نرم افزار یه بخش خیلی مهم از تولید محصوله که تو ایران خیلی سر سری بهش نگاه میشه!

مثلا شما دوستانی که میگین یه برنامه نویس وب (مثلا php) یه پلاگین رو میتونه توی یک روز تولید کنه چون تجربه و دانش داره و لزومی نداره قیمت کم بگیره بلکه باید پول دانش و تجربه اش رو بگیره که حرف درستی هم هست ولی: آیا این برنامه نویس به اندازه کافی وقت میزاره این برنامه را تست کنه؟ اصلا روند تست بلده و داره؟! حالتهای خاصش رو در نظر میگیره؟ بهینه اش میکنه از نظر سرعت و چابکی؟!
اصلا آیا به نظر شما یه پلاگین (حتی خیلی ساده) را میشه یه روزه نوشت و تستش هم کرد و بهینه اش هم کرد؟!

صادقانه بگید شما نسبت به برنامه نویسهای کشورهای پیشرفته در چه وضعیتی هستین؟
به نظر شما چطوریه که wordpress با اینهمه کد و تشکیلات قشنگ داره کار میکنه و اینهمه امکانات داره ولی (برای نمونه) وقتی ووکامرس فارسی رو نصب میکنی و میری تو منوهاش نوشته که بزودی در این بخش امکانات شگفت انگیزی خواهید دید!:general404:
یعنی یکی نیست بگه بابا شما یه ووکامرس که خودش هست رو هم درست و حسابی بلد نیستین فارسی کنین؟! خدایا ...:p

file3

Registered User
لایک‌ها
69
پیروز باشد .

کاملا درسته ، هر کس با توجه به میزان دانش و تخصص هزینه رو اعلام می کنه.

چرا تویه پرشین تولز همه توقع دارند براشون با قیمت یک دهم کار بشه؟

1- نظرات @skate کاملاً تایید میشه.

2- استارتر عزیز شما به پزشک مراجعه می کنید. حتی جواب سلامتون رو هم نمیده، دیگه چه برسه به جواب سوال هایی که تو ذهنتون است. مثلاً عوارض دارو، درمانهای جایگزین و... کمتر از 3 دقیقه شما رو معاینه می کنه و نسخه می نویسه، 30هزار تومان .

سلام دوست عزیز
تا وقتی دید شما نسبت به برنامه نویس عوض نشه به اون نتیجه دلخواهتون نمی رسید
در کل موفق باشید

سلام.
من موندم هنوز نه قیمت مشخص شده برای نوشتن سایت نه دقیقا کارهایی که قراره انجام بشه ، چطور شما دارین میگین که قیمت کمه و با این قیمتا برات کار نمیکنن و ...
من 6 ماهه دنبال برنامه نویس درست و حسابیم هر کسیم که طراحی رو قبول کرده وسط کار زده زیر حرفش ... آخرین نفر از همکاران شما 800 تومن ازم گرفته و 1 خط کد یا 4 تا عکس هم از چیزی که طراحی کرده نداده اصلا بعید میدونم چیزی طراحی کرده باشه.
نفر اولی که طراحی سایتمو قبول کرد سایت معروفیم داره و داره آموزش برنامه نویسی با فریمورک ها و وردپرس میده تو بازار... اما بعد از 1 ماه گفت نمیتونم بزنم و پول پیشم دستش موند و با بدبختی ازش گرفتم و گریه زاری میکرد که ندارم پس بدم.
2 نفر بعد از اونم به همین شکل...
همشون به این دلیل بود که هیچکدوم حرفه ای نبودن ، شرکت X قیمت پروژه منو 2.5 گفت و طراحی از بیس و با فریمورک - اون شرکت طراح قالب جدا داره ، گرافیست جدا داره ، کد نویس جدا و مطمعنا کیفیت هم بسیار بالا هست ...
4روز دیگه هم اگه ایده منو بدزده یا کارو کنسل کنه یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد چون شرکت هست و قرارداد و ... داریم به راحتی میشه ازش شکایت کرد و خسارت هم گرفت.
حالا شما توجه ندارین که اون شرکت داره ماهی N تومن هزینه اجاره و نگهداری شرکت میده + حقوق پرسنل از آبدارچی تا مدیر + ...

ببخشید چون تجربه های تلخی دارم یکم صریح حرف میزنم، البته بلانسبت شما عزیزان
من با شما کار کنم چه تضمینی هست که وسط کار پشیمون نشید ؟ اگه پشیمون شدید من میتونم پول پیشمو ازتون پس بگیرم؟اگه بتونم چقد باید دنبالتون باشم؟
اگه خسارتم بگیرم اون مدتی که طراحی سایتم عقب افتاده چی ؟ میشه خسارت بگیرم؟
کیفیت کار شما با رزومه ضعیف با اون شرکتی که گروه چند نفرست و رزومه بسیار خوبی داره یکیه؟
و خیلی موارد دیگه...
فرض که یکسان باشه:
شما نه هزینه اجاره و نگهداری شرکت داری نه پرسنل نه ... نباید قیمتی که شما میدی با شرکتی که فلان رزومه رو داره و کاملا معتبره تفاوتی کنه؟
دیگه نمیدونم چطور بگم اما منظورم این نبود که شما کیفیت کارتون پایینتره منظورم این بود که شما هزینه های جانبی کمتری دارید پس قیمت کمتری بدید و شرایط بهتری بزارید تا مشتری بیاد سمت شما.

اگه عزیزی بود که همه این موارد رو تضمین کرد به خودش اطمینان داشت که میتونه کاری با کیفیت و تضمین و قرارداد و ... تحویل بده پ.خ کنه. هر قیمتی هم که دوست داره و با هرسیستمی که مینویسه مشکلی ندارم با سایرین مقایسه میکنم.

عذرخواهی میکنم از شما دوستان امیدوارم به کسی بر نخوره رک گفتم که اشتباه برداشت نکنید منظورمو

file3

Registered User
لایک‌ها
69

سلام
ممنون که شرکت کردین و استفاده میکنم از حرفاتون
آقا من نگفتم 40-80 این قیمتارو از کجا میاری ؟؟؟؟
شما اصلا نمیدونی من چی میخام و چی قراره بزنی و چ قیمتی میدم :(
شما بیا کامل سایت منو طراحی کن و تمامی مواردی که به سایر دوستانم گفتم رعایت کن و قیمت بده ببینم چند میگی.
تمایل داشتی پ.خ بفرست.

درکل استفاده کردم از فرمایشاتون

بالا