• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی انواع بنر ، قالب سایت ،پروژه های فلش و3d max با کمترین قیمت ممکن

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
طراحی انواع بنر ، قالب سایت ،پروژه های فلش و3d max با کمترین قیمت ممکن
سلام.
من عرفان جعفری هستم . قصد دارم چندین کار حرفه ای رو با کمترین قیمت انجام بدم.کمترین که نه اما مناسبترین قیمت.تعرفه های من به شکل زیر می باشد.

طراحی بنر فلش
20 هزار تومان
طراحی بنر گیف یا متحرک
10 هزار تومان
طراحی بنر های ثابت (بدون حرکت)
8 هزار تومان
طراحی قالب PSD سایت هر صفحه 35 هزار تومان
طراحی هدر و فوتر سایت 5 هزار تومان
طراحی قالب وردپرس از طریق خصوص ارتباط بر قرار کنید
تبدیل قالب PSD سایت به Html شروع از 40 هزار تومان
تبدیل قالب Html به Wordpress شروع از 40 هزار تومان
انجام پروژه های فلش و فتوشاپ قیمت توافقی
انجام پروژه های 3D max قیمت توافقی

در صورت داشتن هرگونه سوال و یا در صورتی که مایل به سفارش هستید توی همین تاپیک پیام بدید.

Last edited:

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نمونه کار نداریم .
اما مطمئا باشید که کیفیت رو بهتون تضمین می کنم

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در ضمن هر جور که شما بخواهید ما همون طور براتون طراحی میکنیم.

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام هزینه تبدیل psd قالب به وردپرس به همراه سئو و بهینه سازی قالب و نصب سایتم روی هاست حدودا چه قدره؟ کیفیتتون را تضمین می کنید؟ بنده سایتم در ارتباط با طراحی و گرافیک هست و پس از سئو سایت انتظار در صفحه اول گوگل بودن برای تگ های " طراحی بنر " دارم.

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شرمنده.امروز وقت ندارم.فردا حساب میکنم بهتون میگم.لطفا منتظر باشید.در ضمن هزینه ی نصب بر روی سایت رایگان هستش.

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
شرمنده.امروز وقت ندارم.فردا حساب میکنم بهتون میگم.لطفا منتظر باشید.در ضمن هزینه ی نصب بر روی سایت رایگان هستش.
دشمنتون شرمنده باشه. انشاالله سلامت باشید. بنده منتظر پیشنهادتون میمونم ولی خواهشا سریع تر چون که به چند سایت دیگه هم پیشنهاد دادم و به فردی که بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت را بدهد به آن فرد این سفارش داده می شود.ممنونم

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اول بفرمایید که چقدر سرمایه برای این کار اختصاص داده اید.
دوم اینکه یک عکس از قالب تون برای من بفرستید.
سوم اینکه قالب شما دارای چند صفحه می باشد.
امکاناتی که در نظر دارید این قالب داشته باشد چیست؟
اگه امکان داره یک توضیحی در باره ی قالب بدهید.
ممنون میشم اگه خیلی سریع جواب بدهید

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام نام سایت بنده "بنر4دیزاین" می باشد. کار اصلی ما در این سایت "طراحی بنر" و "طراحی هدر" و "طراحی قالب سایت" و "طراحی لوگو" می باشد. قالب سایتم را خیلی وقت پیش طراحی کردم و اولین قالب سایتی بود که زدم. کدنویسی و طراحی ضعیف ، حجم بالای قالب و کاربری کم سایت و سئو پایین مشکلات سایتم بود. بنده قالب جدیدی در سایتم زده ام که واقعا روی آن کار کرده ام و قالب زیبایی هم در اومد. و شامل صفحات: صفحه اصلی ، صفحه تعرفه ها ، صفحه نمونه کارها به صورت کلی و جزئی ، صفحه پرداخت آنلاین ، صفحه تماس با ما ، صفحه فروشگاه فایل های psd ، صفحه تبلیغات و صفحه سفارش طراحی جز صفحات سایت می باشد. بنده خودم طراحی کامل سایت را انجام می دهم و شما قالب سایت طراحی شده با فتوشاپ توسط من را به وردپرس تبدیل می کنید. بنده می خواهم که توانایی این را داشته باشم که تمامی متن ها و تصاویر و آیکون های سایت و نمونه کارها و... را هر بار که خواستم با وردپرس درست کنم و اونها را ویرایش کنم. سئو و بهینه سازی سایت برام اهمیت زیادی داره ، و توقع این را هم دارم که پس از کدنویسی و سئو سایتم در صفحه اول گوگل و جز جست و جوهای بالا برای تگ هایی که در سطر اول صحبت هام نوشتم باشه. در مورد قیمت هم بستگی به کیفیت کار ، سئو و کدنویسی شما داره. اگه که سایتم را به همین شکلی که گفتم بالا بیارید و سایتم با سئو بالا به صفحه اول گوگل بیاید بنده هزینه ای مناسب را به شما می دهم. بودجه من برای این کار 50 الی 80 هزار تومان است. بنده تصویری از قالب را که طراحی کردم در زیر گذاشته ام آن را ببینید:

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز باید چند نکته را به شما بگم.این رو من نمی گویم بلکه خیلی از طراحان بزرگ می گویند.
1- این قالب به دلیل پیچیدگی هایی که دارد قیمتی بالای 350 هزار تومان دارد و کمتر از این هم پیدا نمی کنید.
2- قیمت سئو به تنهایی 70 هزارتومان الی 1 میلیون می باشد.
3-این قالب به دلیل استفاده از فونت های نامناسب حجم بالایی خواهد داشت که موجب کندی سرعت شما می شود.
4-این قالب خیلی برای شما مناسب نیست زیرا محیط کاربری پیچیده ای دارد و موجب رضایت کاربران نمی شود بلکه موجب کاهش رونق کار شما میشود.
5-این قیمتی که شما میگویید در 2 الی 3 سال پیش رواج داشته است.
ببخشید اگه من حرف هایی رو زدم که نباید می زدم اما خودتون هم به این مسعله فکر کنید.
6-رنگ بندی شما خیلی متناسب نیست.
اگه مایل به سفارش با قیمت 380 هزار تومان هستید بنده در خدمت هستم.
اگر که می خواهید من خودم برای شما یک قالب از نو طراحی و کد نویسی میکنم فقط با قیمت 450 هزاتومان و حتی کمتر از 300 هزار تومان.

در ضمن ما کیفیت کار رو تضمین می کنیم

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
ممنونم از نظرتون و وقتی که براش صرف کردید.

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
انشاالله روی قالب تجدید نظر میشه و براتون در صورت همکاری دوباره شرایط رو می فرستم.

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش میکنم.بخدا به فکر پولش نیستم.فقط برای خود شما هستم.اتفاقا نمونه کار شما جالبه ولی برای این کار بدرد نمی خوره.

حالا می خواهید سفارش دهید یا نه؟

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز می تونم از شما چند تا چیز بپرسم.
1- آیا مایل به سفارش و همکاری با ما هستید؟
2-با قیمت مشکلی ندارید؟

راستی چند پیشنهاد برای شما دارم.
1-در طراحی خود حتما از فونت مخصوص طراحی وب استفاده کنید.
مانند فونت Yekan و Koodake
2-سعی کنید قالب رو به درستی و با اندازه های دقیق طراحی کنید

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
منظورتون از اندازه دقیق طراحی چیه؟
بنده قبل از اینکه این قالب رو بزنم به فکر زدن زدن یه قالب ساده بودم. انشاالله قالب ساده را بزودی می زنم. قیمتتون هم نسبت به چیزی که من انتظار داشتم بالا بود. انشاالله سفارشم را در وهله های بعدی بهتون میدم. ممنونم

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قیمت همجا بالا هست.در ضمن از موقعی که شما قالب قبلی رو طراحی کردید خیلی میگذره مسلما توی این مدت تغییرات زیادی کرده
حالا شما طرح رو بزن ما یک کاریش می کنیم.
منظورم از اندازه های دقیق اینه که اونو توی یک اندازه ی استاندارد برای نمایشگر ها طراحی کنید و اندازه ی هر لایه دقیق باه تا در کد نویسی به مشکلی بر نخوره..
اگه اینجا هم نیومدم با ایمیل erfanjafari.787@gmail.com با من در تماس باشید.در ضمن خوش حال میشم که بتونم توی طراحی ها با شما همکاری کنم

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همچنین من به شما قالب زیر رو توصیه می کنم که می تونید برای اون قسمت مطالب رو هم قرار بدید.منظورم همون قسمتی که شما مطلب در اون ارسال میکنید هست.
deign-template-demo.jpg

satel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام.من یا تایپوگرافی برای تایم لاین یه سایت اجتماعی میخام اینم شمارمه 09172056754 لصفا پیام بدین خودم باهاتون تماس میگیرم.ممنون

mss76

Registered User
لایک‌ها
8
ممنونم اگه دوست داشته باشید میتونیم در زمینه طراحی ها با هم همکاری کنیم
با عرض سلام.من یا تایپوگرافی برای تایم لاین یه سایت اجتماعی میخام اینم شمارمه 09172056754 لصفا پیام بدین خودم باهاتون تماس میگیرم.ممنون
با سلام خدمت عزیز. مواردی که برای کاور تایم لاین شبکه اجتماعی تون می خواهید را برام بفرستید. ارتباط ما فقط از طریق انجمن و ایمیل می باشد.
با تشکر

erfanj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب آقای mss76 بنده دارم یک سایت بازی آنلاین میسازم حالا هم دارم قالبش رو طراحی میکنم اگه دوست داری به من توی مدیریتش کمک کن.
ادرس پیشنمایش قالب ناقص سایت :http://abc-chat.ru.cx/
در صمن بنده می تونم توی طراحی با شما همکاری کنم

بالا