• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی حرفه ای صفحه ی HTML برای عضوگیری یاهو***تبلیغات سایت شما رایگان****ضروری****

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
چندتا سوال دارم
1-من يه سايت دارم.و براش ساب دامين درست کردم.حالا چطور ميتونم براش قالب بزارم؟لطفا کامل توضيح بدين چون تازه کارم

2- ميشه يک قالب اچ.تي.ام.ال رو براي قالب ساب دومين گذاشت؟چطوري؟

3-يک قالب HTML براي عضو گيري ياهو ميخوام.هدر و پس زمينه رو برام درست کنيد و جاي مطلب رو مشخص کنيد تا مطلب رو اونجا بنويسم.درضمن عکس هدر قابل تغيير باشه.چون ميخوام عکس اختصاصي بزارم.بالاي صفحه،زير هدر چندتا منو ميخوام با نام هاي (صفحه ي اصلي سايت-عضويت-تبليغات-تماس با ما)جاي لينک رو مشخص کنيد خودم آدرس رو ميدم.

قالب خيلي جالب و خوشگل باشه.منظورم اينه که خيلي خيلي ساده نباشه

داخل پس زمینه عکس قابل تغییر باشه.چون میخوام اگه از عکس خوشم نیومد تغییرش بدم.اگه هم قابل تغییر نیست خودتون یه خوشگلشو بزارین

زیر هدر جای 4 تا تبلیغات باشه.مثل عکس زیر قرار بگیره.خودم لینک بنر رو میزارم
http://bignet.rozup.ir/Pictures/tablighat.jpg

اگه هم به مطلب نیاز دارین میتونم تو یک فایل .txt بهتون بدم.اگه هم نه فقط جای مطلب رو برام مشخص کنین خودم کپی میکنم

فکر نکنم یک صفحه ی html برای طراح حرفه ای درست کردنش کاری داشته باشه.کسایی که رایگان این کارو انجام میدن یکی از این 4 جای تبلیغات صفحه رو برای خودشون تبلیغ بزارن.چون من میخوام تو سایت های دیگه تبلیغات کنم و برای خودشون هم رایگان تبلیغ میشه.فقط و فقط صفحه ساده نباشه.یکم روش کار کنید.

کسایی که رایگان انجام نمیدن مبلغ هاشونو برام بفرستن

اگه سوالی هم بود مطرح کنید جواب میدم

مرسی.....

بالا