• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

~~ طراحی رایگان کارهای چاپی ~~

.:BEHNAM:.

Registered User
لایک‌ها
59
سلام دوستان
این طرح اختصاص داره به طرح های

چاپی البته نه بنر و بیلبورد و چیزهای بزرگ به موارد زیر:

1- کارت ویزیت
2- بروشور
3- تراکت
4- پوستر در سایز های آ3 و کوچکتر
5- جلد کتاب یا مجله
6- لیبل سی دی و طراحی باکس .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قوانین طراحی رایگان (3) :

1- هر فرد فقط می تواند یک سفارش بدهد.
2- حق انتخاب طرح ها و طراحی آن ها با من هست ممکنه یک کار رو انجام بدم و یک کار رو نه.
3- طرح های خودتون را در همین تاپیک باید سفارش بدید.اگر دوست نداشتید کسی ببینه پ.خ برای همین کاره.البته بعد از طراحی هر 5 طرح در همین تاپیک با تصویری که در مورد 6 میگم قرار داده میشه.
4- طراحی فقط 5 مورد انجام می شود یعنی 5 طرح برای 5 نفر .
5- لطفا این تاپیک رو یاری کنید تا بالا بمونه.
6- اگر فرد سفارش دهنده اصفهان باشد باید یک نمونه ی چاپی ان را به خود من بده. و دوستانی که اصفهان نیستند باید عکس چاپ شده ی اون طرح رو که خودم بعدا توضیح میدم چجوری برای من بفرستند.

7- این طرح فقط در فروم پی تی فعلا داره راه می افته .(این خبر بود قانون نبود)

8- اگر کسی از طرح استفاده نکرد و برای خنده اون رو سفارش داده بود جدا باهاش برخورد میشه.
ما تو 2 دوره ی قبل کسانی رو داشتیم که این همه سفارش داده بودند اخر که طرح رو براش مفتی زدیم
ازش استفاده نکرد تو سایتش و این بد ترین فحش میتونه باشه که برای همین مورد 6 رو گذاشتم .
البته یکسری ریزه کاری ها هم هست که بعدا می فهمید
9- فایل پی اس دی به کسی داده نمی شود لطفا سوال نکنید.

10- بعد از دریافت طرح و چاپ در همین تاپیک اعلام کنید که طرحتون رو گرفتید.

11- فرم سفارش خود را به شکل زیر پر کنید:

- نوع کار ؟(لیبل- جلد-پوستر و...)
- موضوع کار ؟
- نوشته ها و اطلاعاتی که می خواید در کار باشه .
- رنگ هایی که خوشتون میاد ؟
- سایز کار ؟
- چاپ روی چه کاغذی؟
- تضمین شما برای چاپ طرح ؟!(مورد 8 رو مطاله کنید)
و دیگر اطلاعات.

موفق و شاد باشید ^.^

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
این رو موافقم. برا منم همین امروز پیش اومد.
امیدوارم موفق باشی عزیز جان
ما تو 2 دوره ی قبل کسانی رو داشتیم که این همه سفارش داده بودند اخر که طرح رو براش مفتی زدیم
ازش استفاده نکرد تو سایتش و این بد ترین فحش میتونه باشه

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
رایگان بودن چیز با ارزش ، ارزش اون چیز رو پایین میاره.
به همین دلیله که ازش استفاده نمیشه.
مثل رایگان کردن بازیهای تیم ملی که رایگان میشه و کسی نمیاد و این بدترین فحش میتونه باشه.
دوست عزیز با رایگان کار کردن ارزش کار خودتون رو پایین نیارید و برای کار خود بیش از اینها ارزش قائل بشید.
با تشکر

.:BEHNAM:.

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز از لطفا اول سوال کن بعد پست بده . من یک کار تحقیقاتی دارم برای همین بعضی مواقع یک طراحی رایگان میگذارم وگرنه نه تازه کار هستم نه اینکه می خوام ارزش خودم رو بیارم پایین. در ضمن اگر کنجکاو هستی بگو تا دو سری
قبل این رو که به لوگو و هدر و بنر اختصاص داشت رو بهت نشون بدم تا بدونی همیشه کار رایگان بی کیفیت نیست .
من برای هر لوگویی که رایگان طراحی کردم بین 6-12 ساعت کار کردم برای کار رایگان چون خودم داوطلب این کار بودم.
موفق باشید... .

frog

Registered User
لایک‌ها
36
اگه هنوز ادامه داره .

کار خوبیه ، ولی خوب چندتا اشکال از دید من برای اینکه می گید بعضی از دوستان از طرح های که زدید استفاده نکردند ، شاید دقیقا اون چیزیکه مدنظرشون بوده نباشه .

یه جایی رفته بودم ، می گه طرح مد نظرت چیه ! اگه قرار بود خودم طرح بدم که خودم انجامش می دادم !

من خودم تا حالا 50 تومنی بابت کارت ویزیت این ور انور بیعانه دادم ولی آخرشم چیزی دندون گیری نصیبم نشده .

به عنوان اولین نفر ( البته امیدوارم نارحت نشید اگه چاپش نکنم ، )

- نوع کار

(کارت ویزیت)
- موضوع کار
بوتیک
- نوشته ها و اطلاعاتی که می خواید در کار باشه .

اسم بوتیکم کیوسک هست . انگلیسی : Kiosk ، من خودم مد نظرم روی فارسی اون هست ولی باز ریش و قیچی دست خودتون

نمیخوام عکس یه مرد یا زن وسط طرح باشه احیانا ! یه کار بیشتر لوگو تایپ مدنظرم هست . ادرس رو هم می تونید پست کارت جداگارنه بزنید یا یا جلوی اون .

- رنگ هایی که خوشتون میاد ؟
ترکیب بندی خوبی داشته باشه . صرف رنگ اهمیتی نداره ، منتها خیلی پر زرق و برق نباشه

- سایز کار ؟
سایز استاندارد کارت ویزیت

- چاپ روی چه کاغذی؟
لمینت مات

ادرس رو هم براتون PM می زنم .

بالا