• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت استخدام و کاریابی

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
میخواستم از دوستان با تجربه و آگاه بپرسم که برای طراحی و راه اندازی یک سایت استخدام و کاریابی چه پیشنهادی میدن؟
آیا میشه از نرم افزارهای CMS مثل Joomla و Wordpress استفاده کرد؟ آیا اینها میتونند جوابگوی نیاز چنین سایتی باشند؟
در یه چنین سایتی کارفرما باید بتونه لاگین کنه و آگهی استخدام ثبت کنه، کارجوها باید بتونند رزومه پر کنند و موقعیتهای شغلی را انتخاب کنند و برای اونها اعلام آمادگی کنند و البته کارفرما هم بتونه رزومه کارجوها را ببیند.
اگه از این CMSها استفاده بشه آیا قالب آماده رایگان و یا پولی مناسب برای سایت استخدامی وجود داره؟ کسی اگه قالبی میشناسه ممنون میشم راهنمایی کنه!
آیا میشه از CMS و در کنار اون از برنامه نویسی استفاده کرد؟
یا اینکه کلا باید سایت را از اول طراحی کرد؟
خلاصه کدوم راه سریعتر و به صرفه تر هست و خروجی قابل قبولی میده؟ دست کم برای یه شروع آبرومندانه!
:);)

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
دو قشر سایت کاریابی می زنند ... یکی اونها که دفتر کاریابی دارند و در کنار اون می خواهند سایتش هم داشته باشند ... و قشر دوم افرادی هستند که فقط می خواهند سایت کاریابی بزنند...

در هر دو حالت کار سختی پیش رو داری ... رقیب های قوی داری که می تونم بگم اصلا توان رقابت با آنها را نداری .... من یک سایت کاریابی دارم ... آدرسش تو امضام است ... واقعا خیلی سخته بتونی ورودی گوگل براش بگیری ...
به نظرم خیلی هزینه باید بکنی که مثلا بتونی واسه کلمه "استخدام" از گوگل ورودی بگیری برای سایتت.... این کلمه بالاترین جستجو را در گوگل داره ...

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من دفتر کاریابی ندارم و نمیخوام هم که داشته باشم، فقط سایت.
خیلی خوبه که شما هم سایت کاریابی دارین و شاید بتونم از کمک و راهنمایی های شما استفاده کنم.
البته توی امضای شما که چیزی نیست!
راستی من نظرم خیلی روی گرفتن ورودی گوگل و از اینجور حرفها نیست! البته نه اینکه اصلا ولی ترجیح میدم روشهای دیگه کار کنم!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
اگر همچین سایتی داشته باشی ، میتونی به درامد برسونیش و درامد خوب داشتن از همچین سرویسی به هیچ وجه دور از انتنظار نیست. ولی
سایتت باید تمام فیچر های یک سایت کاریابی رو داشته باشه. نمونه هایی که در دنیا هستند. پس نگاهشون کن و ببین چی دارن و چی ندارن.
دوم اینکه باید سرمایه مادی و معنوی (وقت و مهارت و ایده و ...) داشته باشی و روی این کار بذاری.

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
می تونی درآمد زایی داشته باشی به شرط اینکه هزینه بکنی… تبلیغ کنی

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
می تونی درآمد زایی داشته باشی به شرط اینکه هزینه بکنی… تبلیغ کنی
ممنونم از شما
آدرس سایت خودتون رو نگفتین! اگه همینجا یا توی پیام خصوصی بگین تا سایت شما را ببینم خیلی ممنون میشم.
البته سایت استخدام فعلا در حد یه ایده است ولی اگه جدی شد خوشحال میشم از تجربه شما کمک بگیرم، شما امکان همکاری دارید؟

اگر همچین سایتی داشته باشی ، میتونی به درامد برسونیش و درامد خوب داشتن از همچین سرویسی به هیچ وجه دور از انتنظار نیست. ولی
سایتت باید تمام فیچر های یک سایت کاریابی رو داشته باشه. نمونه هایی که در دنیا هستند. پس نگاهشون کن و ببین چی دارن و چی ندارن.
دوم اینکه باید سرمایه مادی و معنوی (وقت و مهارت و ایده و ...) داشته باشی و روی این کار بذاری.
ممنون از راهنماییتون
هنوز سایتی وجود نداره و داریم بررسی میکنیم که احتمالا راه اندازی کنیم.
الان سایتهای ایرانی هم خیلی از فیچرها را دارن، به نظر شما چه کمبودی هست که بخوایم براش برنامه ریزی کنیم؟
شما برآورد یا تخمینی از سرمایه لازم برای یه چنین سایتی دارید؟ اگه بخوایم در زمان حدود 1 سال به سود دهی متوسطی برسه چقدر سرمایه مالی میخواد؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
ممنون از راهنماییتون
الان سایتهای ایرانی هم خیلی از فیچرها را دارن، به نظر شما چه کمبودی هست که بخوایم براش برنامه ریزی کنیم؟
شما برآورد یا تخمینی از سرمایه لازم برای یه چنین سایتی دارید؟ اگه بخوایم در زمان حدود 1 سال به سود دهی متوسطی برسه چقدر سرمایه مالی میخواد؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ممنون از راهنماییتون
سلام
شما به سایت های کاریابی موفق خارجی و بین المللی نگاه کنید بهتر به نتیجه میرسید. من تا به حال از هیچ سایت ایرانی کاریابی استفاده نکردم.
ولی به نظر من شما باید دفتر کاریابی و سایت کاریابی رو همزمان داشته باشید. پس به هزینه های داشتن یک دفتر نگاه کنید.
در مورد هزینه ها و درامد هم من اگه تخمین نزنم بهتره. من زیاد با بازار و ... هماهنگ نیستم. :)
ولی خب عموم هزینه ، هزینه ی طراحی و برنامه نویسی و ... هست به علاوه هزینه معرفی سایت یا دفتر. که لزوماً چون سایته نباید به فکر تبلیغ آنلاینش باشید. میتویند آفلاین تبلیغش کنید ... :)

بالا