• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت اموزشگاه

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام دوستان
بهم گفتن یه سایت برای اموزشگاه طراحی کنم و توش متن و عکسایی که بهم میدن رو بزارم .و همیشه خودم اپدیتش کنم .نگه داریش دست خودم باشه)
من تا حالا طراحی نکردم .فقط دوره دانشجویی یه فروشگاه ساده با html طراحی کردم که بیشتر کداش کپی بود.الان همون هم یادم نیست
حالا با این شرایط از پسش بر میام عایا ؟؟؟
میتونم کپی بزنم ؟اگه بخوام اصولی یاد بگیرم در حد یه سایت ساده چقدر باید وقت بزارم ؟؟پیش ضمینه دارم تا حدودی .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید راستی دامنه و کلیه چیزا خریداری شده من فقط باید طراحی کنم . این وردپرس اماده چیه ؟!میشه کار من با این راه بیوفته ؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
بهترین راه برای شما استفاده از وردپرس هستش . وردپرس فارسی رو دانلود کنید خیلی راحت نصب میشه و میتونید باهاش کار کنید
آموزش هاش هم فراوونه ..

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
بهترین راه برای شما استفاده از وردپرس هستش . وردپرس فارسی رو دانلود کنید خیلی راحت نصب میشه و میتونید باهاش کار کنید
آموزش هاش هم فراوونه ..
ممنون دوست عزیز دارم اموزش هاش رو میبینم تا شروع کنم .
دوستان کسی هاست و دامن خوب رایگان سراغ داره تا تستی پروژم رو بالا بیارم قبل از این که روی هاست و دامن اصلی برم .

waleed333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی هاست و دامن خوب رایگان سراغ داره تا تس testking 646-365 پروژم رو بالا بیارم قبل از این که روی هاست و دامن اصلی برم .

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان کسی هاست و دامن خوب رایگان سراغ داره تا تس testking 646-365 پروژم رو بالا بیارم قبل از این که روی هاست و دامن اصلی برم .
اره واقعا لازمه .دوستان معرفی کنند ممنون میشم
فعلا که رو لوکالهاست ام .
چقدر قالب پیدا کردن دردسر داره .فک کنم باید برم طراحی قالب یاد بگیرم .
کسی هم قالب مناسب برای مدرسه و اموزشگاه داره معرفی کنه. با تشکر

بالا