سلام
من میتونم با قیمت مناسب یه سایت خبری (خبر خوان ) با امکانات کاملا متفاوت از سایرین براتون آماده کنم
اکثر سایت های خبر خون دوتا مشکل دارن 1) نمیتونن کل خبر هارو منتشر کنن چون تو فید سایت ها مطالب ناقصه 2) به دلیل عینا کپی شدن اسپم شده و رتبه ای نخواهند داشت
ولی سایتی که ما برای شما طراحی میکنیم این مشکلات رو حل کرده اما چطور؟
اولین مورد : افزونه ای که استفاده میشه کاملا متفاوته و میتونه کل خبر هارو دریافت کنه چون از فید سایت ها رو نمیخونه بلکه مستقیم وارد سایت میشه
مورد دوم : مهمترین مشکل توسط یه افزونه ویرایشگر خبر حل میشه چنین افزونه ای تا به حال ساخته نشده بود و این اولین نمونه میباشد این افزونه به صورت کاملا خودکار قبل از انشار اخبار دریافتی در سایت شما مطالب رو بررسی و دوباره نویسی میکنه همونطوری که شما میخواهید
مطالب عوض میشه ولی در مفهوم و معنی تغییری ایجاد نخواهد شد با این کار گوگل فکر میکنه شما خودتون این مطالب رو نوشتید تصور کنید با داشتن این سایت شما روزانه صدها و حتی هزارن محتوای منحصر به فرد در سایتتون منتشر میکنید خود من دو سایت مشابه اولی با ویرایشگر بر و دومی بدون اون ساختم در کمال تعجب بعد از مدت کمی همه مطالب سایت اول ایندکس شدن ولی دوم که عینا کپی میکرد نه
برای دریافت نمونه کار قیمت و یا اشنایی بیشتر میتونید اینجا خصوصی بدید یا با ما تماس بگیرید
09359218641
09180123693
[email protected]
با تشکر گروه طراحی وب کده