• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت با Asp.net MVC

file3

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
سایتی میخام طراحی کنم با حداقل امکانات زیر ...
ممنون میشم قیمت و زمان پ.خ کنید

کلیات سایت فروش فایل های کتاب و مقاله

1- مطالب سایت بالای 1 میلیون می باشد که باید باسرعت خوبی عمل جستجو و ... انجام شود.

2- امکان ثبت درخواست های کتاب و مقاله به راحتی

3- سیستم امتیاز دهی به کاربران (با توجه به معرفی افراد – تبلیغات – خریدهای موفق و ... امتیاز مثبت خواهد گرفت)

4- پنل جستجوگران ، کتاب ها و مقالاتی که در سایت موجود نیست پس از تایید مدیر به جستجوگران نمایش داده خواهد شد و هرکدام آن را یافتند، آپلود می کنند و به اطلاع درخواست دهنده می رسد.

5- پرداخت هزینه از طریق امتیازات یا پرداخت آنلاین

6- پنل کاربر و پنل مدیریت تنظیمات همه قسمت ها را داشته باشد. مانند سایت filesell.ir

7- داینامیک بودن کامل سایت (تغییر موقعیت ماژول ها، تغییر قالب ، مدیریت منوها ، سطح دسترسی ها ، ماژول ها، پلاگین ها و...)

8- چند زبانه بودن سایت

9- سئو عالی – ریسپانسیو 100%

10- قابلیت دانلود مستقیم فایل از لینک ذخیره شده پس از پرداخت وجه توسط کاربر (کاربر کمی منتظر می ماند تا عمل لیچ کردن از سایت دیگر به پایان رسد و فایل آماده دانلود شود)

و...

ifelse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
توضیحات شما زیاد کامل نیست. اما با توجه به امکاناتی که نوشتین من میتونم با هزینه بین 2.5 تا 3 میلیون تومان در زمان بین 1 ماه تا 45 روز برنامه نویسی سایت رو براتون انجام بدم . (من در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب مهارت دارم اما گرافیست نیستم؛ می تونم ریزه کاری های گرافیکی مورد نظر شما رو به شخص با تجربه ای بسپرم.)
در صورت تمایل جزئیات مورد نظرتون رو برام بفرستین تا برآورد دقیقتر رو خدمتتون عرض کنم.
موفق باشید.

بالا