• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت تنها با 20 هزار تومان

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام و وقت به خیر

بنده قصد دارم برای 3 نفر از دوستان با دریافت مبلغ 20 هزار تومان سایت راه اندازی کنم

هدف از گرفتن 20 هزار تومان هم کسب در آمد نیست چون هیچ ارزشی نداره این پول ، اما از اونجایی که اگر چیزی رایگان به دست بیاد برای ما ارزشی نداره ، بنده این مبلغ رو می گیرم تا کار به صورت جدی پیش بره

سایت در زمینه ی شرکتی یا شخصی یا نمونه کار طراحی می شه فقط و برای کسانی مناسب هست که دوست دارند یک وب سایت شخصی داشته باشند یا نمونه کارها، محصولات و خدمات خودشون رو معرفی کنند.

این هزینه فقط برای طراحی سایت هست و شامل هاست و دامین نمی شه ، هر کدوم از دوستان که بخواد می تونم براش هاست و دامین رو جداگانه خریداری کنم یا خودش از هر کجا که خواست تهیه کنه

فقط 3 نفر سفارش پذیرفته می شه

منتظر دوستان هستم ;)

تعداد باقی مانده :
3

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
سلام برادر بنده اسکریپت et-chat نصب کردم فقط یه سری پلاکین میخواد نصب بشه و وردپرس نصب کردم اونم کامل نصب فقط از نظر تنظیمات یه چک بشود اگر موافق بودید اطلاع دهید یه سایت با et-chat ساخته شده معرفی میکنم کلیه امکانات میخوام به روش فعال بشه وانجام بشود.

منم اولین سفارش

hojjat1373

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام برشما یک مورد ارسال شد......

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
بنده سایت دارم می خواهم ستون سمت راست ویرایش شود یا کد دسته بندی شود مانند .... عکس .........
i3xyl194jbp81gyo3gjp.jpg

یا مانند ستون سمت راست این ...
slwumf91h2yz85r1f0rp.jpg

سایت من اینه نگاه سمت راستش ستون مشکل داره ........ هر جای قالبو می گردم اطلاعاتش نیست .. www.jazabtarinha.ir

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
سلام برادر بنده اسکریپت et-chat نصب کردم فقط یه سری پلاکین میخواد نصب بشه و وردپرس نصب کردم اونم کامل نصب فقط از نظر تنظیمات یه چک بشود اگر موافق بودید اطلاع دهید یه سایت با et-chat ساخته شده معرفی میکنم کلیه امکانات میخوام به روش فعال بشه وانجام بشود.

منم اولین سفارش

برادر جواب ما رو نمی خوای بدی ..

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
با سلام ؛

می خواستم اسکریپت Mediawiki که نصب کردم قالب و کلا سایت سر و سامان بگیره و مثل ویکی پدیا بشه.

error_as

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوست عزيز من نياز به يه فروشگاه دارم نمونه سايتي رو هم كه ميخوام دارم و ميدم بهتون! هاست و دامين امادست
يك فروشگاه نسبتا سادست

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام خدمت دوستان عزیز ، شرمنده دیر جواب میدم ، امروز جواب دوستان رو کامل میدم ، اجازه بدید تک به تک بررسی کنم پیشنهادات رو چون چندین پیشنهاد رسیده

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
داداش من عجله دارم ..............

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
ممنونم که کاری نکردید .............. سرکاریه ؟؟؟

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
موارد باقی مانده : 1
دوستان تنها یک سفارش دیگه باقی مونده

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
من نفر دوم در درخواست ها بودم و الان ایشون اعلام می کنند 1 نفر باقی مانده جالبه ...............

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز چی شد طراحی سایت ما ......... نفر دوم بودم .........

ebiii

Registered User
لایک‌ها
56
داداش جواب نمی دی بخاطر دروغت تا امشب جواب ندهی امتیاز منفی بهت می دهم ..............

بالا