• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت دانشگاه؟

mehdi2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان من می خوام یه سایت برای دانشگاه خودمون طراحی کنم به نحوی که برای هر استاد و دانشجو یک یوزر و پاسورد تعریف بشه و برای هر کدوم از یوزرها یک سری دسترسی
مثلا استاد نمرات دروس رو بزاره و هر دانشجو فقط به نمرات دروس خودش دسترسی داشته باشه نه دیگری
متشکر می شم اگه برنامه ای که بشه باهاش این کار رو انجام داد و همچنین نرم افزارها میزان فضای هاست و ... رو به من بگید باتشکر

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان من می خوام یه سایت برای دانشگاه خودمون طراحی کنم به نحوی که برای هر استاد و دانشجو یک یوزر و پاسورد تعریف بشه و برای هر کدوم از یوزرها یک سری دسترسی
مثلا استاد نمرات دروس رو بزاره و هر دانشجو فقط به نمرات دروس خودش دسترسی داشته باشه نه دیگری
متشکر می شم اگه برنامه ای که بشه باهاش این کار رو انجام داد و همچنین نرم افزارها میزان فضای هاست و ... رو به من بگید باتشکر
یه نمونش رو قبلاً ساختیم . البته کامل تر و بهتر میتونیم برای شما یسازیم.
http://basiredu.ir
فضاش بستگی تعداد اساتید ( admin ) و دانشجوها ( users ) داره و همینطور وسعت سایت. اگه مایل بودید پیغام بگذارید باهاتون تماس میگیرم

mehdi2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور من این بود که اگر لطف کنید من رو راهنمایی کنید که من خودم می خوام سایت رو طراحی کنم در ضمن دانشگاه ما حدود 300 دانشجو و 20 استاد داره فعلا زیادتر هم میشه

mehdi2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی دیگه نیست جواب کاملتری بده

farhadgreat

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر شما میشه توی این تاپیک راهنمایی کرد؟؟
الان هیچ پورتال آماده ای که بدرد دانشگاههای ایران بخوره نیست آموزش آنلاین هست فارسی ولی واسه دانشگاه چیزی نیست اگر خواستین من 1 تومن می گیرم با asp.net می نویسم از ایژکس هم توش استفاده می کنم با کلیه امکانات 45 روزه هم تحویل می دم

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از مودل http://moodle.org/ استفاده کن
این خدا ترین سی ام اس آموزش مجازیه که هیچ سایت فعلی در ایران مربوط به هر دانشگاهی از تربیت مدرس بگیر تا خواجه نصیر به گرد پاشم نمیرسه
کاملا مجانی و کد باز و فک کنم فارسی هم شده توسط تیم دانشگاه شریف
مطمان باش که باید فقط 50 ساعت وقت بزاری تا بتونی به سیستمش اشنا بشی

کار ساده اس نیست که کسی بخواد این سی ام اس رو کمی متوجه بشه و خودش یه پروژه بزرگه

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام:happy:
آقا این سیستم مودل رو کی میتونه فارسی کنه!
من این سیستم رو هم فارسی میخوام هم انگلیسی!

اینجا رو ببینید.
با هر چی امکانات که داره میخوام

بالا