• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت دانلود فیلم با وردپرس

K.G.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه آرشیو بزرگ فیلم دارم (علاقه مند به فیلم هستم) که خیلی دوست دارم ازش استفاده مفیدی بکنم. چیز زیادی از طراحی سایت نمی دونم
و از اونجایی که سرمایه درست حسابی هم ندارم مجبورم خودم سایتم رو طراحی کنم.
یه سایت نمونه دیدم که خیلی از طراحیش خوشم اومده و می خوام همچین چیزی درست کنم:
دانلود فیلم با لینک مستقیم

حدس می زنم قالبش وردپرس باشه و اگر هم نباشه مطمئنا میشه با وردپرس همچین چیزی طراحی کرد.
خیلی ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی های اولیه برای طراحی همچین سایتی رو بهم بکنن. فقط و فقط کافیه بدونم چه جوری و از کجا
باید شروع کنم، دیگه بقیه اش با خودم.
مطمئنا خیلی های دیگه مثل من دنبال همچین چیزی هستن و امیدوارم این تاپیک بتونه یه راهنمای خیلی خوب طراحی اینجور سایت ها توی وب فارسی باشه.

اگر دوستانی هستن که به هر دلیلی تمایلی به در اختیار گذاشتن تجربیات شون به صورت رایگان به بنده رو ندارند، ازشون ممنون میشم که در قبال
دریافت هزینه ای آموزش لازم برای طراحی وبسایتم رو بهم بدن.

liondl

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
شما اول باید دوتا هاست بگیرید
1برای میزبانی
2دانلود
وی پی اس برای دانلود و اپلود فایل هاتون لازم دارین
ولی به نظر من شاپ بزنید و فیلماتون رو بفروشید
چون به سایت های فیلم و موزیک زیاد گیر میدن

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
من یه آرشیو بزرگ فیلم دارم (علاقه مند به فیلم هستم) که خیلی دوست دارم ازش استفاده مفیدی بکنم. چیز زیادی از طراحی سایت نمی دونم
و از اونجایی که سرمایه درست حسابی هم ندارم مجبورم خودم سایتم رو طراحی کنم.
یه سایت نمونه دیدم که خیلی از طراحیش خوشم اومده و می خوام همچین چیزی درست کنم:
دانلود فیلم با لینک مستقیم

حدس می زنم قالبش وردپرس باشه و اگر هم نباشه مطمئنا میشه با وردپرس همچین چیزی طراحی کرد.
خیلی ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی های اولیه برای طراحی همچین سایتی رو بهم بکنن. فقط و فقط کافیه بدونم چه جوری و از کجا
باید شروع کنم، دیگه بقیه اش با خودم.
مطمئنا خیلی های دیگه مثل من دنبال همچین چیزی هستن و امیدوارم این تاپیک بتونه یه راهنمای خیلی خوب طراحی اینجور سایت ها توی وب فارسی باشه.

اگر دوستانی هستن که به هر دلیلی تمایلی به در اختیار گذاشتن تجربیات شون به صورت رایگان به بنده رو ندارند، ازشون ممنون میشم که در قبال
دریافت هزینه ای آموزش لازم برای طراحی وبسایتم رو بهم بدن.

ببینید شما برای طراحی همچین چیزی باید

1.HTMl بلد باشید

2.css بلد باشید

3.javascrip کمی بدونید

4.دستورات php اشنا باشید

و مهم تر از همه تجربه داشته باشید شما اول کاری دست گذاشتید روی یک چیز تقریبا حرفه ای

شما بهتر موارد بالا رو یاد بگیرید بعد کم کم قالب های رایگان ویرایش کنید بعد انشاالله وارد بحث ساخت قالب بشید.پله های اول برنداشته میخواید قالب بسازید این کار بیشتر باعث دل سردی تون خواهد شد

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوست عزيز طراحي قالب كار ميبره يه روزه يا يك هفته ايي نميشه قالب خوب درست كرد خودمم هم ميخواستم شروع كنم و لي به دليل مشكلاتي نشد

چيزي كه به من توصيه شد از Html شروع كن

K.G.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از دوستانی که جواب دادن.
آرمین جان واقعا همه اینا لازمه؟ من فکر می کردم فقط باید وردپرس رو روی هاستم آپلود کنم و چند تا تغییر کوچیک بدم. قالب آماده ای چیزی نیستش که دیگه نیاز به این همه
دردسر نباشه و بشه راحت ازش استفاده کرد؟
اگر اینطور که آرمین عزیز گفتن کار دشواریه و یه مبتدی نمی تونه از پسش بر بیاد، آیا کسی هست که با قیمت معقول و دانشجویی زحمت طراحی همچین قالبی رو بکشه؟

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
من پیشنهاد می کنم .. شما کارتون رو شروع کنیم... و وسط های کار یه قالب خوب برای سایت قرار بدید .
چون که وسط های کار شما متوجه می شید برای سایت تون چه قسمت های لازم دارید و می تونید بدین براتون طراحی کنن و یا خودتون اضافه کنید.

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
ممنونم از دوستانی که جواب دادن.
آرمین جان واقعا همه اینا لازمه؟ من فکر می کردم فقط باید وردپرس رو روی هاستم آپلود کنم و چند تا تغییر کوچیک بدم. قالب آماده ای چیزی نیستش که دیگه نیاز به این همه
دردسر نباشه و بشه راحت ازش استفاده کرد؟
اگر اینطور که آرمین عزیز گفتن کار دشواریه و یه مبتدی نمی تونه از پسش بر بیاد، آیا کسی هست که با قیمت معقول و دانشجویی زحمت طراحی همچین قالبی رو بکشه؟

راه اندازی سایتی مثل سایت دانلود فیلم هزینه زیادی لازم داره دامنه، هاست میزبانی، وی پی اس... اگر شما بودجه ای ندارید بهتره بیخیالش بشید و یا به عنوان نویسنده تو سایتای دیگه فعالیت کنید
اگر قالب اختصاصی خواستید من میتونم با تقریبا 150 برات اوکی کنم. افزونه های لازم رو نصب میکنم + تنظیمات لازم

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
به نظر من هم برو توی سایت neopersia.org
آموزش html , java , css را میده
من خودم از همونجا یاد گرفتم

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
من هم حرف دوستمون