K.G.B
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
سلام
من یه آرشیو بزرگ فیلم دارم (علاقه مند به فیلم هستم) که خیلی دوست دارم ازش استفاده مفیدی بکنم. چیز زیادی از طراحی سایت نمی دونم
و از اونجایی که سرمایه درست حسابی هم ندارم مجبورم خودم سایتم رو طراحی کنم.
یه سایت نمونه دیدم که خیلی از طراحیش خوشم اومده و می خوام همچین چیزی درست کنم:
دانلود فیلم با لینک مستقیم
حدس می زنم قالبش وردپرس باشه و اگر هم نباشه مطمئنا میشه با وردپرس همچین چیزی طراحی کرد.
خیلی ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی های اولیه برای طراحی همچین سایتی رو بهم بکنن. فقط و فقط کافیه بدونم چه جوری و از کجا
باید شروع کنم، دیگه بقیه اش با خودم.
مطمئنا خیلی های دیگه مثل من دنبال همچین چیزی هستن و امیدوارم این تاپیک بتونه یه راهنمای خیلی خوب طراحی اینجور سایت ها توی وب فارسی باشه.
اگر دوستانی هستن که به هر دلیلی تمایلی به در اختیار گذاشتن تجربیات شون به صورت رایگان به بنده رو ندارند، ازشون ممنون میشم که در قبال
دریافت هزینه ای آموزش لازم برای طراحی وبسایتم رو بهم بدن.
من یه آرشیو بزرگ فیلم دارم (علاقه مند به فیلم هستم) که خیلی دوست دارم ازش استفاده مفیدی بکنم. چیز زیادی از طراحی سایت نمی دونم
و از اونجایی که سرمایه درست حسابی هم ندارم مجبورم خودم سایتم رو طراحی کنم.
یه سایت نمونه دیدم که خیلی از طراحیش خوشم اومده و می خوام همچین چیزی درست کنم:
دانلود فیلم با لینک مستقیم
حدس می زنم قالبش وردپرس باشه و اگر هم نباشه مطمئنا میشه با وردپرس همچین چیزی طراحی کرد.
خیلی ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی های اولیه برای طراحی همچین سایتی رو بهم بکنن. فقط و فقط کافیه بدونم چه جوری و از کجا
باید شروع کنم، دیگه بقیه اش با خودم.
مطمئنا خیلی های دیگه مثل من دنبال همچین چیزی هستن و امیدوارم این تاپیک بتونه یه راهنمای خیلی خوب طراحی اینجور سایت ها توی وب فارسی باشه.
اگر دوستانی هستن که به هر دلیلی تمایلی به در اختیار گذاشتن تجربیات شون به صورت رایگان به بنده رو ندارند، ازشون ممنون میشم که در قبال
دریافت هزینه ای آموزش لازم برای طراحی وبسایتم رو بهم بدن.