سلام من یک سایت میخوام خیلی ساده باشه
قرار توش یوز و پسور فروخته بشه
هر یوز و پسور فقط به یک نفر فروخته میشه (یعنی برای هر محصول باید یک پست جدید ایجاد بشه و بعد فروخته شدن غیر فعال میشه )
چیزی هم نداره یک توضیح کوتاه داره و یک قیمت در اخر هم بعد از پرداخت یوز و پس در اختیار قرار میگیره
فرایند فروش باید خیلی سریع باشه
میخوایم طوری طراحی بشه که فروشنده هم بتونه چند نفر باشه
برای هر فروشنده هم مبلغ فروش رو بزنه و تسویه که میزنیم از حسابش کم کنه
این برای فروش اکانت های بازی قرار هست طراحی بشه الان توی تلگرام خریدو فروش میشه میخوایم یک جای جامع باشه
یک قالب ریسپانسیو داشته باشه
یک سیستم دسته بندی
یک سیستم چستچو (بر اساس تگ باشه چه بهتر )
میشه از سیستم وردپرس استفاده کرد منم راحت تر هستم خودشم هم افزونه برای این کار داره
ولی پیچیدگی داره و من میخوام خیلی ساده انجام بشه اگه کسی بتونه روی وردپرس ساده کنه مراحل رو هم خودش راحت تر هست هم من
پلاگین برای وردپرس که روی ووکامرس کار میکنه WC Vendors
قرار توش یوز و پسور فروخته بشه
هر یوز و پسور فقط به یک نفر فروخته میشه (یعنی برای هر محصول باید یک پست جدید ایجاد بشه و بعد فروخته شدن غیر فعال میشه )
چیزی هم نداره یک توضیح کوتاه داره و یک قیمت در اخر هم بعد از پرداخت یوز و پس در اختیار قرار میگیره
فرایند فروش باید خیلی سریع باشه
میخوایم طوری طراحی بشه که فروشنده هم بتونه چند نفر باشه
برای هر فروشنده هم مبلغ فروش رو بزنه و تسویه که میزنیم از حسابش کم کنه
این برای فروش اکانت های بازی قرار هست طراحی بشه الان توی تلگرام خریدو فروش میشه میخوایم یک جای جامع باشه
یک قالب ریسپانسیو داشته باشه
یک سیستم دسته بندی
یک سیستم چستچو (بر اساس تگ باشه چه بهتر )
میشه از سیستم وردپرس استفاده کرد منم راحت تر هستم خودشم هم افزونه برای این کار داره
ولی پیچیدگی داره و من میخوام خیلی ساده انجام بشه اگه کسی بتونه روی وردپرس ساده کنه مراحل رو هم خودش راحت تر هست هم من
پلاگین برای وردپرس که روی ووکامرس کار میکنه WC Vendors