almaweb.ir
شما بهتره دستش رو ببوسید اصلا کارتون همین دست بوسی باشه به قیافت میاد.
شما که کلاه برداری کردن رو کار شایسته ای میدونید مشخصه کار خودتون هم یا همینه یا اینکه اخلاق خودتون هم مثل همین شایسته ای که گفتید ناشایسته هست
از کی تا حالا وقتی کسی نسبت به قیمت سایت و برنامه نویسی اشنایی نداره کلاه برداری کردن ازش واجبه؟برو دستش رو ببوس احتمالا خودت یا همونی یا یکی مثل اون
من الکی نگفتم کلاه برداره دلیل و مدرک دارم.درضمن شما وقتی میگید الکی نمیتونید بگید کلاه برداره پس الکی هم نباید بگید کلاه بردار نیست درسته؟فقط موندم رو چه حسابی گفتین کلاه بردار نیست اینجا هم من هم چندین نفر دیگه از دوستان دارن میگن سرمون کلاه گذاشته مریض که نیستیم الکی بگیم این اقا یه شیاد به تمام معنا هست از خودم و یکی از دوستام هم کلاه برداری کرده بهش گفته بود یه سایت بازی انلاین در حد مای اف سی برات میسازم قیمت هم 300 تومن خخخ جالبه.دوست من هم زیاد وارد نبود نمیدونست همچین سایتی چندین میلیون هزینشه باور کرده بود و 300 تومن رو داد این اقا هم زهره مار کردند قضیه منم همینطور 200 تومن هم از من بالا کشید و اینجا چندین نفر دیگه هم دارن میگن شکایت دارن ازش نمیدونم این پست چرا بالا اومده امیدوارم سجاد کلاه بردار برنگشته باشه