• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت وردپرسی در لوکال و انتقال آن به هاست - که بعد از انتقال به مدیریت سایت وارد نمیشوید

taksmsmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام
خیلی از دوستان هم این مشکل رو داشتند و دارند
که یک سایت رو در لوکال هاست طراحی کردند و وقتی کار تمام شد آنرا روی هاست میفرستند
اما مشکل اصلی بعد از این کار این است که دیگر نمیتوان به برگه مدیریت وارد شد یعنی نمیتوان به /wp-login.php وارد شد
و خطای کوکی میدهد و با کمی توجه میفهمید که شما را به همان ایپی لوکال هاست هدایت میکند site shoma/wp-login.phpی/192.168.1.7
حالا باید چه کنیم تا در هاست جدید مشکلات برطرف گردد

دوستان اگر کسی جواب این مشکل را میدونه دریغ نکنه - خیلی ها این مشکل رو دارن و توی نت هم پاسخی نیومده که این فروم میتونه اولین مرجع پاسخ این مشکل باشه
الان من خودم یه سایت ساختم و وقتی مودمم خاموش و روشن شد دیگه مدیریتش بالا نیومد و فقط به ایپی قبلی منتقل میشد
192.168.1.6 ایپی قبلیم بود و ایپی جدیدم 192.168.1.7 که کلا بیخیال شدم و سایت جدیدی ساختم
حالا یاد گرفتم که اگر در لوکال همچین مشکلی داشتین خیلی راحت میتونین ادرس ایپی جدیدتون رو در جدول دیتابس به نام wp_options و دو بخش اول یعنی site url و home رو به ایپی جدیدتون تغییر بدین به همین راحتی

ولی در مورد مشکل روی هاست نمیدونم هرکی اطلایی داره اشتراک بذاره
با تشکر ,علی یاراحمدی-تک پیامک مهر

skate

Registered User
لایک‌ها
143
عزیز شما زمانی که در لوکال تست می کنید ، دامین نیمتون به ip اختصاص داده می شه ، اون هم یه ip اشتراکی با رنج 192.168.1 که این با توجه به نرم افزار شبیه ساز سرورتون فرق داره، بعضی نرم افزار ها مثل xampp هم ادرس ip می شه سایت رو باز کرد و هم با ادرس دهی مستقیم از دامنه http://localhost
مشکلتون اینجاست که در wp_options باید در site_url و home آدرس سایت رو وارد کنید نه ip.
موفق باشید

taksmsmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیز شما زمانی که در لوکال تست می کنید ، دامین نیمتون به ip اختصاص داده می شه ، اون هم یه ip اشتراکی با رنج 192.168.1 که این با توجه به نرم افزار شبیه ساز سرورتون فرق داره، بعضی نرم افزار ها مثل xampp هم ادرس ip می شه سایت رو باز کرد و هم با ادرس دهی مستقیم از دامنه http://localhost
مشکلتون اینجاست که در wp_options باید در site_url و home آدرس سایت رو وارد کنید نه ip.
موفق باشید

با تشکر از توجه شما به تاپیک بنده و پاسختون
ببینید من همونطور هم که گفتم مشکل اصلی در هاست و فضای اینترنت هست مگر نه من خودم اموزش لوکال رو قرار دادم
مشکل وقتی هست که یه بنده خدا کلی وقت گذاشته سایت رو تو لوکال تکمیل کرده حالا میاره روی هاست میبینه که وارد پنل مدیریت نمیشه

بازم ممنون از توجه شما
دوستانی که میدونن هم پیام بدن بخدا ثواب هم داره کلا 5 دقیقه نمیشه ولی خیلی ها مشکلشون حل میشه یا اصلا یه چیزی به دانسته هاشون اضافه میشه

با تشکر از همه :)

skate

Registered User
لایک‌ها
143
با تشکر از توجه شما به تاپیک بنده و پاسختون
ببینید من همونطور هم که گفتم مشکل اصلی در هاست و فضای اینترنت هست مگر نه من خودم اموزش لوکال رو قرار دادم
مشکل وقتی هست که یه بنده خدا کلی وقت گذاشته سایت رو تو لوکال تکمیل کرده حالا میاره روی هاست میبینه که وارد پنل مدیریت نمیشه

بازم ممنون از توجه شما
دوستانی که میدونن هم پیام بدن بخدا ثواب هم داره کلا 5 دقیقه نمیشه ولی خیلی ها مشکلشون حل میشه یا اصلا یه چیزی به دانسته هاشون اضافه میشه

با تشکر از همه :)
عزیز من هم آموزش برای هاست قرار دادم.
شما تا زمانی که اسکریپپتون روی لوکال هست باید در تیبل wp_option قسمت site_url و home آدرس ip و یا لوکال هاست رو داشته باشید. اما زمانی که بخواهید بیاریدش روی هاست سایت ، و دیتابیستون رو داخل هاست اوردید، باید در wp_options باید در site_url و home آدرس سایت رو وارد کنید.

freeacounting

Registered User
لایک‌ها
45
بله کاربر
skate
درست میگن باید همانطور وردپرس نصب میکنید قسمت آدرس سایت وجود داره که به صورت خودکار با دامین یا آی پی ست میشه حتی اگر وردپرس در پوشه دیگه باشه باید تغییر بدید برای هاست هم چون آی پی مورد استفاده پنل قرار گرفته و ممکنه اشتراکی باشه باید از دامنه استفاده کرد با جستجوی آی پی قبلی در دیتابیس براحتی میتوانید دامنه را جایگزین کنید

freeacounting

Registered User
لایک‌ها
45
د.وستان من وبمستر هستم و قصد انتقال به مدیریت محتوا دارم و لی بین جوملا و وردپرس ماندم لطفا راهنمایی کنید
http://janebiplus.com/mobileaccessories/screen_protectors/233192
وردپرس نسبت به دیگری برتری داره پلاگین های زیاد و مدیریت راحت ولی باید نوع استفاده مشخص باشه برای چه کاری مناسب هست

بالا