• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سایت گالری عکس

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من قصد راه اندازی یک سایت شخصی با موضوع عکس ( گالری عکس ) را دارم و نیاز به راهنمایی شما دارم .
قصد تبلیغ ندارم ولی نگاه کنید به این لینک که آیا این شرایط دامین و هاست با این قیمت چطور به نظر میرسد ؟ :
کد:
http://mihanwebhost.com/clients/announcements.php?id=11
و بحث طراحی که از همه مهم تر است . همه میگویند ما سایت را از نو طراحی میکنیم و اینطوری بهتر است اما قیمت ها بسیار بالاست . من میخواهم از این قالب های آماده ای که برای گالری عکس هست استفاده شود . نمونه های زیادی در اینترنت هست ولی نمیدانم آیا همشان قابل استفاده هستند یا خیر.
لطفاً اگر کسی میتواند گزینه های مختلفی از این قالب ها را به بنده نشان بدهد و در آخر یکی را برای سایت من پیاده کند به بنده اطلاع دهد . ممنونم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
میخواید برای قالبتون هزینه کنید یا دنبال قالب رایگان هستید دوست عزیز؟

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
من خودم یک سایتی رو مد نظر داشتم یعنی خوشم اومده بود .این رو با شرکت هایی که کار طراحی انجام میدن در میون گذاشتم که آیا میتونن مثل این رو برام طراحی کنن یا نه. از دویست تومان به من قیمت دادن تا دو ملیون و پانصد! . با اینکه اون سایت طراحی خاصی هم نداشت و خیلی ساده بود.
بنابر این وقتی قالب های آماده و شبک هست اگر کسی باشه که اونها رو برام تغییر بده و پیاده کنه بهتره.

amir7ehsan

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
ما میتونیم براتون قالب اختصاصی با هزینه مناسب طراحی کنیم.
آخرین نمونه کار گالری عکس :
Pix2IR :: گالری عکس
نمونه کارهای بیشتر داخل سایت بصورت اسکرین شات موجود است :
پرشین تیک :: طراحی سایت, طراحی بنر, طراحی هدر, قالب وردپرس, قالب دیتالایف

تماس با ما :
امیراحسان مهدیزاده
yahoo id : amir7ehsan
tell : 09102108962

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
آخر وقت امشب براتون دموی قالب و هزینه کامل شامل ( قالب، فارسی سازی و نصب و هاست و دامین ) رو براتون پ خ می کنم
لطفا منتظر بمونید تا با قیمتام و قالبام شگفت زدتون کنم
اگه حجم و پهنای باند موردنظرتون و همچنین پسوندی هم که دوست دارین رو برام پ خ کنین قیمتا دقیق تر میشه

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
پ خ کردم براتون
مطالعه کنید
منتظر پاسختون هستم

amirmisagh

Registered User
لایک‌ها
2
ممنونم از توجه شما دوستان و کسانی که توسط پیغام خصوصی منو راهنمایی کردن.
فعلاً یک نفر برام یک قالب نصب کرد ( وردپرس ) و ازش راضیم.
حتماً اگر به مشکلی برخوردم یا خواستم قالب رو عوض کنم یا تغییراتی توش بدم مزاحم کاربران خوب سایت خواهم شد.
با تشکر

Last edited:
بالا