• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی سیستم وبلاگدهی - معرفی طراح سیستم وبلاگدهی

vahidezati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده چند وقت پیش تصمیم گرفتم سیستم وبلاگدهی راه اندازی کنم بسیار جستجو و تحقیق کردم قیمت ها از 200 تا 2000000 تومان بود . بعد از چند ماه تلاش شرکت ایران وب سرویس را پیدا کردم موقع سفارش دادن گفتن که بهترین سیستم وبلاگدهی در ایران می باشد دارای سئوی قوی است که وبلاگها در صفحه اول گوگل قرار بگیرند . بعد از تحویل گرفتن سیستم که قرار بود 9 روزه تحویل شود تقریبا یک ماه طول کشید . جالب اینجا بود یوزر نیم و پسورد سیستم وبلاگدهی را بهم ندادن و گفتن تا مابقی قرار داد رو نپردازید سیستم را به شما تحویل نمیدهیم . به هر حال با کلی تعریف و تمجید 1600 هزار تومان به انها پرداخت کردم . بعد از تحویل گرفتن سیستم وبلاگدهی تا چند روز تا مطلب رو در سایت قرار میدادی سریع در گوگل ایندکس می شد . بعد از چند روز گوگل تمام وبلاگها را به عنوان اسپم شناسایی کرد و از نتایج جستجو حذف کرد . هر وقت که با پشتیبانی تماس می گرفتم پاسخ داده نمیشد یعنی اصلا جواب نمیدادند . براشون تیکت پشتیبانی می فرستادم جواب درست نمیدادن و فقط تفره می رفتن .به هر حال چند ماهی وقت بنده را تلف کردن و در اخر متوجه شدم که این ایران وب سرویس با تحویل یک سیستم ضعیف قصد دارد جهت بهبود وضعیت هزینه بیشتری را از بنده دریافت کند . گول نمونه کار هاشون رو هم نخورید یکی از سیستم های وبلاگدهی که راه اندازی کردن با نام پارس اکس پی من گمان می کنم برای خودشونه چون تمام امکاناتش بهینه شده و به بهترین نحو ساخته شده . به نمونه کار های دیکشون مراجعه کنید به حقیقت پی می برید . هیچ کدوم رتبه خوبی ندارن .

حالا سوال من اینه که ایا کسی رو سراغ دارید که خوب کار کند و مثل ایران وب سرویس با نام سامنا کلاه سر مردم نزاره .

vahidezati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ورد پرس مولتی یوزر میگن که مصرف سی پی یو بالایی داره

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
ورد پرس مولتی یوزر میگن که مصرف سی پی یو بالایی داره

کلا وردپرس مصرف بالایی داره ولی راه برای کاهشش هستش دوست عزیز .
از اونجایی که آموزش زیاده براش حتی اگه بلد هم نباشید میتونید با استفاده از آموزش های موجود کارتون رو راه بندازید ;)
مطمئنا کارتون رو خودتون بکنید و گیر هیچ شخص یا شرکتی نباشید خیلی راحتر هستید ;)
داخل پرانتز بگم که تیم من میتونه براتون اجرا کنه این پروژه رو به صورت اختصاصی (کد نویسی اختصاصی) با این وجود تاکید میکنم که با وردپرس خودتون پیاده کنید بهتره ;)

بالا