• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی شبکه اجتماعی

mehdi3030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم هزینه ساخت یک جامعه مجازی اختصاصی چقد هست
یک شبکه اجتماعی مثل کلوب از نظر برنامه نویسی که با تعداد انلاینهای زیاد حداقل مصرف منابع سرور رو دارا باشه
یه سایت که امکانات اولیه و پایه یه شبکه اجتماعی رو داشته باشه همچنین امکاناتی برای درامد زائی

دوستان ممنون میشم هم قیمت بدید که اگه بخوام کاملا اختصاصی ساخته بشه هزینش چقد میشه ؟
و هم اگه بخوام از اسکریپتهای که در نت وجود داره استفاده کنم و تغییرات اساسی به اسکریپت داده بشه هزینش چقد میشه ؟

در حال حاظر از phpfox استفاده میکنم که به دلیل مصرف بالای سرور میخوام اسکریپت رو تغییر بدم / ممنون میشم دوستانی هم یه مظنه قیمت بدن که بنده هم بتونیم یه نگاه به جیبم کنیم و هم نمونه کار هم ارائه بدن

Last edited:

elyas98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام
برای اینکار نیاز به یک گروه تخصصی دارید که کاملا از پایه بنویسن و به تدریج هم امکانات مورد نظر و ... رو اضافه کنن
پیشنهاد بنده اسکریپت دلفین و یا social kit هست البته با لایسنس نه نال شده و فری های توی نت :)
موفق باشی

mehdi3030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
برای اینکار نیاز به یک گروه تخصصی دارید که کاملا از پایه بنویسن و به تدریج هم امکانات مورد نظر و ... رو اضافه کنن
پیشنهاد بنده اسکریپت دلفین و یا social kit هست البته با لایسنس نه نال شده و فری های توی نت :)
موفق باشی

بله برا همین درخواست دادم که اگر کسی هست هم یه قیمت بده دستمون بدونیم چقد هزینه برمیداره حداقل و حداکثر/ اون اسکریپتهایی هم که گفتید فرق نمیکنه چه لایسنسشون چه نال شدش باز هم احتیاج به دستکاری دارن

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
موارد و شرایط خدمتون ارسال شد.
کدنویسی اختصاصی+پشتیبانی 1 ساله رایگان (ساپورت امنیت، سئو، کدنویسی و ...)
لطفاً پ.خ خودتون رو چک بفرمایید.

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
در خدمتتون هستم، با جدیدترین تکنولوژی ها کار خواهد شد تا بهینه ترین سیستم حتی بهتر از cloob به دستتون برسه. البته باید از لحاظ بودجه و زمان مشکلی نداشته باشید.

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102

mizbaniran

Registered User
لایک‌ها
9
سلام از ۲۰ میلیون به بالا می تونیم در خدمتتون باشیم

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام دوست عزیز در صورتی که اختصاصی بخواهید به همراه نسخه اندروید در خدمتتون هستیم . نحوه دریافت هزینه هم به صورت درصد پیشرفت کار خوهد بود .
برای اینکه قیمت برای شما به صورت واضح برآورد شود لطفاً جزئیات امکاناتی که میخواهید هم برای قسمت مدیریت و هم برای قسمت کاربری را برای من پ خ کنید تا قیمت را برای شما برآورد کنم
قیمت منصفانه خواهد بود .

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
درود برشما
ما یک سیستم اختصاصی جامعه مجازی طراحی کردیم که در در قالب انگلیسی و فارسی توسعه داده شده
سیستم کاملا اختصاصی هست و از هیچ CMS استفاده نشده !
اما اگر توان هزینه کردن رو دارید بفرمایید اطلاعات بیشتر رو بدم خدمت تون

بالا