• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی قالبی با این خصوصیات (کسی هست ؟)

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
.با سلام.
من موردی داشتم که در یک سوال مطرح میکنم:

میخواهم با نرم افزاری تعداد 6 عکس را در یک کاغذ آ4 بگنجانم بطوریکه سایز هر یک از عکس ها 11*7.5 سانتیمتر باشند و طرز قرارگیری عکسها چهار عددشان در طول ورقه آ4 و دوتای باقیمانده را در عرض آن قرار دهم و برای چاپ آماده کنم و بفرستم این اقدام برای فلش کارد هست و قبل از هر چیز چون سایز همه صفحات بایست همسان باشد ابتدا میخواستم یک قاب و فرمت واحد درست کنم مثل ریخته گرا :Dو بعد همه عکسهام رو در این فرمت ها بگنجونم. امیدوارم که مفهوم باشه .بهرحال پیشاپیش از همه شما گرامیان بخاطر راهنمایی اینجانب سپاس گزارم..
برای مثال همچین چیزی رو میخواستم بصورت قالب طراحی کنم که عکسها در این قالبهای فرضی 7.5*11 سانتی قرار بگیرند.

prototype2.jpeg
بهرحال فکر کردم از اینجا راحت تر میتونم جوابم رو بگیرم...

خواهشمندم از ایرانیان بزرگوار ایا چنین چیزی را با فوتوشاپ یا نرم افزار دیگری درست کنم و حتی الامکان یک توضیحکی هم در مورد نحوه قرار دادن و قاب درست کردن برای عکسهام محبت نمایید...
با سپاس فراوان

فایل های ضمیمه

• prototype.jpeg
    prototype.jpeg
    13 KB · نمایش ها: 103
Last edited:

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
بسیار سپاس از شما دانشمندان...:blush:

یا سوال من سخته یا شما رغبتی نمیکنید جواب بزنید حالا چرا من یکی نمیفهمم...

بهرحال من که 20 روزه اینجا سر میزنم یک جواب هم نیست که دلم خوش باشه

کلا فکر کنم بهتره برم همون فروم های خارجی سوالم رو مطرح کنم...

راستی که فقط اهل ادعاییم:cool:

خدانگهدارتون. . .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
الان میخواید دقیقا چکار کنید
من که متوجه نشدم میخواید شبیه این عکس قالب (تمپلیت) درست کنید برای سایت یا وبلاگ
یا قاب درست کنید برای عکس ؟؟!!

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
درود دوست من. . .

عرض شود یکبار دیگه توضیحات رو نگاهی بکنی من برای عکس میخوام تعداد 300 تا عکس هست که میخوام کراپ شون کنم و داخل این قالب بریزم پرینت بگیرم چون اندازه میلیمتری هست خیلی ابعاد کار مهم هست که همه عکسها هم اندازه دقیق باشند چراکه همه داخل یک بسته میروند...

نکته بعد اینه که من میخواهم قالب رو بصورت پشت و رو بر آ4 دربیارم و پشت و رو پرینت بگیرم و از کاغذ جدا کنم(برش بخورند)

اگر باز نیاز به توضیح باشه هستم. . .

با سپاس

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
برادر میهن وی من دلم خوش بود یک نفر اومد تو تاپیکمون...

بریم سراغ اجانب . . .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان دقیقا میخواید چی کار کنید ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
برادر میهن وی من دلم خوش بود یک نفر اومد تو تاپیکمون...

بریم سراغ اجانب . . .

ندیدم این تاپیک رو از اون روز
راستش باز نفهمیدم میخواید چی کار کنید
میخواید مثل عکس بالا که گذاشتید الگو درست کنید و عکس هاتونو داخل اون 4 تا مستطیل پایین و 2 تا مستطیل بالا بزارید ؟؟

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
اینجاست توضیح اینکه دقیقا میخواهم چه کنم::blush:

ببینید من تعداد 300 عکس که صفحات کتاب هستند رو میخواهم داخل یک قالب مشخص با ابعاد 7.5*11 و در هر صفحه آ4 تعداد 6 تا از این سایز در بیارم و داخل قالبی که در تصویر میبینید بریزم ... چون قالب بصورت پشت و رو پرینت گرفته میشه میخوام و تعداد عکس ها بالاست میخواستم یک قالبی باشه مثل ماژولی یا چیزی که فقط عکس ها رو داخلش گذاشت یعنی یک قالب برای همه عکسها استاندارد طراحی کنم.

میخواستم بدونم ایا با فوتوشاپ این کار رو میشه انجام داد یا نرم افزاری برای این کار مخصوص وجود داره...

شما چی رو پیشنهاد میکنید و چگونه این کار رو میشه انجام داد؟
چون من برای یک پروژه شخصی میخوام برام اهمیت داره . . . w-:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اینجاست توضیح اینکه دقیقا میخواهم چه کنم::blush:

ببینید من تعداد 300 عکس که صفحات کتاب هستند رو میخواهم داخل یک قالب مشخص با ابعاد 7.5*11 و در هر صفحه آ4 تعداد 6 تا از این سایز در بیارم و داخل قالبی که در تصویر میبینید بریزم ... چون قالب بصورت پشت و رو پرینت گرفته میشه میخوام و تعداد عکس ها بالاست میخواستم یک قالبی باشه مثل ماژولی یا چیزی که فقط عکس ها رو داخلش گذاشت یعنی یک قالب برای همه عکسها استاندارد طراحی کنم.

میخواستم بدونم ایا با فوتوشاپ این کار رو میشه انجام داد یا نرم افزاری برای این کار مخصوص وجود داره...

شما چی رو پیشنهاد میکنید و چگونه این کار رو میشه انجام داد؟
چون من برای یک پروژه شخصی میخوام برام اهمیت داره . . . w-:

خوب اینارو خوندم

الان دقیقا میخواید چی کار کنید ؟

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
کسی بود کمک رسانی کنه؟
دنبال یک کلمه حرف درست و حسابی
اسپمرها تاپیکو بالا میارن فقط...:wacko:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوست عزیز

شما این اندازه رو دقیق میخواید چون کار چاپ هست، درسته؟

اگه دقیق بخواین نمیتونین چهارتا رو کنار هم بذارین، 3 میل کم میارین به علاوه اینکه موقع برش (دستگاه که نمیزنه) خودتون اگه بخواین برش بزنین 99% خطا دارین، پس یه گپ بین مستطیل ها نیاز دارین...

در نتیجه تو هر A4 پنج تا میتونین جا بدین...

راحتترینش هم Illustrator هست... 5 تا مستطیل توش جا بدین هر جور که دوست دارین... شکل و روش خاصی هم نداره...

فقط چون میخواین دو رو بگیرین... بهتره شکلتون یه حالت منظمی داشته باشه... یعنی موقع طراحی قالب ها فاصله ها رو خودتون دستی انتخاب کنید...

سوال همین بود ؟

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
کار نهایتا میره برای چاپ
و من با اندازه کاغذ دراوردم شد 7.3*11.5 حالا اگر حدودی چند میل هم کم باشند از عرض و طول میشه کاهش داد پس از نظر من مشکلی نیست...
من برای برش کاغذا هم در نهایت میدم کاتر کاغذ بزنه حالا متوجه نمیشم دستگاه برش نمیزنه یعنی چی؟

در ضمن کار یکی دو صفحه خلاصه نمیشه بلکه 15 صفحه میشه که بایستی کاملا اندازه هامون دقیق باشه
بخصوص که دو طرف کاغذ بایست دقیق روی هم بیفته و یک برگه رو تشکیل میده..
به هر حال خیلی ممنونم از محبت شما و اینکه اگر با این شرایط کار رو تو فتوشاپ بندازم راحت تر نیست؟
ایلاستریتور رو کار نکردم اما اگر مزیتی داره بفرمایید یادش میگیرم...

بسیار از توجه شما سپاسگزارم..

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
کار نهایتا میره برای چاپ
و من با اندازه کاغذ دراوردم شد 7.3*11.5 حالا اگر حدودی چند میل هم کم باشند از عرض و طول میشه کاهش داد پس از نظر من مشکلی نیست...
من برای برش کاغذا هم در نهایت میدم کاتر کاغذ بزنه حالا متوجه نمیشم دستگاه برش نمیزنه یعنی چی؟

در ضمن کار یکی دو صفحه خلاصه نمیشه بلکه 15 صفحه میشه که بایستی کاملا اندازه هامون دقیق باشه
بخصوص که دو طرف کاغذ بایست دقیق روی هم بیفته و یک برگه رو تشکیل میده..
به هر حال خیلی ممنونم از محبت شما و اینکه اگر با این شرایط کار رو تو فتوشاپ بندازم راحت تر نیست؟
ایلاستریتور رو کار نکردم اما اگر مزیتی داره بفرمایید یادش میگیرم...

بسیار از توجه شما سپاسگزارم..

منظورم از دستگاه همون کاتر / گیوتین بود... اگه اون میزنه که خب مشکلی نیست...

برای کار شما تقریبا میشه گفت فرقی نداره ... با هر کدوم راحت هستین... چون این کار ساده هست فرقی نداره با چی بکشید...

ایلاستریتور از جهت برداری بودن راحته... اگه کاری اونجا قابل انجام باشه من اونو ترجیح میدم...

موفق باشید

anakarnina

Registered User
لایک‌ها
1
برای کار شما تقریبا میشه گفت فرقی نداره ... با هر کدوم راحت هستین... چون این کار ساده هست فرقی نداره با چی بکشید...

ایلاستریتور از جهت برداری بودن راحته... اگه کاری اونجا قابل انجام باشه من اونو ترجیح میدم...

موفق باشید

مرسی باز هم ممنون
اما شما که کار کردین میشه یه راهنمایی کوچک بکنید که برای همه صفحات یکسان باشه...منظورم اینه قاب یا قالبی باشه که عکس های با سایز از پیش تعیین شده(7.3*11.5) را فقط داخل قاب ها بندازم و بدم برای چاپ...که دقت بالاتری داشته باشند...
اصلا ایا میشه چنین چیزی طراحی کرد که ثابت باشه و فقط عکسها رو بندازیم داخلش؟

با سپاس

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مرسی باز هم ممنون
اما شما که کار کردین میشه یه راهنمایی کوچک بکنید که برای همه صفحات یکسان باشه...منظورم اینه قاب یا قالبی باشه که عکس های با سایز از پیش تعیین شده(7.3*11.5) را فقط داخل قاب ها بندازم و بدم برای چاپ...که دقت بالاتری داشته باشند...
اصلا ایا میشه چنین چیزی طراحی کرد که ثابت باشه و فقط عکسها رو بندازیم داخلش؟

با سپاس

راستش من ندیدم چنین چیزی...

الان همین رو که طراحی کردین دیگه تغییرش ندین... به عنوان یه لایه ازش استفاده کنین... اینجوری دیگه دست نمیخوره...

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
من هم مثل همه دوستان متوجه نشدم می خواین چیکار کنید:دی
(احتمالا تا حالا همه کاراتون رو انجام دادین :دی)
ولی تا اونجایی که متوجه شدم می خواین همه عکساتون رو تو یه فایل با یه قالب جمع کنید
واسه اینکار این باکس هایی که کشیدن رو توی فتوشاپ هر کدوم رو تو یه لایه می کشین و عکس هاتون رو بعد از ایمپورت هر کدوم رو به باکس مربوطه ماسک می کنید

بالا