• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی قالب برای جوملا، دروپال، وردپرس، دات نت نیوک و ... با نرم افزار Artisteer

AKAli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2hgajwm.jpg

Artisteer اولین محصول اتوماسیون برای طراحی وب است که تنهاترین نیز محسوب می شود. این نرم افزار فوق العاده قادر است به سرعت تم ها و قالب های چشم نواز و منحصر بفردی را برای وب سایت ها و وبلاگ ها ایجاد کند. با استفاده از Artisteer شما فوراً تبدیل به یک طراح حرفه ای وب می شوید که براحتی می توانید قالب های زیبایی برای سیستم های مدیریت محتوای مطرح جهان یعنی جوملا، دروپال، وردپرس، دات نت نیوک و سیستم وبلاگ دهی بلاگر طراحی کنید. برای کار با Artisteer نیاز به کدنویسی و کار با نرم افزارهایی همچون Photoshop یا Dreamweaver نخواهید داشت. محیط ساده و کاربر پسند این نرم افزار بیشتر شبیه به محیط آفیس 2007 می باشد که البته به مراتب از آن ساده تر است. به همین دلیل کار با آن بسیار آسان و لذت بخش است. انتخاب تصاویر، رنگ ها، طرح ها و ... براحتی در دسترس بوده و تغییرات بصورت بلادرنگ به نمایش در می آیند.

توضیحات بیشتر و لینک دانلود: http://forums.ravok.ir/node/1

pasargadteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2hgajwm.jpg

Artisteer اولین محصول اتوماسیون برای طراحی وب است که تنهاترین نیز محسوب می شود. این نرم افزار فوق العاده قادر است به سرعت تم ها و قالب های چشم نواز و منحصر بفردی را برای وب سایت ها و وبلاگ ها ایجاد کند. با استفاده از Artisteer شما فوراً تبدیل به یک طراح حرفه ای وب می شوید که براحتی می توانید قالب های زیبایی برای سیستم های مدیریت محتوای مطرح جهان یعنی جوملا، دروپال، وردپرس، دات نت نیوک و سیستم وبلاگ دهی بلاگر طراحی کنید. برای کار با Artisteer نیاز به کدنویسی و کار با نرم افزارهایی همچون Photoshop یا Dreamweaver نخواهید داشت. محیط ساده و کاربر پسند این نرم افزار بیشتر شبیه به محیط آفیس 2007 می باشد که البته به مراتب از آن ساده تر است. به همین دلیل کار با آن بسیار آسان و لذت بخش است. انتخاب تصاویر، رنگ ها، طرح ها و ... براحتی در دسترس بوده و تغییرات بصورت بلادرنگ به نمایش در می آیند.

توضیحات بیشتر و لینک دانلود: http://forums.ravok.ir/node/1

درود بر شما دوست عزیز

یکی از چیزهایی که باید بگم اینه که این نرم افزار به درد کسی میخوره که مبتدی باشه و بدون دانش کار کنه و خوبه. اما نرم افزار مشکل اصلی اینکه که کرکش 99% با مشکل مواجه خواهید شد از قبیل تروجان , ویروس و ... داشتن.

من یکی سالمشو دارم.

اما در مورد دومین مسئله اینکه باهاش قالب که طراحی کردی و تمام شد در نهایت دقیقاً اون چیزی که میخوای نمیشه و اگر شبیه به اون هم بشه چون انگلیسی است باید بشینی به فارسی ترجمه کنی و در نهایت مشکل بهم ریختگی رو هم که در قسمت تکست بار دارد رو باید حل کنی.

این تجربه من بود نمی دونم دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشتند یا نه.
به نظر من بی خودی دانلودش نکنید.

بالا