• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی قالب وردپرس

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
درود
دوستان عزیز میخوام طراحی قالب وردپرس یاد بگیرم
از کجا باید شروع کنم و چه چیزایی باید بلد باشم؟
به خود وردپرس و کار کردن با اون و افزونه هاش کاملا مسلط هستم
تا حالا چندین تا قالب رایگان وردپرس هم زیر و رو کردم و تغییرات جزئی در اونها مانند هدر، اسلاید و مواردی از این قبیل نیز انجام دادم
طراحی را میخوام پله پله یاد بگیرم و ابتدا در حد راه اندازی سایت های شرکتی و یا شخصی کفایت میکنه برام تا ببینم در ادامه چی پیش میاد
درخصوص ترجمه قالب هم نظرتون لطفا بفرمایید
متشکرم

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
ابتدا سراغ کدنویسی با زبان css - html - javascript برین
و دست تون پر شد، یه مقدار باید php یاد بگیرید تا حلقه های وردپرسی رو بتونید تشخیص بدید
سپس بصورت تخصصی می تونید وارد وردپرس و برنامه نویسی با فریم ورک وردپرس بشین ، برای این کار باید با توابع گوناگون وردپرسی آشنا باشید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
ابتدا سراغ کدنویسی با زبان css - html - javascript برین
و دست تون پر شد، یه مقدار باید php یاد بگیرید تا حلقه های وردپرسی رو بتونید تشخیص بدید
سپس بصورت تخصصی می تونید وارد وردپرس و برنامه نویسی با فریم ورک وردپرس بشین ، برای این کار باید با توابع گوناگون وردپرسی آشنا باشید
ممنون از پاسختون
پس این پکیج های اموزشی که میگن بدون نیاز به هیچ دانشی اموزش میدن الکی هست؟
در حد راه اندازی سایتهای شرکتی با ترجمه قالب میتونم کارم را راه بندازم؟ واسه ترجمه قالب چه چیزهایی نیاز هست؟ همین موارد که فرمودید؟

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
راستش من پک ها رو ندیدم
سایتها و امکاناتی هستن که می تونید بدون کد نویسی طراحی کنید ولی در اون شرایط "طراح سایت" نخواهید بود .
می تونید با منابع و آموزش های موجود داخل نت راحت سایت تون رو بالا بیارید.

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
راستش من پک ها رو ندیدم
سایتها و امکاناتی هستن که می تونید بدون کد نویسی طراحی کنید ولی در اون شرایط "طراح سایت" نخواهید بود .
می تونید با منابع و آموزش های موجود داخل نت راحت سایت تون رو بالا بیارید.
ببینید راستش میخوام واسه یک سری شرکت ها و اصناف طراحی کنم
ابتدا میخواستم خودم بازاریابی را انجام بدم و طراحی را به شخص یا اشخاص دیگری بسپارم ولی از اینکه اطلاعات کامل و خوبی در زمینه طراحی قالب ندارم یه مقدار ترسیدم

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
ابتدا میخواستم خودم بازاریابی را انجام بدم و طراحی را به شخص یا اشخاص دیگری بسپارم ولی از اینکه اطلاعات کامل و خوبی در زمینه طراحی قالب ندارم یه مقدار ترسیدم
اگر نخواین حرفه ای سراغ طراحی سایت برین ، همون پک ها مناسبن از نظر من
اطلاعات کلی خوبی می تونن برای شما داشته باشند .

azmayeshgar

Registered User
لایک‌ها
15
خب پس شما به دنبال یادگیری حرفه ای نیستید بهترین گزینه یادگیری اصطلاحات برنامه نویسی تجت وب هستش که کم نیارید. چون طرف مقابل هم چیز خاصی نمیدونه!

Cr0w

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز بزرگترین مرجع اینترنت هست ، اگر حوصله دارید ، کتاب مطالعه کنید در غیر این صورت پولتون رو دور نریزید :) کد نویسی چیزی نیست که با دیدن فیلم یاد بگیرید . نیاز به سال ها تجربه داره
اگر به انگلیسی مسلط هستید حتما کتاب ، How to become a programmer at 10 years رو مطالعه کنید

بالا