• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی قالب ووکامرس

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
برای طراحی قالب ووکامرس و یا هماهنگ کردن قالب ووردپرس با ووکامرس زیاد سرچ کردم ولی متاسفانه چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم
لطفا آدرس صفحه ای که جزء به جزء کدها را توضیح داده باشه را به من بدین
مثلا دستور woocommerce_content(); تمام محصولات را فراخوانی میکنه ولی من نیاز به کدهای جزئیش دارم یعنی میخوام که مثل وردپرس خودم loop را ایجاد کنم و خودم داخلش هرچیزی ( مثل عنوان ، تصویر شاخص ، متن ، تگ ها و ...) را فراخوانی کنم نه اینکه این یه کد را بگذارم و خودش همه را یه جا با استایل خودش فراخوانی کنه
اگه آدرس فیلم آموزشی هم داشته باشین و بهم بدین خوبه
خیلی ممنون

phpcompany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از یک قالبی که حرفه ای هست و ووکامرس رو پشتیبانی میکنه کمک بگیر و از کد های اون استفاده کن

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
برای نمایش حلقه دلخواه از کوئری پست ها استفاده کنید اینجوری یم تونید حلقه های مختلف و دلخواه خودتونو بسازید
تمامی کدها به همراه توضیحات در سایت اصلی موجود هست همچنین با یک سرچ به زبان انگلیسی هر چیزی رو که خواسته باشید می تونید پیدا کنید

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای نمایش حلقه دلخواه از کوئری پست ها استفاده کنید اینجوری یم تونید حلقه های مختلف و دلخواه خودتونو بسازید
تمامی کدها به همراه توضیحات در سایت اصلی موجود هست همچنین با یک سرچ به زبان انگلیسی هر چیزی رو که خواسته باشید می تونید پیدا کنید
این کوئری پست ها کجا هست؟منظورتون اینه که مثل وردپرس یه کوئری ساز داره؟
راستش زیاد سرچ کردم و تو سایت ووکامرس هم رفتم ولی کدهای اصلی را پیدا نکردم
اگه یکم بیشتر توضیح بدین کمک خیلی بزرگی بهم کردین
ممنون

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
بله ووکامرس یک سیستم جدا نیست و متصل به وردپرس هست
شما از همون کوئری سازی که استفاده میکنید نوع post_type رو برابر product قرار بدید همین

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله ووکامرس یک سیستم جدا نیست و متصل به وردپرس هست
شما از همون کوئری سازی که استفاده میکنید نوع post_type رو برابر product قرار بدید همین
همین الان توی صفحه https://codex.wordpress.org/Post_Types چک کردم چهار نوع پست post_type زیر را داشت:
  • Post (Post Type: 'post')
  • Page (Post Type: 'page')
  • Attachment (Post Type: 'attachment')
  • Revision (Post Type: 'revision')
  • Navigation menu (Post Type: 'nav_menu_item'
همینطور که میبینید خبری از product نیست.
توی این ژنراتور http://wp-parsi.com/generator/ هم چک کردم و فقط همون چهار مورد بالا را داشت
اگه میشه شما لطف کنین لینک کوئری سازی که این امکان را داره بدین
ممنون

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
همین الان توی صفحه https://codex.wordpress.org/Post_Types چک کردم چهار نوع پست post_type زیر را داشت:
  • Post (Post Type: 'post')
  • Page (Post Type: 'page')
  • Attachment (Post Type: 'attachment')
  • Revision (Post Type: 'revision')
  • Navigation menu (Post Type: 'nav_menu_item'
همینطور که میبینید خبری از product نیست.
توی این ژنراتور http://wp-parsi.com/generator/ هم چک کردم و فقط همون چهار مورد بالا را داشت
اگه میشه شما لطف کنین لینک کوئری سازی که این امکان را داره بدین
ممنون
بله اون مواردی که فرمودید پست تایپ های پیشفرض وردپرس هستند بعضی افزونه ها مثل ووکامرس پست تایپ جدید به نام product می سازند ( البته با کد هم میشه پست تایپ های دلخواه و متنوعی ایجاد کرد )
شما کافیه مقدار
کد:
post_type =>'post'
رو به
کد:
post_type =>'product'
تغییر بدید
این یک نمونه کد تولید شده با همون ژنراتور برای نمایش پست تایپ product
کد:
<ul>
<?php
$my_custom_query= new WP_Query(array(
'post_type' => 'product',
'post_status' => 'publish',
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
)); ?>
<?php
if($my_custom_query->have_posts()) : ?>
<?php
while($my_custom_query->have_posts()) : $my_custom_query->the_post();?>

<li><?php the_title(); ?></li>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<ul>

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله اون مواردی که فرمودید پست تایپ های پیشفرض وردپرس هستند بعضی افزونه ها مثل ووکامرس پست تایپ جدید به نام product می سازند ( البته با کد هم میشه پست تایپ های دلخواه و متنوعی ایجاد کرد )
شما کافیه مقدار
کد:
post_type =>'post'
رو به
کد:
post_type =>'product'
تغییر بدید
این یک نمونه کد تولید شده با همون ژنراتور برای نمایش پست تایپ product
کد:
<ul>
<?php
$my_custom_query= new WP_Query(array(
'post_type' => 'product',
'post_status' => 'publish',
'order' => 'DESC',
'orderby' => 'ID',
'posts_per_page' =>'10',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
)); ?>
<?php
if($my_custom_query->have_posts()) : ?>
<?php
while($my_custom_query->have_posts()) : $my_custom_query->the_post();?>

<li><?php the_title(); ?></li>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<ul>
خیلی عالی بود
فقط یه مورد دیگه مونده و اون اینه که با این چیزایی که تا الان فهمیدم میتونم متن و عنوان و عکس محصولات و چند مورد دیگه که کدهای شبیه به وردپرس داره را فراخوانی کنم اما برای فراخوانی مواردی مثل قیمت محصول و یا اون نوشته "حراج" بعضی محصولات و یا قرار دادن لینک افزودن به سبد خرید برای محصول و کلا از این قبیل موارد که اختصاصی خود ووکامرس هست از چه کدهایی باید استفاده کنم؟ لینکی دارین که کدهای مربوط به این قسمت ها را نوشته باشه؟
خیلی ممنون بابت راهنمایی های عالیتون

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
هر قسمت یک خروجی داره به صورت html شما اون خروجی رو توی پلاگین جستجو کنید و فانشن مربوطه رو پیدا کنید حالا اون فانشن رو توی فایل functions.php قالب خود بریزید و اون رو شخصی سازی کنید
البته گاهی لازم هست خود فایل رو کپی کنید توی فولدر woocomerce قالب
مشتندات بیشتر رو توی سایت اصلی ووکامرس ببینید

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هر قسمت یک خروجی داره به صورت html شما اون خروجی رو توی پلاگین جستجو کنید و فانشن مربوطه رو پیدا کنید حالا اون فانشن رو توی فایل functions.php قالب خود بریزید و اون رو شخصی سازی کنید
البته گاهی لازم هست خود فایل رو کپی کنید توی فولدر woocomerce قالب
مشتندات بیشتر رو توی سایت اصلی ووکامرس ببینید
سلام
شما چطور با دیدن اون خروجی ، توی پلاگین فانکشنش مربوطه را پیدا میکنین؟ یه چند مورد را از روی کلاس هایی که به عنصر داده شده بود سرچ کردم و پیدا شد ولی یه سری از موارد با سرچ کلاس مربوطه نمیشه فانکشن را پیدا کرد چون کلاس ها یه جورایی عمومیه و کلی کد پیدا میکنه.
یه مشکل اساسی هم که هست اینه که توی وردپرس وقتی حلقه را در صفحه index.php مینوشتیم برای نمایش تک محصول صفحه single.php را داشتیم ولی اینجا وقتی حلقه را درون صفحه woocommerce.php مینویسم و توی مرورگر به صفحه shop میرم و روی یک محصول کلیک میکنم صفحه ایندکس که کد حلقه وردپرس (نه حلقه ووکامرس) درونش هست را فراخوانی میکنه.یا با باز کردن صفحه های cart و checkout و my-account هم همون صفحه ایندکس با تمام مطالب بلاگ(نه محصولات) باز میشه(البته تا اینجا صفحه page.php را هنوز درست نکرده بودم)
بعد از این مرحله تمام کدهای woocommerce.php را که خودم نوشته بودم داخل یک فایل page.php ریختم که با این کار هم صفحه های مورد نظر را درست نیاورد و صفحه ای کاملا شبیه صفحه shop آورد(صفحه ای که تمام محصولات داخلش بود).
خوب پس در این صفحه page.php از چه کدی باید استفاده کنم که صفحه های سبد خرید(cart) و my-account و checkout را درست نشون بده؟در ضمن از توی داشبورد این صفحه ها را چک کردم و شورت کدهای درستی درونش بود مثلا درون checkout این شورت کد قرار داشت[woocommerce_checkout]

ببخشید اگه زیاد سوال میپرسم متاسفانه به جز شما کسی تا امروز جوابم را نداده و کارم گیره
خیلی ممنون

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
اگر صفحه مثل صفحه نخست میاره یکی از دلایلی اصلی اش اینه که اون صفحه 404 شده
تایتل صفحه چی رو نشون میده توی اون پیج؟
یکبار پیوند های یکتارو ذخیره کنید تا مشکلاگه از 404 محصولات هست رفع بشه
البته البته در نظر داشته باشید که برگه ها از قالبpage.php برای نمایش استفاده میکنند مثلا برای برگه checkout که از این شورتکد استفاده میشه [woocommerce_checkout] پس برای قالب برگه ها باید مثلا یک حلقه ساده با the_content ایجاد کنید
این که اومدید کد های نمایش محصولات رو داخل page.php ریختید باعث شده همه برگه ها محصولات رو نشون بدن
گاها نیازی به تغییر فانشن ها ندارید فقط کافیه کد فراخونی رو قررا بدید مثلا برای قیمت محصولات شاید نیازی نباشه تغییری در فانشن بدید فقط کافیه کد فراخوانی رو به کار ببرید به همراه استایل دلخواه
در هر مرحله که تغییری در قالب می دید بک فایل پشتیبان بگیرید تا بتونید در صورت اشتباه به حالت قبل برگردید

APEX2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر صفحه مثل صفحه نخست میاره یکی از دلایلی اصلی اش اینه که اون صفحه 404 شده
تایتل صفحه چی رو نشون میده توی اون پیج؟
یکبار پیوند های یکتارو ذخیره کنید تا مشکلاگه از 404 محصولات هست رفع بشه
البته البته در نظر داشته باشید که برگه ها از قالبpage.php برای نمایش استفاده میکنند مثلا برای برگه checkout که از این شورتکد استفاده میشه [woocommerce_checkout] پس برای قالب برگه ها باید مثلا یک حلقه ساده با the_content ایجاد کنید
این که اومدید کد های نمایش محصولات رو داخل page.php ریختید باعث شده همه برگه ها محصولات رو نشون بدن
گاها نیازی به تغییر فانشن ها ندارید فقط کافیه کد فراخونی رو قررا بدید مثلا برای قیمت محصولات شاید نیازی نباشه تغییری در فانشن بدید فقط کافیه کد فراخوانی رو به کار ببرید به همراه استایل دلخواه
در هر مرحله که تغییری در قالب می دید بک فایل پشتیبان بگیرید تا بتونید در صورت اشتباه به حالت قبل برگردید
الان کد داخل فایل woocommerce.php را <?php woocommerce_content(); ?> قرار دادم و داخل page.php هم از حلقه ساده the_content استفاده کردم و همه چیز درست شد ولی وقتی درون فایل woocommerce.php از کوئری(مثلا همون کوئری که شما اینجا قرار دادین) استفاده میکنم صفحه های سبد خرید و ... درسته ولی با کلیک روی یک محصول همون صفحه اول فروشگاه را میاره
تایتل صفحه هم همون تایتل فروشگاهه و آدرس صفحه به آدرس محصول اشاره کرده و با آدرس shop فرق داره
منظورتون را از ذخیره پیوندهای یکتا درست نفهمیدم و رفتم داخل پیندهای یکتا و نوع نمایش را تغییر دادم و ذخیره کردم ولی چیزی درست نشد.
در مورد فانکشن ها هم درسته ، منم اون قسمت قیمت را تغییر ندادم و فقط تابع مورد نظر را فراخوانی کردم و راحت ترین قسمت هم همون بود ولی وقتی رفتم سراغ ایجاد تغییر توی صفحه هایی مثل checkout کار خیلی سخت شد و پیدا کردن فانکشن ها هم سخت شد
خیلی ممنون

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
j,hfu f
الان کد داخل فایل woocommerce.php را <?php woocommerce_content(); ?> قرار دادم و داخل page.php هم از حلقه ساده the_content استفاده کردم و همه چیز درست شد ولی وقتی درون فایل woocommerce.php از کوئری(مثلا همون کوئری که شما اینجا قرار دادین) استفاده میکنم صفحه های سبد خرید و ... درسته ولی با کلیک روی یک محصول همون صفحه اول فروشگاه را میاره
تایتل صفحه هم همون تایتل فروشگاهه و آدرس صفحه به آدرس محصول اشاره کرده و با آدرس shop فرق داره
منظورتون را از ذخیره پیوندهای یکتا درست نفهمیدم و رفتم داخل پیندهای یکتا و نوع نمایش را تغییر دادم و ذخیره کردم ولی چیزی درست نشد.
در مورد فانکشن ها هم درسته ، منم اون قسمت قیمت را تغییر ندادم و فقط تابع مورد نظر را فراخوانی کردم و راحت ترین قسمت هم همون بود ولی وقتی رفتم سراغ ایجاد تغییر توی صفحه هایی مثل checkout کار خیلی سخت شد و پیدا کردن فانکشن ها هم سخت شد
خیلی ممنون
توابع به صورت دسته بندی موجود هست مثلا برای شخصی سازی قسمت checkout توابع مربوطه در فولدر woocommerce\checkout هست که می تونید توابع مورد نظر خودتون رو درون functions.php پوسته تغییر بدید

بالا