• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی لوگو با اهدای جایزه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان عزیز نیاز هست یک لوگو با عنوان "محله ساعی "(محله پارک ساعی در تهران) طراحی شود
1. لوگو قرار هست در سایت http://saei.mytehran.ir/ نصب شود
2. با توجه به مشخصه های سایت و رنگ بندی اثرات دموی خودتونو برای بنده سریعتر بفرستید
از همه دوستان دعوت میشود حداقل 2 یا 3 نمونه بزنند و ارسال کنند
3. طرح در طول 400 و عرض 150 حدودا (بیشتر یا کمتر شد مشکلی نداره)
4. بهترین طرح
مبلغ 80 هزار تومان دریافت میکنید به هماره شرکت در مسابقه طراحان گرافیک شهرداری تهران (رتبه اول 3 میلیون دوم 2 میلیون سوم 1 میلیون چهارم تا پنجم 750 هزار - ششم تا دهم قابل تقدیر - اعلام نتایج در 16 اسفند94برج میلاد - مهلت تا 1394/11/05)
5. حتما یکی از نماد های محله مثل : پارک ساعی - سینما آزادی - میدان آرژانتین - پایانه بیهقی - برج قوامین ) در متن نوشته لحاظ شود ( به مثال ها توجه کنید) حداقل یکی از نماد های محله را اگر بتوانید جاگذاری نمایید
مبلغ بالاتری (نهایتا 100تومان) تقدیم میگردد

مثال ها :
لوگوی نیاوران : در این لوگو نماد پارک نیاوران به همراه گنبد مسجد نیاروان در نظر گرفته شده - قیمت 50 هزار ت (برنده جایزه رتبه 1 سال93 تهران به ارزش 3 میلیون)

3uaa_logo000.png
لوگوی کاشانک : در این نماد مسجد کاشانک در نوشتم اسم محله لحاظ شده - به ارزش 60 هزار ت (برنده رتبه سوم سال93 به ارزش 1 میلیون)
eykh_kashanak-(1).png

در صورت بروز مشکل یا سوال و جهت تسریع شدن ارتباط در تلگرام از آیدی زیر استفاده کنید

@herasat
نکته : تضمینی برای برنده شده وجود ندارد من فقط کار رو برای سایت میخام و البته در مسابقه هم بنام خودتون شرکت داده میشه که امیدوارم برنده بشید ولی مبلغ فوق الذکر تضمینی پرداخت میشود و ربطی به مسابقه ندارد

Last edited:

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
دوستان عزیز نیاز هست یک لوگو با عنوان "محله ساعی "(محله پارک ساعی در تهران) طراحی شود
لوگو قرار هست در سایت http://saei.mytehran.ir/ نصب شود
با توجه به مشخصه های سایت و رنگ بندی اثرات دموی خودتونو برای بنده سریعتر بفرستید
از همه دسوتان دعوت میشود نمونه ای زده و ارسال کنند بهترین طرح مبلغ 70 هزار تومان دریافت میکنید در صورت بروز مشکل یا سوال جهت تسریع ارتباط در تلگرام از آیدی زیر استفاده کنید

@herasat
ضمنا اگر دوستی بتواند لوگویی تلفیقی با عناصر محله (پارک ساعی - میدان ارژانتین - پایانه بیهقی ) بزند که در نوشته مفهوم حداقل یکی از نماد های محله را برساند مبلغ بالاتری تقدیم میگردد
عرض ادب و درود خدمت شما با این مبالغ نمیشود کار حرفه ای و قابل قبولی از طراحان در فراخوان ها دریافت کرد _ به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنیم مبلغ خود را افزایش داده و در سایت های فراخوان طراحی _ اقدام به ایجاد فراخوان کنید
با تشکر

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
عرض ادب و درود خدمت شما با این مبالغ نمیشود کار حرفه ای و قابل قبولی از طراحان در فراخوان ها دریافت کرد _ به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنیم مبلغ خود را افزایش داده و در سایت های فراخوان طراحی _ اقدام به ایجاد فراخوان کنید
با تشکر
دوست عزیز لوگوی تجاری که نمیخام یه لوگوی ساده که اگر بشه طرح خاصی هم توش باشه
این نمونه لوگویی هست که برای محله نیاوران طراحی شده داخلش المان گنبد حسینیه نیاوران و پارک نیاوران درج شد با قیمت 50 هزار تومان و برنده رتبه اول جایزه سال قبل طراحان گرافیک به ارزش 2 میلیون تومان
ضمنا لوگو در جشنواره طراحان گرافیک همین محله هم شرکت داده میشه اونو نمیتونم قولی بدم ولی جایزش اگر رتبه بیارید بین 300تا 1 میلیون تومان هست (امسال مبلغ جایزه کمتر شده)
سایز لوگو 300 در 200 بیشتر نباشه اگر بالای سایت رو ببینید متوجه میشید جاش نهایتا چقدره
3uaa_logo000.png

zehni

Registered User
لایک‌ها
19
f8_untitled-1.jpg
این لوگو چطوره
d2j_43.jpg

Last edited:

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
بی شک برای یک طرح حرفه ای با قیمت مناسب از زیکس استفاده کنید...
جزو معدود طراح هایی هستن که واقعا به شخصه قبولش دارم و حرفه ای می دونم که با این قیمت مناسب طراحی می کنه.
شک نکنید؛ مستقیم به خودشون سفارش بدید و از نتیجه مطمئن باشید.

@sejuani
www.xeex.ir

mosekh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
فراخوان زمانی صورت میگیره که مبلغ جایزه از تعرفه معمول طراحی لوگو بیشتر هست
پیشنهاد میکنم با این مبلغ طراحی لوگو را به یکی از طراح‌های اینجا بسپارید

موفق باشید و امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید

designer.man

Registered User
لایک‌ها
37
سلام و احترام
متاسفانه با این مبلغ نمیشه کاری کرد
تعرفه متناسب با یک کار حرفه ای نیست
مایل بودید ثبت سفارش بفرمایید در خدمتتون هستم
موفق باشید.

marshal0761

Registered User
لایک‌ها
214
-ساعی.jpg

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
فراخوان زمانی صورت میگیره که مبلغ جایزه از تعرفه معمول طراحی لوگو بیشتر هست
پیشنهاد میکنم با این مبلغ طراحی لوگو را به یکی از طراح‌های اینجا بسپارید

موفق باشید و امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید
سلام
مثلا بابت طراحی یک لوگو که تجاری نیست چقدر باید هزینه کرد ؟

mosekh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
مثلا بابت طراحی یک لوگو که تجاری نیست چقدر باید هزینه کرد ؟
همین مبلغ فعلی کفایت میکنه و شاید زیاد هم باشه. منظور این بود که برای فراخوان کافی نیست.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
این هم لوگوی محله کاشانک
eykh_kashanak-(1).png

دقت کنید نماد محله کاشانک که مسجد اون هست رو در قالب نوشته (لوگو تایپ ) در آورده این طرح به قیمت 60 هزار تومان کشیده شده و سال گذشته از منطقه 1 تهران برنده جایزه رتبه سوم 700 هزار تومان در جشنواره طراحان گرافیک شهرداری تهران شد

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام و عرض ادب پیرو پیام شما در تاپیک:
بنده در خدمت هستم اگر نیاز به لوگو هست
ولی در فراخوان و مسابقه شرکت نمیکنم و پس از ثبت سفارش در زیکس و پرداخت هزینه کار انجام خواهد شد.
www.xeex.ir

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
در مورد هزینه و مسابقه شهرداری تهران:
دوست گل بنده از این مبلغ تا بالای 1 میلیون تومان لوگو طراحی میکنم و با هزینه مثلا 100 هزار تومانی انتظار کیفیت طرح 300 هزار تومانی رو نمیشه داشت. در همون حد حتی کمی بیشتر سعی خواهم کرد.
درباره مسابقه و جایزه هم بنده هرگز حتی 1 دقیقه از وقتم رو صرف مسابقه و شانس نمی کنم و شما طرح رو به اسم خودتون شرکت بدین جایزشم مال شما.
اگر خیلی ادعا نباشه که هست بنده اصلا داورانی که قرار هست لوگو رو انتخاب کنند رو از نظر فنی دارای صلاحیت نمی دونم.
ارادت
سلام مرسی از نظراتتون ولی فکر کنم کل این مطلبی که نوشتید به تایپیک ربطی نداشت و بهتر بود فقط اعلام میکنید میتونید کمکی کنید یا خیر و قیمت خودتونو اعلام میکردید یا طرح اتدی میزدید و میگفتید مثلا اینقدر بابتش میخام
بهرحال ممنونم

بالا