• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی وبسایت را از کجا شروع کنم.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
با سلام
مس خواستم بدنم چجوری و از کجت طراحی وبسایت رو شروع کنم.
می خوام بیرون برم کلاس ولی کلاسهای مختلف با نام های مختلف وجود داره

هدف : طراحی نیازهای وبسایتی خودی و در آینده به عنوان شغل دوم

اگه پیشنهاد دیگه ای هم داره (واسه آموزشهای مرتبط)لطفا با دلیل مطرح کنید

ممنون

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
برای طراحی وبسایت نیازی به کلاس آموزشی نیست . حداقل برای شروع کار .
برای شروع شما باید HTML و CSS رو یاد بگیری که اگر یه جستجو توی سایتها بکنی
جزوه های خوب برای این 2 تا زبون فراوونه . یکی دوتا رو بخون و بعد شروع کن به تحلیل
دیزاین سایت های دیگه با خوندن سورس صفحات . برای این کار :
1. میتونی از viewsource استفاده کنی.
2.از نرم افزار firebug جهت بیرون کشیدن تمامی کدهای css java html استفاده کنی :Firebug
این نرم افزار فقط روی firefox عمل میکنه .
برای java هم سورس آماده داخل اینترنت زیاده و میتونی از اونا استفاده کنی.
برای کد نویسی هم یک زبان رو انتخاب کن و ادامه بده مثل php یا asp . من php رو توصیه میکنم . البته برای اینکار میتونی از کلاسهای بیرون استفاده
کنی . چون اگر بخوای خودت php رو یاد بگیری سرعت پیشرفتت میاد پایین. البته قبل شروع کلاس برای قویتر کردن پایه و سرعت دادن به کارت بشین و
یک کتاب برنامه نویسی که من c رو پیشنهاد میدم بخون . چون اکثر قواعد توی تمامی زبانهای برنامه نویسی مثل حلقه ها و شرتها و ... مشترک هست.
بیس کارت علاقه و پشتکاره...
موفق باشی.
.
.
.

اس ام اس عاشقانه | اس ام اس تولد

Last edited:

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
با اجازه استارتر من نیاز به راهنمایی برای ساخت اپلود سنتر دارم از پایه کمک میخوام

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
با اجازه استارتر من نیاز به راهنمایی برای ساخت اپلود سنتر دارم از پایه کمک میخوام

خواهش می کنم.ممنمون از بچه ها مفید بود باز هم اگه کسی پیشنهادی داره .....

sh.n.n786

Registered User
لایک‌ها
94
دروود
دوست من ببین از چه زبانی خوشت میاد یا از چی اصلا خوشت میاد اطمینان داشته باش که اگه از کاری که کردی راضی بودی هرچه که کم و ساده باشه اما با لذت باشه حتما موفق میشی این نکته اول ...

پیشنهاد (فقط در حد پیشنهاده به ترتیب اولویت) :

1- زبان PHP را کامل یاد بگیر چون 50% نت دنیا با این زبان ساده و بسیار کاربردی نوشته شده ( در کنارش جاوااسکریپت هم یاد بگیر که مکمل بسیار خوبیه برای تمام زبان ها ) (این آمارها تقربیه)
2 - زبان JAVA رو یاد بگیر چون کامل ترین و بی نظیر ترین زبانی که من دیدم (این نظر منه کاری به کسی ندارم) و در عین حال که کامل , بسیار سخت و کاربردی است فراگیری درحد بالا 10% از نت جهان چون کمتر کسی زیر بار این کار میره کمتر هکر هایی هستند که میتونن نفوذ کنند. (این آمارها تقربیه)
3- زبان ASP زبان پویا و بسیار کاربردی که از زبان PHP چیزی کم نداره البته مثل زبان PHP رایگان نیست بعضی از توابعش باید خریداری بشه از PHP به نظر من یه کم سر تره (این فقط نظر منه نظر شما هم محترمه) نت 30% جهان
4- زبان HTML و XML زبان اولیه ای که شروع به کار کرد تا اونجایی که من اطلاع دارم به کاملی زبان های (PHP و JAVA و ASP) نیست اما زبانه ساده ای هست . 10% نت جهان

امید وارم برای کسی سوء تفاهم نشه این ها فقط نظر منه به این دوستمون (نظر شما توحلقم) ;)

موفق باشی

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
دروود
دوست من ببین از چه زبانی خوشت میاد یا از چی اصلا خوشت میاد اطمینان داشته باش که اگه از کاری که کردی راضی بودی هرچه که کم و ساده باشه اما با لذت باشه حتما موفق میشی این نکته اول ...

پیشنهاد (فقط در حد پیشنهاده به ترتیب اولویت) :

1- زبان PHP را کامل یاد بگیر چون 50% نت دنیا با این زبان ساده و بسیار کاربردی نوشته شده ( در کنارش جاوااسکریپت هم یاد بگیر که مکمل بسیار خوبیه برای تمام زبان ها ) (این آمارها تقربیه)
2 - زبان JAVA رو یاد بگیر چون کامل ترین و بی نظیر ترین زبانی که من دیدم (این نظر منه کاری به کسی ندارم) و در عین حال که کامل , بسیار سخت و کاربردی است فراگیری درحد بالا 10% از نت جهان چون کمتر کسی زیر بار این کار میره کمتر هکر هایی هستند که میتونن نفوذ کنند. (این آمارها تقربیه)
3- زبان ASP زبان پویا و بسیار کاربردی که از زبان PHP چیزی کم نداره البته مثل زبان PHP رایگان نیست بعضی از توابعش باید خریداری بشه از PHP به نظر من یه کم سر تره (این فقط نظر منه نظر شما هم محترمه) نت 30% جهان
4- زبان HTML و XML زبان اولیه ای که شروع به کار کرد تا اونجایی که من اطلاع دارم به کاملی زبان های (PHP و JAVA و ASP) نیست اما زبانه ساده ای هست . 10% نت جهان

امید وارم برای کسی سوء تفاهم نشه این ها فقط نظر منه به این دوستمون (نظر شما توحلقم) ;)

موفق باشی

خیلی ممنون دوست گرامی

بالا