سلام دوستان ...
تصمیم گرفتم وب سایت با آخرین ورژن سیستم های مدیریت محتوا بسازم ، با پایین ترین قیمت ...
وب سایتی که میسازم این مشخصات رو داره :
1 : نصب بهترین سیستم مدیریت محتوایی که با موضوع سایتتون بخونه و اونی که نصب میکنم آخرین ورژنشو نصب میکنم + تمامیه پلاگین های مورد نیاز ...
2 : یه قالب خوب طراحی + ویرایش و نصب میکنم و افزونه های مورد نیازش رو هم نصب میکنم
3 : یه انجمن مرتبط با موضوع و با قالب اختصاصی سایتتون نصب میکنم ... از آخرین ورژن انجمن ساز ها استفاده میکنم
4 : بنر اختصاصی طراحی میکنم واسه وب سایتتون و تا 4 بار ویرایش رایگان با فرمت GIF در 2 سایز مختلف
5 : نصب اسکریپت های مورد نیاز یا مد نظرتون
6 : افزایش امنیت سایتتون
قیمیت پایه ( مفت ) : 30 هزار تومن (پایین تر هم امکان داره براتون بیارمش - پی ام بدین با هم صحبت میکنیمو یه قیمیت توافقی انتخاب میکنیم )
اگه امکانات دیگه هم خواستید مناسب با کارتون قیمیت نوافقی میبریم بالا ...
با 2 بار سفارش ، 1 بار رایگان انجام میدم
آیدی هام :
[email protected]
[email protected]
شماره تماس لازم بود ، بگین بزارم
اینو هم اضافه کنم :
آدرس یاب هم میسازم براتون رایگان ، هر سفارشی که داده بشه روی سایتی که میسازم واسه سایتتون آدرس یاب هم میسازم ... بدون اینکه پولی بپردازید ...
آدرس یاب رو با vb6 برنامه نویسی میکنم ... گرافیکشم با خودم ...
تصمیم گرفتم وب سایت با آخرین ورژن سیستم های مدیریت محتوا بسازم ، با پایین ترین قیمت ...
وب سایتی که میسازم این مشخصات رو داره :
1 : نصب بهترین سیستم مدیریت محتوایی که با موضوع سایتتون بخونه و اونی که نصب میکنم آخرین ورژنشو نصب میکنم + تمامیه پلاگین های مورد نیاز ...
2 : یه قالب خوب طراحی + ویرایش و نصب میکنم و افزونه های مورد نیازش رو هم نصب میکنم
3 : یه انجمن مرتبط با موضوع و با قالب اختصاصی سایتتون نصب میکنم ... از آخرین ورژن انجمن ساز ها استفاده میکنم
4 : بنر اختصاصی طراحی میکنم واسه وب سایتتون و تا 4 بار ویرایش رایگان با فرمت GIF در 2 سایز مختلف
5 : نصب اسکریپت های مورد نیاز یا مد نظرتون
6 : افزایش امنیت سایتتون
قیمیت پایه ( مفت ) : 30 هزار تومن (پایین تر هم امکان داره براتون بیارمش - پی ام بدین با هم صحبت میکنیمو یه قیمیت توافقی انتخاب میکنیم )
اگه امکانات دیگه هم خواستید مناسب با کارتون قیمیت نوافقی میبریم بالا ...
با 2 بار سفارش ، 1 بار رایگان انجام میدم
آیدی هام :
[email protected]
[email protected]
شماره تماس لازم بود ، بگین بزارم
اینو هم اضافه کنم :
آدرس یاب هم میسازم براتون رایگان ، هر سفارشی که داده بشه روی سایتی که میسازم واسه سایتتون آدرس یاب هم میسازم ... بدون اینکه پولی بپردازید ...
آدرس یاب رو با vb6 برنامه نویسی میکنم ... گرافیکشم با خودم ...
Last edited: