• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی وب سایت برای اطلاعات فیلم

hellbound

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دنبال یه نفر میگردم که بتونه برام یه سایت (PHP) طراحی کنه که اطالاعات مربوط به فیلم و دیویدی و همچنین نظر خواهی عمومی و ثبت نام عمومی و غیره رو برام انجام بده. فکر می کنم برای یه برنامه نویس خوب کمتر از یک هفته طول بکشه. من VB کار کردم ولی متاسفانه سرور ویندوز تو آمریکا خیلی گرونه و نمی تونم ASP بذارم و همینطور می خوام خودم PHP یاد بگیرم و یه مقداری کمی باهاش آشنا شدم.

لطفا قیمت بدین و چنانچه می خواین یه شمه ای از چیزی که می خوام ببینید سایتم رو یه چک کنین www.zirnevis.com

خیلی ممنون.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
اگه بخواد چيز درست و حسابی بنویسه یه هفته بیشتر طول میکشه مگه اینکه از اسکریپت های آماده استفاده کنه که چیز خیلی خوبی در نمیاد. من مشابه اینو قبلاً نوشتم ولی نظرخواهی و اینا نداره. اگر بخوای میتونم اطلاعات بیشتر بهت بدم

hellbound

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشحال میشم و اینکه بگین چقدر هزینه داره

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از hellbound :
دنبال یه نفر میگردم که بتونه برام یه سایت (PHP) طراحی کنه که اطالاعات مربوط به فیلم و دیویدی و همچنین نظر خواهی عمومی و ثبت نام عمومی و غیره رو برام انجام بده. فکر می کنم برای یه برنامه نویس خوب کمتر از یک هفته طول بکشه. من VB کار کردم ولی متاسفانه سرور ویندوز تو آمریکا خیلی گرونه و نمی تونم ASP بذارم و همینطور می خوام خودم PHP یاد بگیرم و یه مقداری کمی باهاش آشنا شدم.

لطفا قیمت بدین و چنانچه می خواین یه شمه ای از چیزی که می خوام ببینید سایتم رو یه چک کنین www.zirnevis.com

خیلی ممنون.
من اين كاري را كه گفتيد برايتان انجام مي‌دهم از برنامه‌نويسي تا طراحي و خلاصه همه‌چي.
قيمت پايه هم 50.000 تومان. البته قيمت پايه هستش چون دقيقا نمي‌دونم شما چه امكاناتي مي‌خواهيد بنابراين بسته به امكانات مورد نظر شما ممكنه بيشتر بشه.
براي برنامه‌نويسي هم از سيستم مووبل‌تايپ استفاده خواهم كرد+يك برنامه‌ي پي اچ پي مي‌نويسم كه بشه ثبت‌نام كرد و...
ايميل بزنيد: hazaveh [at] gmail [dot] com

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از babakweb :
من اين كاري را كه گفتيد برايتان انجام مي‌دهم از برنامه‌نويسي تا طراحي و خلاصه همه‌چي.
قيمت پايه هم 50.000 تومان. البته قيمت پايه هستش چون دقيقا نمي‌دونم شما چه امكاناتي مي‌خواهيد بنابراين بسته به امكانات مورد نظر شما ممكنه بيشتر بشه.
براي برنامه‌نويسي هم از سيستم مووبل‌تايپ استفاده خواهم كرد+يك برنامه‌ي پي اچ پي مي‌نويسم كه بشه ثبت‌نام كرد و...
ايميل بزنيد: hazaveh [at] gmail [dot] com
منصفانه است

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
کم مونده با ام تی imdb بنویسین :)

hellbound

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اونجایی که نرخی که دوست عزیز بابک جان دادن قبل از دونستن مشخصات بود ، بد نیست که حداقل یه مقداری از جزئیات سایت مورد نظر بنویسم ، چنانچه شما همچین سیستمی آماده OpenSource سراغ دارین و می تونین Modify کنین یا اینکه می تونین از ابتدا بنویسید قیمت خودتون رو بگین . ضمنا توی Hotscritp و SourceForge موارد مشابه زیاد بود ولی من ترجیحا فیلم ترجمه کنم موثر تر از کدنویسی خواهم بود.

صفحه اصلی:
اینجا بیشتر حالت خبری داره که یه فرم لازم دارم که خبر رو وارد کنم یا خبر های قبلی رو ویرایش و یا ادیت کنم
قسمت اطلاعات فیلم که بتونم لینک بدم با اطلاعات فیلم. (همینطور ایجاد RSS برای اخبار سایت)

پایگاه فیلم ها:
• اطلاعات فنی فیلم:
o نام فیلم ، گرگردان
o فیلم نامه
o تهیه کننده
o رده بندی گرفته شده از سایت IMDB که باید اتوماتیک update بشه
o بودجه فیلم
o فروش فیلم
o موضوع فیلم
o زمان فیلم
o نام بازیگران
توضیح: که در مورد اونهایی که رقمی هستن هیچی ولی در مورد متنی ها مثل نام ها باید دو ورژن فارسی و انگلیسی وجود داشته باشه که بازم می خوام اتوماتیک بره از IMDB و یا ALLMOVIE ور داره بیاره و من خودم فارسیش رو تایپ کنم.
• مشخصات دیویدی:
o تعداد دیسک (9 یا 5)
o Video Bit rate (یه متغیر عددی)
o Audio Bit rate کانال های صدا که یعنی چند کانال صدا داره و مشخصات هر کدوم چیه ، بعضی از دیویدی ها صحبت های کارگردان یا دوبله فرانسوی یا توضیحات بازیگران رو دارند ، زیرنویس ها.
o زیرنویس ها ، یه لیستی باید تو فرم باشه که زبون زیرنویس هارو انتخاب کنم.
o مشخصات اضافه فیلم که مثلا آیا صحنه های حذف شده داره ، یا پشت صحنه داره یا مثلا صحنه های خراب شده که بازیگر ها خراب کردن یا بسته های اضافه.
• خلاصهأ داستان
تو این قسمت می خوام یه اطلاعاتی در مورد داستان فیلم به صورت خلاصه بنویسم. شاید یک تا سه پاراگراف ولی بعضی فیلم ها شاید چند صفحه. بهتره که برام متن انگلیسی سنانپسیس رو از سایت allmovie بیاره و من خودم یا ترجمه کنم یا اینکه یه چیزی از اول بنویسم.
• نقد فیلم:
o بلکه نقد فیلم انگلیسی رو از allmovie یا Imdb بیاره و من خودم تغییرش بدم.
o نقدم خودم: بعضی مواقع می خوام نقد خودم رو به یه فیلم اضافه کنم.
o نقد بقیه عضو ها در مورد فیلم (این امکان برای عضو هایی مقدوره که مدیر اجازه بده)
• نظر سنجی
در مورد کیفیت فیلم / کیفیت ترجمه. (رده بنده و کامنت کردن) توسط بیننده ها.
• ارسال عکس فیلم
که من عکس کیفیت بالا رو میفرستم و zirnevis.com به گوشه عکس اضافه بشه و در دو رزولوشن کوچک برای نمایش تو صفحهأ اصلی و معمولی برای کسایی که سرعتشون پایینه
• جزئیات بیشتر
o امکان دیدن اطلاعات فقط برای عضو ها باشه
o امکان ایجاد چند مدریتی در مورد آینده وجود داشته باشه که اشخاص دیگه هم بتونند اطلاعات فیلم رو وارد کنند از بین عضو ها مدیر بتونه این امکان بده و قبل از اینکه تو سایت اضافه بشه
پایگاه اشخاص:
• مشخصات اشخاص (بازیگر ، کارگردان ، داستان نویس ، تهیه کننده ، موسیقی ساز):
o فیلم هایی که ساختند
o زندگی نامه
o سال تولد
o سال فوت
o سبک کاری
• این قسمت هم باز اطلاعات رو از دو سایت allmovie و Imdb میاره و مدیر بازبینی می کنه و تایید می کنه.

فایل های ضمیمه

• Zirnevis.com Details.doc
    29.5 KB · نمایش ها: 48

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
خودت فکر میکنی چقدر میارزه کسی اینو واست کامل بنویسه؟

hellbound

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از firebird :
خودت فکر میکنی چقدر میارزه کسی اینو واست کامل بنویسه؟

حقیقتش من قیمت ها دستم نیست و نمی دونم.

ads

Registered User
لایک‌ها
6
فكر كنم اين با اون چيزي اول گفتي خيلي فرق داره. خرجت يه كم خيلي زياد ميره بالا.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
من براتون pm گذاشتم ولی فکر کنم ندیدید. یه راهی بدین تا بشه باهاتون تماس گرفت.

hellbound

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی قیمت بده اینجا؟ اگر بخواین راحت تر بشه براتون می تونم دیتا بیس رو تو Access درست کنم و فیلد و تیبل ها مشخص باشه که کار راحت تر بشه...

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
من بعداز اون ایمیل شما اینقدر گرفتار شدم که نرسیدم قیمت رو بررسی کنم. تا فردا یک ایمیل دیگه واستون میزنم.

بالا