• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی وب سایت-بهینه سازی-SEO-فارسی-انگلیسی-افزایش ترافیک و بازدید کننده سایت-php-sql

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام

از طراحی وب سایت ساده چند صفحه ای گرفته تا وب سایت های داینامیک چند هزار صفحه ای , به کد نویسی php - javascript-html هم مسلط هستم.

البته به نرم افزار های گرافیکی مرتبط مثل فوتوشاب و غیره هم مسلط ام.

برای هاستیگ وب سایت هایی هم که انجام میدم از هاستیگ VPS اختصاصی خودم استفاده میکنم که 2 ترابایت در حال حاضر محدودیت پهنای بانداش هست و 1 گیگابایت هم حافظه داره و سرعت اتصال 100 مگابایت به اینترنت و کنترل پنل Cpanel .

البته اغلب در مورد copywriting مطالب سایت هم به مشتری هام کمک میکنم , وب سایت شون رو سه روزه در گوگل و یاهو براشون اندیکس میکنم ( تحت شرایط )

در هر صورت اگر قصد دارید وب سایت راه اندازی کنید و به کمک احتیاج دارید میتونید روی سرویس های من حساب کنید .

ثبت دامین و تمدید دامنه هم با قیمت مناسب و یک روزه انجام میدم .

تبلیغات در گوگل , فیسبوک , ebay و یا هر سایت دیگه هم رو انجام میدم .

نحوه پرداخت هم میتونه به تومان به حساب من در ایران و یا از طریق paypal و یا کارت اعتباری باشه .

در ضمن در ebay هم بیش از یک سال فعالیت خرید و فروش دارم و به تمام قوانین اش مسلط ام .

نمونه کار هام رو هم میتونید در وب سایت ام ببینید :

البته چند تا از آخرین سایت هام رو هنوز اضافه نکردم ,

در ضمن با سایر سایت های مرتبط هم تبادل لینک انجام میدم در صورت تمایل لینک زیر رو در صفحه مورد نظر قرار بدیدن و لینک تون رو برای من ایمیل کنید .

طراحی وب سایت-طراحی سایت-فارسی-انگلیسی

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

پخ دادم بهتون چک کنید در ضمن نمونه کارهای فوق العاده ای دارید

موفق باشید

بالا