با سلام.
باز هم دقیق نگفتید که چی میخواهید!
ببینید، سایتها کلاً به 2 دسته تقسیم میشند:
1- سایتهای استاتیک: که برای طراحی اینگونه سایتها از زبان های html , css , javascript + برنامه های گرافیکی مانند فتوشاپ و ماکرومدیا فلش (فلش بیلدر) استفاده می شود. برای راحتی طراحی سایتهای استاتیک از برنامه هایی نظیر: Dreamweaver ، html Editor ، فرانت پیچ (آخرین نسخه اش 2003 است و جدیداً نرم افزار Microsoft Expression Web جایگزینش شده) استفاده میشه. اما بهتره طراح سایت، بعد از کارکردن با این نرم افزارها، زبان های بالا رو به صورت کدنویسی یاد بگیره. مثلاً من از هیچ کدوم از ادیتورها استفاده نمی کنم. فقط از برنامه Notepad ویندوز برای کدنویسی استفاده می کنم!!
این برنامه ها کار خاصی نمی کنند، فقط کدنویسی رو راحتر می کنند. نمونه آنلاین html editor رو از لینک زیر میتونید مشاهده کنید:
http://www.tinymce.com/tryit/full.php
2- سایتهای دینامیک: زبانهای مختلفی در این زمینه وجود داره. PHP , asp(x) , perl , cgi , jsp , ...
اکثر سایتها دینامیک با دیتابیس کار می کنند و اطلاعات رو از دیتابیس میخونند. برای زبانهای بالا، ادیتور خاصی وجود نداره ولی اکثر افراد از برنامه Adobe Dreamweaver برای کدنویسی استفاده می کنند. من خودم برنامه notpad ویندوز! یا notepad++ رو ترجیح میدم. توجه کنید که این برنامه ها زیاد حالت گرافیکی ندارند و باید خودتون کدها رو بنویسید. پس از این فکر که مثلاً یه دکمه بزنید و به راحتی بتونید فرم لاگین ادمین رو طراحی کنید بیاد بیرون! (البته اکثر برنامه ها چیزهای آماده دارند ولی زیاد کاربردی نیست)
در میان زبانهای بالا، PHP به علت اپن سورس و رایگان بودن اکثر اسکریپتهاش محبوبیت خاصی بین کاربران دارد.
====================
پس اگه خودتون میخواهید سایت دینامیک (شامل بخش مدیریت، نظرسنجی، نظردهی، عضوگیری و...) طراحی کنید، راهی بس طولانی در پیش دارید و باید html , css , javascript , php رو کامل یاد بگیرید.
پیشنهاد میشه اگه فرصت و حوصله یادگیری طراحی سایت رو ندارید، راه میانبُر رو انتخاب کنید!
راه میانبر: استفاده از اسکریپتهای آماده php : برای شروع میتونید از وردپرس استفاده کنید. این اسکریپت اینقدر طرفدار داره که تا حالا هزاران قالب، پلاگین و... براش ساخته شده و تقریباً هر سایتی رو میشه با استفاده از پلاگین های وردپرس طراحی کرد. از فروشگاه بگیرید تا سایت دانلود و معرفی محصول و...
====================
معرفی چند اسکریپت که در این زمینه به کارتون یاد:
- wordpress
- php nuke
- joomla
- DataLife Engine
- Drupal
فعلاً همینا کافیه!
====================
طبق معمول کارگاه آموزش زبان فارسی رو هم در این پست خواهیم داشت!!
قلط گیریتون=غلط گیریتون
تایپ فارسیتون هم بدک نیست. یکم تلاش کنید خوب میشه :دی