• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی وب سایت - دارای سرعت بالا ، ساده

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
درود

می خواستم بدونم یه سایت بسازم با این مشخصات:

1. ساده و با قالبی آسان برای جستجو

2. دارای قسمت نظر دهی برای همه محصولات

3. نظر خواهی در مورده طراحی سایت

4. سریع و قابل دسترسی در موبایل و انواع سیستم عامل بدون محدودیت

5. دسترسی به title تمامیه صفحه ها

این برنامه باید open source باشه و بروی mac و windows قابل اجراع باشد.

همینطور فقط طراحی باشد من هیج از کد نویسی نمی دونم.

در آخر اینکه این برنامه ها را rank یا رده بندی کنید که چندتا انتخاب داشته باشیم.

ممنون از کمکتون.

تولید کننده تخته وایت برد،تابلواعلانات،میز نور طراهی،میز نقشه کشی

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوست عزیز وب سایت مثل یه برنامه نیست که شما بخای بخری داخل سیستمت نصب کنی و خلاص
چند قسمت هستن که دست به دست هم میدن
1.نوع فعالیت سایتتون رو باید مشخص کنید :فروشگاه،معرفی کالای یک شرکت،تبلیغ محصولات،خدمات خاص،یا هر چیز دیگه
2.از همین الان باید بدونین سایتی میخاین که براساس ویندوز یا لینوکس کار کنه که هزینه طراحی و همچنین هاستش فرق میکنه البته این فقط مربوط به سرور هست و کاربر با هر سیستم عاملی باشه مهم نیست
3.میزبانی که سروری هست که سایت شما روی اون آپلود میشه و مردم بهش دسترسی دارن
4.نظر خواهی ها کار آسونی هست که طاحتون میتونه براتون قرار بده
5.منظورتون رو از دسترسی به تایتل نمیفهمم چیه ولی اگه منظورتون اینه که تایتل صفحات رو به کاربر بالای بروزر نشون بده که یکی از موارد ابتدایی سئو هست کا طراحتون باید رعایت کنه
6.سریع و قابل دسترس بودن تو موبایل و همه سیستمها میشه جای مشگل کار . خیلی جاها به مشکل میخوره و مشگل هم از بروزرهای مختلف هست که استانداردای خودشونو دارن مثلا یه پیج رو فایر فاکس همونطوری که طراحی شده نشون میده و همون رو آی ای به هم ریخته نشون میده که کار طراح بسیار سخت میشه
از طرفی حجم اطلاعاتی که شما تو یه صفحه دارین هم ارتباط مستقیم داره مثلا شما میاین از یه عکس باکیفیت بالا استفاده میکنین که مثلا 1 مگ هست و کلی مطلب و عکسای دیگه تو صفحه میزارین و بزکش میکنین حالا کاربر ایرانی باید یه ربع بشینه پای سیستم تا صفحه شما دانلود بشه
اگه قرار سایت بخوصی با ویژگیهای خاص داشته باشین یا بدین از ازل براتون طراحی کنن یا از ماژولهای آماده استفاده کنین ولی چون در این زمینه تجربه ندارین حتما باید یه طراح وب براتون انجام بده کار ساده ای نیست
در ضمن به کل طراحی یک سایت اعم از برنامه نویسی وطراحی قالب و گرافیک و..... طراحی سایت گفته میشه و اونی که مدنظر شما هست طراحی قالب هست که مثلا برای وبلاگ قرار میدن و شما فقط عکسهارو تغییر میدین یا چیدمان رو جابجا میکنین در صورتی که این فقط ظاهر کاره و کار اصلی رو کد پشت پرده هست که داره انجام میده
موفق باشید

• Like
Reactions: pnm

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
صحبت های کاربر فوق، کاملاً تایید میشه.

باید دقیقاً عنوان کنید، که برای چه کاری میخواهید.

اسکریپتهای رایگان و پولی بسیار زیادی برای این کار وجود داره.

اکثراً هم اگه با PHP نوشته شده باشند، روی سرور ویندوز و لینوکس قابل اجرا هستند. (البته بازدیدکننده، هر سیستم عاملی داشته باشه، مهم نیست. مهم نوع مرورگر بازدیدکننده است.)

==================================
اگه ناراحت نمیشید:
1- در مورده=در مورد
2- تمامیه صفحه ها= تمام صفحات
3- قابل اجراع =قابل اجرا
4- اون لینک زیر پستتون چیه؟ حداقل داخل امضا بگذارید!

(شوخی بود، به دل نگیرید!)

• Like
Reactions: pnm

navidweb

Registered User
لایک‌ها
1
ايران - مركزي - اراك http://www.navidweb.com
1. ساده و با قالبی آسان برای جستجو
امكان طراحي زيبا كاملا سفارشي و لخواه شما با قابليت سرعت لود بالا
2. دارای قسمت نظر دهی برای همه محصولات
سيستم نظردهي پيشرفته با امكان نقل قولهاي تو در تو با قابليت فراخواني تصوير كاربر بكمك ايميل وارد شده
3. نظر خواهی در مورده طراحی سایت
نظرسنجي پيشرفته با تعيين گزينه هاي گوناگون
4. سریع و قابل دسترسی در موبایل و انواع سیستم عامل بدون محدودیت
طراحي سايت با قابليت پشتيباني از تمامي مرورگرهاي مورد نظر شما
5. دسترسی به title تمامیه صفحه ها
سئوي حرفه اي با امكان شماره يك شدن در محدوده فعاليت شما در وبسايت گوگل در مدت حداكثر يك ماه

دوست عزيز درصورتي كه نياز به طراحي سايت داريد و يا اينكه ميخوايد طراحي سايت ياد بگيرين و يا نياز به مشاوره رايگان داري تماس بگيريد
اگر هم سايتي داريد امكان ارتقاع وبسايت شما وجود داره
ويا نوشتن برنامه اي براي مديريت بهتر كارهاي موردنظرتون

موفق باشيد

Last edited:

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
خیلی ممنون از نظر و کمکتون

در واقع من سایت می خوام در موضوعات مختلفی بسازم ولی خرید انلاین نه و در مورد کالا باشه بیشتر.

بله منم همچینچیزی می خوام ولی دوست دارم در طراحی دست ادم بیشتر باشه و چند تا برنامه اینتوری می تونید معرفی کنید ؟

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
بله می دونم

شما میتونید چندتا open source معرفی کنید ؟

فارسی تایپ من جالب نیست از ایران دور بودم و فارسی تایپ نکردم ، انقدم بد نیست ولی ممنون از قلط گیریتون ، راه میافتم کم کم .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با سلام.

باز هم دقیق نگفتید که چی میخواهید!

ببینید، سایتها کلاً به 2 دسته تقسیم میشند:

1- سایتهای استاتیک: که برای طراحی اینگونه سایتها از زبان های html , css , javascript + برنامه های گرافیکی مانند فتوشاپ و ماکرومدیا فلش (فلش بیلدر) استفاده می شود. برای راحتی طراحی سایتهای استاتیک از برنامه هایی نظیر: Dreamweaver ، html Editor ، فرانت پیچ (آخرین نسخه اش 2003 است و جدیداً نرم افزار Microsoft Expression Web جایگزینش شده) استفاده میشه. اما بهتره طراح سایت، بعد از کارکردن با این نرم افزارها، زبان های بالا رو به صورت کدنویسی یاد بگیره. مثلاً من از هیچ کدوم از ادیتورها استفاده نمی کنم. فقط از برنامه Notepad ویندوز برای کدنویسی استفاده می کنم!!

این برنامه ها کار خاصی نمی کنند، فقط کدنویسی رو راحتر می کنند. نمونه آنلاین html editor رو از لینک زیر میتونید مشاهده کنید:
http://www.tinymce.com/tryit/full.php

2- سایتهای دینامیک: زبانهای مختلفی در این زمینه وجود داره. PHP , asp(x) , perl , cgi , jsp , ...
اکثر سایتها دینامیک با دیتابیس کار می کنند و اطلاعات رو از دیتابیس میخونند. برای زبانهای بالا، ادیتور خاصی وجود نداره ولی اکثر افراد از برنامه Adobe Dreamweaver برای کدنویسی استفاده می کنند. من خودم برنامه notpad ویندوز! یا notepad++ رو ترجیح میدم. توجه کنید که این برنامه ها زیاد حالت گرافیکی ندارند و باید خودتون کدها رو بنویسید. پس از این فکر که مثلاً یه دکمه بزنید و به راحتی بتونید فرم لاگین ادمین رو طراحی کنید بیاد بیرون! (البته اکثر برنامه ها چیزهای آماده دارند ولی زیاد کاربردی نیست)

در میان زبانهای بالا، PHP به علت اپن سورس و رایگان بودن اکثر اسکریپتهاش محبوبیت خاصی بین کاربران دارد.

====================

پس اگه خودتون میخواهید سایت دینامیک (شامل بخش مدیریت، نظرسنجی، نظردهی، عضوگیری و...) طراحی کنید، راهی بس طولانی در پیش دارید و باید html , css , javascript , php رو کامل یاد بگیرید.

پیشنهاد میشه اگه فرصت و حوصله یادگیری طراحی سایت رو ندارید، راه میانبُر رو انتخاب کنید!

راه میانبر: استفاده از اسکریپتهای آماده php : برای شروع میتونید از وردپرس استفاده کنید. این اسکریپت اینقدر طرفدار داره که تا حالا هزاران قالب، پلاگین و... براش ساخته شده و تقریباً هر سایتی رو میشه با استفاده از پلاگین های وردپرس طراحی کرد. از فروشگاه بگیرید تا سایت دانلود و معرفی محصول و...

====================

معرفی چند اسکریپت که در این زمینه به کارتون یاد:
- wordpress
- php nuke
- joomla
- DataLife Engine
- Drupal
فعلاً همینا کافیه!

====================

طبق معمول کارگاه آموزش زبان فارسی رو هم در این پست خواهیم داشت!!
قلط گیریتون=غلط گیریتون

تایپ فارسیتون هم بدک نیست. یکم تلاش کنید خوب میشه :دی

navidweb

Registered User
لایک‌ها
1
ايران - مركزي - اراك http://www.navidweb.com
خیلی ممنون از نظر و کمکتون

در واقع من سایت می خوام در موضوعات مختلفی بسازم ولی خرید انلاین نه و در مورد کالا باشه بیشتر.

بله منم همچینچیزی می خوام ولی دوست دارم در طراحی دست ادم بیشتر باشه و چند تا برنامه اینتوری می تونید معرفی کنید ؟

دوست عزيز به سيستم هاي سايت ساز cms ميگن. سي ام اس هايي كه در ايران بيشترين طرفدار رو داده wordpress , joomla نام دارن
اگر خودتون ميخوايد
سايتتون رو طراحي كنيد بايد با يكي از اين دسته سيستمهاي مديريت محتوا كار كنيد كه بعد گذشت قدري تجربه و وقت صرف كردن ميتونيد سايت مناسبي طراحي كنيد كه البته هر كاري ريزه كاريهاي خاص خودش رو داره...
اگر خواستيد كه براتون طراحي بشه مشخصات رو ارسال كنيد تا برآورد هزينه بشه..

اگرم خواستين خودتون طراحي كنيد ميتونيد تماس بگيريد تا نكاتي رو كه نياز هست بتون توضيح بدم تا توي راه هاي مختلفي كه وجود داره گيج نشيدو بين چند راهي نمونيد تا بدونيد چه مسيري براي كار شما بهتر هست..

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
فقط می خواستم از تمامی دوستان تشکر کنم.

فکر کنم wordpress یکی از بهترین cms باشه برای شروع.

با سپاس

بالا