رستورانها جزئی جداییناپذیر از ساخت و ساز هتلها و درواقع بخش کامل کننده فضای داخلی هتلها هستند، و دکوراسیون آن از این جهت از اهمیت بسیاری برخوردار است. رعایت چند نکته مهم و کاربردی می تواند دکوراسیون رستوران هتل را بسیار جذاب و حرفه ای نماید. در ادامه با برخی از این نکات آشنا میشوید.
استفاده از نورپردازی جذاب و انعطاف پذیر
انتخاب بهترین چیدمان میز و صندلی و مبلمان رستوران هتل
امروزه رعایت اصول چیدمان میز و صندلی ها، استفاده صحیح از مقیاس ها و انتخاب مبلمان مناسب در طراحی دکوراسیون رستوران هتل از اهمیت بسیاری برخوردار است. چیدمان مبلمان رستوران هتل، باید به گونه ای باشد که فضایی راحت و جذاب برای مهمانان ایجاد گردد. در این صورت است که مهمانان از زمانی که در رستوران شما سپری می نمایند، لذت برده و دوباره بازخواهند گشت. در هنگام طراحی چیدمان میز و صندلی در رستوران هتل باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
منبع: تهران دیزاین سنتر
استفاده از نورپردازی جذاب و انعطاف پذیر
- در نظر گرفتن آرامش مشتریان
- انعطاف پذیری در موقعیت های مختلف
انتخاب بهترین چیدمان میز و صندلی و مبلمان رستوران هتل
امروزه رعایت اصول چیدمان میز و صندلی ها، استفاده صحیح از مقیاس ها و انتخاب مبلمان مناسب در طراحی دکوراسیون رستوران هتل از اهمیت بسیاری برخوردار است. چیدمان مبلمان رستوران هتل، باید به گونه ای باشد که فضایی راحت و جذاب برای مهمانان ایجاد گردد. در این صورت است که مهمانان از زمانی که در رستوران شما سپری می نمایند، لذت برده و دوباره بازخواهند گشت. در هنگام طراحی چیدمان میز و صندلی در رستوران هتل باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- در نظر گرفتن فضای موردنیاز برای هر مهمان، میتواند کمک شایانی به انتخاب نوع چیدمان مناسب میز و صندلی ها در رستوران هتل نماید. استاندارد فضای مورد نیاز برای مهمان در رستوران هتل، برای هر فرد بین ۷۰ تا ۸۰ سانتیمتر مربع یا ۱.۳۰ مترمربع است.
- قرار دادن فاصله مناسب میان میزها در رستوران هتل ،علاوه بر ایجاد حس راحتی در مشتریان می تواند یک مزیت بزرگ برای کارمندان رستوران نیز محسوب گردد. وجود فضای کافی میان میزها، موجب بهبود عملکرد تیم سرویس دهنده در رستوران می گردد. فاصله مناسب بین میزها در رستوران هتل به شرح زیر است:
- حداقل فاصله برای میزهای مربع با صندلی های پشت به پشت ۱ متر است و برای عقب دادن صندلی ها نیز باید ۱۵ سانتی متر بین آنها فاصله در نظر گرفته شود.
- حداقل فاصله برای میزهای مربع با صندلی های پشت به پشت ۵/۱ متر است و بهتر است برای سرویس دادن نیز حداقل ۶۵ سانتی متر بین آنها فاصله در نظر گرفته شود.
- حداقل فاصله میان میزهای گرد ۱۳۰ سانتیمتر است و باید درجاهایی که رفت و آمد بیشتر است و یا در راهروها این فاصله بیشتر در نظر گرفته شود.
منبع: تهران دیزاین سنتر