• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی و فروش قالب در تم فارست... ؟

Raymvnd

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان من...
من توی وردپرس حرفه ای هستم و تونستم یه قالب وردپرس تک صفحه همراه با پنل قالب واسه مشتری طراحی اونم 100000 تومان بود...
از آنجایی من فقط 55 درصد توی برنامه نویسی وردپرس آشنایی دارم و قالب های تم فارست فوق العاده وحشتناک هستت و نه فقط توی ظاهر بلکه توی برنامه نویسی این گونه قالب فوق العاده پیچیده هستت...
حالا چه قالبی طراحی کنم که توی تم فارست بیشترین فروش داشته باشه؟
شرایط فروش قالب توی تم فارست چجوریه؟
ممنون میشم جواب بدید...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون از جوابت...
حالا چه قالبی طراحی کنم که توی تم فارست بیشترین فروش داشته باشه؟

اینکه چه قالبی باشه تفاوتی نداره , چون در تمام موضوعات بهترین قالب ها در تم فارست موجود هست
نکته مهم خلاقیت توی طراحی هست که قالب شما رو با بقیه قالب ها متمایز بکنه و همچنین امکانات مدیریتی قالب , همون طوری که در جریان هستید قالب های تم فارست استاندارد های خاص خودش رو داره و به نظر من برای اینکه یه قالب طراحی و آماده فروش در تم فارست بشه یک سالی زمان نیاز هست ...
البته نمیدونم شرایط مالیش رو خوندید یا نه , یه نگاه بندازید درصدی که از هر فروش به شما میدن رو شاید کلا نظرتون عوض بشه

Raymvnd

Registered User
لایک‌ها
28
اینکه چه قالبی باشه تفاوتی نداره , چون در تمام موضوعات بهترین قالب ها در تم فارست موجود هست
نکته مهم خلاقیت توی طراحی هست که قالب شما رو با بقیه قالب ها متمایز بکنه و همچنین امکانات مدیریتی قالب , همون طوری که در جریان هستید قالب های تم فارست استاندارد های خاص خودش رو داره و به نظر من برای اینکه یه قالب طراحی و آماده فروش در تم فارست بشه یک سالی زمان نیاز هست ...
البته نمیدونم شرایط مالیش رو خوندید یا نه , یه نگاه بندازید درصدی که از هر فروش به شما میدن رو شاید کلا نظرتون عوض بشه
شرایط مالی نخوندم...نمی دونم حدس می زنم 30 درصد مال تم فارست باشه و بقیه مال طراح باشه...
اگه توی 6ماه قالب طراحی کنم مشکلی نیست؟
خلاقیت ممکنه کم داشته باشم...
حالا کدوم سبک قالب فروش بیشتری داره؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شرایط مالی نخوندم...نمی دونم حدس می زنم 30 درصد مال تم فارست باشه و بقیه مال طراح باشه...
اگه توی 6ماه قالب طراحی کنم مشکلی نیست؟
خلاقیت ممکنه کم داشته باشم...
حالا کدوم سبک قالب فروش بیشتری داره؟

برعکس حدس زدید :D
بستگی به توانایی شما داره که توی چه مدت انجام بدید کار رو ... و مهم تر اینکه بدبینانه ترین حالت هم در نظر بگیرید که شما قالبی رو طراحی کردید ولی 5 نسخه بیشتر نفروخت . اون وقت چقدر وقت شما از بین رفته و ...
توی خود تم فارست ببینید کدوم سبک ها مشتری بیشتری داشته , من در این خصوص نظری ندارم

Raymvnd

Registered User
لایک‌ها
28
برعکس حدس زدید :D
بستگی به توانایی شما داره که توی چه مدت انجام بدید کار رو ... و مهم تر اینکه بدبینانه ترین حالت هم در نظر بگیرید که شما قالبی رو طراحی کردید ولی 5 نسخه بیشتر نفروخت . اون وقت چقدر وقت شما از بین رفته و ...
توی خود تم فارست ببینید کدوم سبک ها مشتری بیشتری داشته , من در این خصوص نظری ندارم
ممنون از جوابت...;)

street design

Registered User
لایک‌ها
555
از تم فارست بکشید بیرون و وقتتون رو هدر ندید ..
البته نظر شخصی من هست ..
هر چقدر هم به کدنوشتن خودتون اطمینان دارید باز هم استاندارد نوشتن و رعایت اصولی که برای تم فارست مهم هست کلی دنگ و فنگ داره ..
البته میشناسم ایرانی هایی که خوب تو تم فارست فروش داشتن ...

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سلام
یک مسئله مهم رو فراموش نکن
شما باید پشتیبانی 24 ساعته قوی به خریداران بدین و زبان انگلیسی قوی داشته باشین , از نظر من کسایی که اونجا طرح میدن کل زندگیشونو وقف اینکار میکنند , تمام وقت و انرژی خوشونو
باید از هر نظر حرفه ای باشی تا بتونی رو درامدش حساب کنی به خصوص اینکه تو بحث قالب هم خیلی رقابتی هست

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ابتدا با قالب html شروع کنید اگر قالب شما تایید شد بعد برید سراغ قالبهای وردپرس چون در کتگوری psd و wp بسیار سختگیر هستن و کمتر قالبی از نیو یوزرهارو تایید میکنن

Raymvnd

Registered User
لایک‌ها
28
استاندارد و ساختار قالب واه تایید کسی می دونه که باید چه جوری باشه؟
درود...قوانین و استاندارد های طراحی قالب تم فارست آنقدر سختگیره که آدم بی خیال کار در تم فارست میشه...
دیگه بی خیال شدم...
شما می تونید یه فروشگاه اختصاصی با اسکریپت فروشگاه من در سایت راه بندازید و به کاربران خارجی و ایرانی قالب بفروش و این به نفعه و پولی از کاربر میگیری مستقیم به حساب شما میاد...:);)

بالا