• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی و کد نویسی انواع پوسته از جمله وردپرس و ووکامرس

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
به نام خدا.

50 درصد تخفیف فقط برای اولین نفر و 30 درصد تخفیف برای دومین نفر
من عرفان جعفری هستم و دو سالی میشه که در زمینه ی طراحی وب و کد نویسی فعالیت می کنم.قصد انجام پروژه به تعداد محدود را دارم و اولین سفارش از 50 درصد تخفیف بهره مند می شود.تعرفه ها به صورت زیر هستش و نمونه کار ها رو هم می تونید از امضا مشاهده کنید.

طراحی PSD سایت 50 هزار تومان (سه صفحه :صفحه اصلی،404 و ادامه مطلب .تعداد صفحات بیشتر نیز هر کدام 15 هزار تومان می شود)

طراحی پوسته کامل وردپرس همراه با سئو عالی و ریسپانسیو بودن (از 100 هزار تومان تا 190 هزار تومان .البته پوسته هایی که طراحی سنگینی دارند تا 600 هم خواهد بود)

طراحی کامل پوسته ی فروشگاهی با ووکامرس(از 350 هزار تومان تا 500 هزار تومان)معمولا 350 درمیاد ولی گاهی اوقات بسته گرافیک تا 500 هزار تومان نیز خواهد رسید.

تبدیل PSD به Html به صورت ریسپانسیو و سئوی عالی (از 90 هزار تومان تا 150 هزار تومان)البته پوسته هایی با بیش از سه صفحه ، هر صفحه 20 هزار تومان اضافه می شود.

تبدیل PSD به وردپرس و ووکامرس (وردپرس:100 هزار تومان تا 160 هزار تومان) (ووکامرس از 320 هزار تومان تا 420 هزار تومان)

تبدیل Html به Wp (از 50 هزار تومان تا 70 هزار تومان)

ریسپانسیو سازی پوسته (از 30 هزار تومان تا 60 هزار تومان)

انجام ویرایشات (هر ویرایش از 2 هزار تومان تا 40 هزار تومان)

سئوی پوسته از نظر سایت Chkme.com (35 هزار تومان)

کم کردن حجم تصاویر پوسته درصورت امکان (هر تصویر 100 تومان)

اضافه کردن پنل کاربری به وردپرس (40 هزار تومان)

دوستان عزیز قیمت ها واقعا عالی هستن و جای تخفیف بیشتر از این نیست.کیفیت و سئو ی عالی رو تضمین می کنم.البته وسایت شما از Html5 و css3 نیز برخوردار خواهد شد.

قوانین:
حذف کپی رایت به منزله ی قبول فروش و یا انتشار پوسته می باشد.پس حفظ کپی رایت خاص طرح در فوتر یا سایدبار الزامی هستش.
حذف کپی رایت به صورت قانونی شامل 15 درصد هزینه ی پوسته می شود.
نال یا ریپ کردن پوسته هایی که توسط خاص طرح طراحی و کد می شود پیگرد قانونی دارد و درصورت مشاهده به شدت برخورد خواهد شد.
روند سفارش هم به گونه ای هستش که فقط طبق آن سفارشات پذیرفته می شود.45 تا 50 درصد مبلغ قبل از شروع پروژه گرفته می شود و 55 یا 50 درصد باقی نیز بعد از نصب و تحویل پوسته گرفته می شود.

بالا