• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی پنل نمایندکی برای یک سایت فروشگاهی

mirzataghikhanamirkabir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلاممن تازه وارد این انجمن شدم و اگه دسته این پست اشتباه هست از مدیران خواهش می کنم که به دسته درست انتقال بدم .
خوب می رم سر اصل مطلب
من می خوام یک پنل نمایندگی برای سایت فروشگاهیم راه اندازی کنم و قبل از راه اندازی این می خوام هزینه اش رو بر آورد کنم . از امکاناتی که این پنل می خوام داشته باشه رو چند تاش رو می نویسم . زیاد نیست ، یه چیز ساده می خوام :

امکانات پنل ادمین :
- مشاهده کامل نمایندگان و داشتن امکان حذف آن ها
- ارسال و دریافت پیغام های نمایندگان در پنل ادمین
- توانایی مشاهده پنل نمایندگان
- طراحی صفحه لوگین ادمین
و بعضی از تنظبمات ساده که در صورت اجرایی شدن می گم .

امکانات پنل نمایندگان :
- اضافه کردن اطلاعات محصول خریداری شده ( چند مورد اطلاعات هست و می خوام پس از وارد کردن این اطلاعات به صورت خودکار بیاد از اسکریپت پرداخت آنلایسنس که برای سایت طراحی شده چک کنه آیا با چنین مشخصاتی محصول خریداری شده یا نه )
- هر محصول تنها یک بار اماکن ادد کردن در پنل نمایندگان رو داشته باشه
- توانایی ارسال پیغام به مدیریت از طریق پنل
- بخشی برای دریفات کد تخفیف هم می خوام که پس از 5 خرید موفقیت آمیز از سایت به طرف کد تخفیف داده بشه و به همین ترتیب برای خرید های بیشتر کد با تخفیف بیشتر داده بشه . نمی خوام این کد ها رو موقع پرداخت وارد کنه که به صورت خودکار تخفیف بده فقط نشان یا کد رو طرف داشته باشه و همچنان با همان قیمت اولیه از سایت خرید کنه ولی پس از ارسال درخواست برای بازگشت وجه تخفیفی ، وجه از طرف ما براش پرداخت بشه . ( به صورت دستی ، خطای این کار کمتره :D )
- طراحی صفحه لوگین نمابندگان

یه امکان دیگه هم می خوام که فکر کنم دردسرش زیاده و از دوستان می خوام قیمت پیشنهادیشون رو یک بار با این امکان زیر بگن و یک بار بدون امکان زیر :
موقع ثبت نام باید فرد از چند مرحله برای موفقط آمیز بودن ثبت نام بگذره و یکی از این مراحل می خوام این باشه که طرف اگه خودش سات فروشگاهی نداره بیاد روی دامین من به صورت خودکار برای ساب دامین زده بشه ( با نامی که خودش می زنه ) یه چیزی شبیه سیستم وبلاگ دهی ولی نمی خوام طرف هر پستی رو بتونه تو این ساب دامنه بزنه . پست هایی می خوام ارسال بشه که شامل کلماتی که من در پنل ادمین می کنم ، باشه . حداقل باید تو پست ها یکی ز اون کلمات باشه در غیر این صورت نتونه پست رو ارسال کنه . اگه این امکان بخواد اضافه بشه یه چند تا امکان دیگه هم هست و اونم اینه شبیه سیستم های وبلاگ دهی چند تا از امکانات ارسال و حذف و تغییر قالب به پنل نمایندگان اضافه بشه .

ببخشید که یکم طولانی شد .
از دوستانی که می تونن طراحی کنن لطفا قیمت پیشنهادی برای این کار رو بفرمایند . همچنین این رو هم بگم که گرافیک کار یا نمای کلی از اون چیزی که می خواییم طراحی بشه و ماکن این امکانات هم توی یه عکس به شما داده می شه و من فقط کد نویسیش رو می خوام . سایت قالب آماده + اسکریپت پرداخت آنلاین داره و هیچ چیزی قرار نیست طراحی بشه . همچنین قراره این سایت کلا روی وردپرس راه اندازی بشه اگه می شه از پلاگین یا افزونه های وردپرس برای راحتی ار هم استفاده بشه مشکلی نیست . خوب حالا با این توصیفات قیمت تقریبی و پیشنهادی خودتون رو همینجا اعلام کنید تا بررسی کنم.
ممنون از تمامی دوستانی که این تاپیک رو خوندند .

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز من برات انجامش می دهم قیمت مد نظرتون رو برام PM کنید.

mirzataghikhanamirkabir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من برات انجامش می دهم قیمت مد نظرتون رو برام PM کنید.

سلام
شما قیمتی که برای انجام این کار می گیرید رو همینجا بفرمایید
من نمی دونم که انجام این کار چقدر سخته یا چقدر زمان می بره
پس خودتون بفرمایید بهتر هست
ممنون

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
تمام موارد توسط ما قابل طراحی است به صورت کاملا اختصاصی
اگه مواردی هم در آینده اضافه شود انجام می دهیم
قیمت را از طریق پ.خ اطلاع می دهم

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
خواستید به صورت حرفه ای 300 تومن پنل نمایندگی میزنیم با این امکاناتی که گفتید. خواستید پخ بدید

mirzataghikhanamirkabir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تمامی دوستان که اعلام قیمت کردند متشکرم
ولی یک نکته رو در نظر بگیرید این قیمت ها رو که می فرمایید فقط برای پنل نمایندگی تنها می خوام
اسکریپت پرداخت آنلاین و قالب اختصاصی داریم و حتی گرافیک کار پنل نمایندگی هم داده می شه
فقط می مونه کدنویسی که فکر نکنم با این قیمت ها به صرفه باشه
به هر حال از پیشنهادتون ممنونم

mohamad1999

Registered User
لایک‌ها
0
(فقط به مدت محدود)

r.gif
ارسال همزمان بیش از 9 صفحه پیامک به کلیه مسیرهای سایت افزوده شد (جدید)

r.gif
ارسال های بر اساس کدپستی به تمامی شهرهای ایران بدون هزینه اضافه

g.gif

سرعت ارسال ها در كلیه مسیرهای سایت به 40 برابر ارتقاء داده شد .
g.gif
ارسال پیامك بر اساس كدپستی: اراك - اردبیل - یزد - اصفهان - اهواز - تهران - سنندج - شیراز - كرج - گیلان - بندرعباس - بیرجند - بجنورد - بوشهر - قزوین - قم - گرگان - همدان - ایلام - كرمان - كرمانشاه - خرم آباد - مشهد - ارومیه - رشت - ساری - سمنان - شهركرد - یاسوج - زاهدان - زنجان و تبریز بر روی پنل ها
g.gif
امكان دریافت پیامك با شماره های عمومی : بعد از ارسال با شماره های عمومی افراد میتوانند به شما پاسخ دهند.

g.gif
امكان ارسال پیامك بر اساس كدپستی كرج در پنل ها
g.gif
ارسال پیامك با شماره تلفن ثابت در استان تهران بر روی پنل
g.gif
بررسی مقدار اعتبار باقی مانده در پنل و تغییر رمز از طریق وب سرویس به برنامه نویسان
g.gif
بانك شماره موبایل های قزوین بر اساس مناطق
g.gif
سیستم مكاتبات (اعلام مشكل و تماس با مدیر)
g.gif
بانک شماره موبایل آگهی دهندگان اینترنتی و کارمندان و صنایع غذایی به بانک شماره ها
g.gif
بخش اخبار و اطلاعیه ها به پنل مدیران
g.gif
امکان برگزاری نظرسنجی و مسابقه پیامکی
g.gif
برای نخستین بار در کشور - امکان ارسال پیامک بر روی پورت موبایل بر اساس انتخاب کاربران فراهم شد
g.gif
امکان تهیه نسخه پشتیبان بر روی پنل ها
g.gif
امکان ارسال پیام کوتاه به بانک شماره
g.gif
امكان ارسال پیام كوتاه منطقه ای و كدپستی در شهر مشهد
g.gif
هزینه ارسال پیام کوتاه کشوری به صورت ثابت صفر گردید
g.gif
امکان افزودن شماره ها بصورت دسته ای و بدون وارد کردن نام در دفترچه تلفن
و کلی امکانات دیگر...

1 شماره 9 رقمی + 1 شماره 8 رقمی

قیمت هر پیامک 83 ریال

استفاده رایگان از تمامی ماژول ها

فقط 20 هزار تومان

طریقه دریافت: پیغام خصوصی
تماس با شماره:09381022169
و یا ایمیل: [email protected]

با سلاممن تازه وارد این انجمن شدم و اگه دسته این پست اشتباه هست از مدیران خواهش می کنم که به دسته درست انتقال بدم .
خوب می رم سر اصل مطلب
من می خوام یک پنل نمایندگی برای سایت فروشگاهیم راه اندازی کنم و قبل از راه اندازی این می خوام هزینه اش رو بر آورد کنم . از امکاناتی که این پنل می خوام داشته باشه رو چند تاش رو می نویسم . زیاد نیست ، یه چیز ساده می خوام :

امکانات پنل ادمین :
- مشاهده کامل نمایندگان و داشتن امکان حذف آن ها
- ارسال و دریافت پیغام های نمایندگان در پنل ادمین
- توانایی مشاهده پنل نمایندگان
- طراحی صفحه لوگین ادمین
و بعضی از تنظبمات ساده که در صورت اجرایی شدن می گم .

امکانات پنل نمایندگان :
- اضافه کردن اطلاعات محصول خریداری شده ( چند مورد اطلاعات هست و می خوام پس از وارد کردن این اطلاعات به صورت خودکار بیاد از اسکریپت پرداخت آنلایسنس که برای سایت طراحی شده چک کنه آیا با چنین مشخصاتی محصول خریداری شده یا نه )
- هر محصول تنها یک بار اماکن ادد کردن در پنل نمایندگان رو داشته باشه
- توانایی ارسال پیغام به مدیریت از طریق پنل
- بخشی برای دریفات کد تخفیف هم می خوام که پس از 5 خرید موفقیت آمیز از سایت به طرف کد تخفیف داده بشه و به همین ترتیب برای خرید های بیشتر کد با تخفیف بیشتر داده بشه . نمی خوام این کد ها رو موقع پرداخت وارد کنه که به صورت خودکار تخفیف بده فقط نشان یا کد رو طرف داشته باشه و همچنان با همان قیمت اولیه از سایت خرید کنه ولی پس از ارسال درخواست برای بازگشت وجه تخفیفی ، وجه از طرف ما براش پرداخت بشه . ( به صورت دستی ، خطای این کار کمتره :D )
- طراحی صفحه لوگین نمابندگان

یه امکان دیگه هم می خوام که فکر کنم دردسرش زیاده و از دوستان می خوام قیمت پیشنهادیشون رو یک بار با این امکان زیر بگن و یک بار بدون امکان زیر :
موقع ثبت نام باید فرد از چند مرحله برای موفقط آمیز بودن ثبت نام بگذره و یکی از این مراحل می خوام این باشه که طرف اگه خودش سات فروشگاهی نداره بیاد روی دامین من به صورت خودکار برای ساب دامین زده بشه ( با نامی که خودش می زنه ) یه چیزی شبیه سیستم وبلاگ دهی ولی نمی خوام طرف هر پستی رو بتونه تو این ساب دامنه بزنه . پست هایی می خوام ارسال بشه که شامل کلماتی که من در پنل ادمین می کنم ، باشه . حداقل باید تو پست ها یکی ز اون کلمات باشه در غیر این صورت نتونه پست رو ارسال کنه . اگه این امکان بخواد اضافه بشه یه چند تا امکان دیگه هم هست و اونم اینه شبیه سیستم های وبلاگ دهی چند تا از امکانات ارسال و حذف و تغییر قالب به پنل نمایندگان اضافه بشه .

ببخشید که یکم طولانی شد .
از دوستانی که می تونن طراحی کنن لطفا قیمت پیشنهادی برای این کار رو بفرمایند . همچنین این رو هم بگم که گرافیک کار یا نمای کلی از اون چیزی که می خواییم طراحی بشه و ماکن این امکانات هم توی یه عکس به شما داده می شه و من فقط کد نویسیش رو می خوام . سایت قالب آماده + اسکریپت پرداخت آنلاین داره و هیچ چیزی قرار نیست طراحی بشه . همچنین قراره این سایت کلا روی وردپرس راه اندازی بشه اگه می شه از پلاگین یا افزونه های وردپرس برای راحتی ار هم استفاده بشه مشکلی نیست . خوب حالا با این توصیفات قیمت تقریبی و پیشنهادی خودتون رو همینجا اعلام کنید تا بررسی کنم.
ممنون از تمامی دوستانی که این تاپیک رو خوندند .

من یک نمایندگی کامل به شما میدم با تمامی امکاناتی که خواستین 80 هزار تومن!

در صورت تمایل باهام تماس بگیرین!

09381022169

بالا