• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی یک سایت برای فروش هاست

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام
آقا من میخواستم یک سایتی رو در مورد فروش هاست طراحی کنم ولی نه در این زمینه تجربه ای دارم و نه آشنایی با asp دارم.ابتدا میخوام یکی بگه اصلا asp چی هست ؟ اگه نرم افزاره اسمش چی هست و از کجا گیر بیاریم ؟
اولین سوالم اینه که چطور میشه ( با استفاده از چه دستوری ) این شکل رو برای صفحه زیرین سایت بوجود آورد مثل عکس پایین
s10.jpg

همون طور که در عکس میبینید منظورم اون قسمتی هست که رنگ بنفش داره و بصورت هاشوری هست و لایه زیرین محسوب میشه.این حالت رو چطور در بیارم؟

دومین سوالم اینه که چطور میتونم یه قسمتی رو راه اندازی بکنم برای سفارش آنلاین.مثلا کاربری که به این بخش وارد میشه بتونه یک فرمی رو که حاوی نام پلن مورد نظر به همراه نام سایتش باشه رو پر کنه و ارسال کنه و ما هم از ارسالش با خبر بشیم

سومین سوالم هم اینه که چطور میتونم در سایت بخشی بعنوان ticket راه اندازی کنم.این بخش مانند ارسال ایمیل میمونه ولی در خود سایت این کار انجام میشه.مثلا کاربر میاد و یک تیکت میسازه و درجه اهمیتش رو هم مشخص میکنه و بعد عنوان و سوالشو مطرح میکنه و دکمه ارسال رو میزنه

آخرین سوالم هم اینه که من میخوام در سایت یک بخشی باشه که مثلا کاربر ببینه این دامینی که میخواد ثبت کنه آیا قبلا کسی اینو ثبت کرده یا نه و مثلا اگه دامینی با پسوند .com ثبت شده بود ولی با پسوند .net ثبت نشده بود این اطلاعات رو به کاربر نشون بده.مثل کاری که سایت register.com انجام میده

ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین

irprograming

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می تونم چنین سیستمی رو در اختیارتون بذارم. گروه برنامه نویسی ما این برنامه رو به سفارش یک هاست طراحی کرده و 2 زبانه هست فارسی و انگلیسی و قرار هست به تعداد محدودی شرکت فروخته بشه...برای اطلاعات بیشتر با این ایمیل تماس بگیرید.

http://irasp.net
[email protected]

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از irprograming :
من می تونم چنین سیستمی رو در اختیارتون بذارم. گروه برنامه نویسی ما این برنامه رو به سفارش یک هاست طراحی کرده و 2 زبانه هست فارسی و انگلیسی و قرار هست به تعداد محدودی شرکت فروخته بشه...برای اطلاعات بیشتر با این ایمیل تماس بگیرید.

[email protected]
دوست عزیز ما اگه میخواستیم بابت این کار پولی پرداخت کنیم که نمیومدیم اینجا از کسی راهنمایی بخوایم
راستی حالا قیمت شما چند هست و بابت چه کدی ؟
آقا توی این بخش کس دیگه ای نیست ما رو راهنمایی کنه!!!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از starsoheil :
دوست عزیز ما اگه میخواستیم بابت این کار پولی پرداخت کنیم که نمیومدیم اینجا از کسی راهنمایی بخوایم
راستی حالا قیمت شما چند هست و بابت چه کدی ؟
آقا توی این بخش کس دیگه ای نیست ما رو راهنمایی کنه!!!

راهنمایی خواستن با اینکه یک پروژه رو از ابتدا مجانی انجام بدن خیلی فرق داره. اینجا کسی برای رفع اشکال و راهنمایی پول درخواست نمیکنه ولی پروژه رایگان هم انجام نمیده. نهایت این که اگر کد رایگانی وجود داشته باشه معرفی میشه.
بهترین راهنمایی که دوستمون irprograming به شما کردن همینه که برای کد رایگان وقتتون رو تلف نکنین - اگر هم کسی بشما پیشنهاد کرد که یک پروژه رو رایگان انجام میده بدونید ارزش کارش همون مبلغی هست که میگیره!:goatee:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ببینید مثلا سوال اول که در رابطه با ایجاد یک حالت هاشور خورده در زیر لایه دیگری هست رو فکر نکنم آموزشش برای شما ها کاری داشته باشه.در ضمن فکر کنم مربوط به frontpage میشه.لطفا بگین این کار رو چگونه انجام بدم

minister

Registered User
لایک‌ها
3
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
آقا اینجا هیشکی به هیشکی کمک نمی کنه آخه نصب به اسکریپت چقدر مگه وقت می بره(البته اگه مجانی باشه)
ما خواستیم یه اسکریپت فروم برامون نصب کنن قیمت گفتن که برق سه فاز از سرمون پرید

irprograming

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز و محترم.....اصلا چنین اسکریپتی به صورت رایگان وجود نداره که اگه اینطوری بود سایت های فروش هاست ما این طوری نمی شدن که کل سایت هاشون سیستم reseller cpanle نداشته باشه. و تا حالا یک سیستم طراحی شده به اسم سیکما که قیمتش 300 هزار تومان هست. که به خاطر قیمتش استفاده نمی کنن. این سیستم ما به زبان asp هستو قیمتش هم چون هزینه سفارشش از شرکتی که سفارش داده دریافت شده قیمت فروش ما خیلی پائین تر هست و همون طور که گفتم به تعداد محدود خواهیم فروخت. اینم بگم که دوست عزیز با Frontpage نمی شه اسکریپت asp ساخت.... یکم فکر کنید

اگه سوالی داشتید [email protected]

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
بابا من که نمیفهم.مگه این قسمت هاشور خورده رو با فرانت پیج نمیشه طراحی کرد.حتما یک کدی داره دیگه.حالا ما بقیه قسمتهایی که مشکل داشتیم رو ازش گذشتیم.لا اقل این قسمت رو بهمون یاد بدین

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام الان مشكلت رو دقيق بگو تا كمكت كنيم

قسمت هاشور خورده يعني چي ؟؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از iranjava.net :
سلام الان مشكلت رو دقيق بگو تا كمكت كنيم

قسمت هاشور خورده يعني چي ؟؟
منظورم اون قسمتی هست که عکسشو قرار دادم.برای اینکه بیشتر منظورم رو بفهمید به سایت www.iranhost.com یه سر بزنید بیشتر متوجه میشین.در دو طرف صفحه برای پر کردن فضای سفید از این هاشورهای بنفش استفاده شده

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مورد دو حالت ميتونه به وجود بايد يا در properties صفحه گذاشتن كه بك گراند داشته باشه

يا يه table ايجاد شده و به اون بك گراند دادند

اگه متوجه نشدي بگو تا باز بگم

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
starsoheil خان - شما بهتره این سئوال آخری رو در بخش html یا css مطرح کنی. هر چند که اون هاشور که شما میگی چیزی جز یک تصویر gif نیست که با کد زیر معرفی شده:

HTML:
<body background="images/bg.gif" topmargin="0">

irprograming

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز بهتره در بیان منظورتون کمی بیشتر دقت کنید..... و منظورتون را واضح برسونید

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از minister :
کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
آقا اینجا هیشکی به هیشکی کمک نمی کنه آخه نصب به اسکریپت چقدر مگه وقت می بره(البته اگه مجانی باشه)
ما خواستیم یه اسکریپت فروم برامون نصب کنن قیمت گفتن که برق سه فاز از سرمون پرید

دوست من شما ظاهرا از معنی فروم بی اطلاعی !! (تازه میخواستی اسکریپتش(!) رو هم برات نصب کنن !!) معمولا این جور جاها میگن من دارم برنامه مینویسم، این اینجا به اشکال برخوردم. نه اینکه توقع داشته باشی برات یک سایت مجانی راه اندازی کنن ! یه کم این دوتا قضیه فرق داره ها !

بالا