• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی یک سایت خاص بدون برنامه نویسی ... چطور؟؟

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان

اول از همه بگم که هیچ تجربه ای تو ساخت وب سایت ندارم.
می خوام یه وب سایت خاص راه بندازم که سیستم عضویت داشته باشه. امتیازبندی کاربران و ... هم لازمه. همچنین میخوام سبک باشه تا با هر سرعتی سریع لود بشه.
بعد از بررسی هام فهمیدم که وردپرس سیستم خوبیه و انتخابش کردم.
الان چند روزیه که دارم تو سایت های خارجی دنبال تم وردپرس می گردم اما هنوز تمی که به دردم بخوره رو پیدا نکردم.
حالا سوالم اینه که چطور می تونم این تم رو خودم با وردپرس درست کنم؟ انگار با Framework ها میشه این کار رو کرد اما دقیقا چطوری؟ چطور سیستم عضویت رو راه بندازم؟

با تشکر از توجه شما

vogone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود بر شما...!

پیشنهاد میکنم که قالب رو دانلود کنید ، اگه اطلاعاتی از برنامه نویسی ندارید مطمئنن متوجه توابع قالب نخواهید شد ، اینکار نیاز به css,js,html ,ps و آشنایی نصبی با قالب بندی وردپرس داره...
چرا راه دوری میرید ؟ میتونید قالب ایرانی دانلود کنید واقعا قالب های فوق العاده ای داره وردپرس ، در بازارچه هم کاربری هستند که قالب برای وردپرس ریپ میکنند. میتونید به اونجا هم سر بزنید.

پیروز و سربلند باشید.

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
پیشنهاد میکنم که قالب رو دانلود کنید ، اگه اطلاعاتی از برنامه نویسی ندارید مطمئنن متوجه توابع قالب نخواهید شد ، اینکار نیاز به css,js,html ,ps و آشنایی نصبی با قالب بندی وردپرس داره...
چرا راه دوری میرید ؟ میتونید قالب ایرانی دانلود کنید واقعا قالب های فوق العاده ای داره وردپرس ، در بازارچه هم کاربری هستند که قالب برای وردپرس ریپ میکنند. میتونید به اونجا هم سر بزنید.
سلام بر شما و ممنون بابت کمک.
قالب رو که می خوام دانلود کنم. اما در مورد این سیستم عضویته باید CSS و HTML یاد بگیرم یا پلاگین یا فریمورکی که به دردم بخوره همین الان وجود داره؟

vogone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود.

خیر گرامی ، اولا عضویت و امتیاز دهی با html و css امکان پذیر نیست و نیاز به دانش sql و php داره و یا asp و...!

در مورد اینکه پلایگین ، بله پلاگین های بسیاری چه بر روی نیوک ، چه وردپرس چه مامبو و جوملا و... وجود دارند که اینکار رو براتون انجام میدم.

پیشنهاد من اینه از وردپرس شروع کنید تا از اول بهش عادت کنید بهترین سیستم مدیریت محتوی هستش که هرچی " هرچی " بخواید باهاش میشه دراورد.

امری بود بنده در خدمتتون هستم.

سربلند باشید.

enidealist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عزیزم اگه کد نویس بلد نیستی یه سایت ایرانی هست که بهت یه سایت ساده برای معرفی خودت و محصولاتت میده و ادعا میکنه خودت بدون دانش کد نویسی میتونی drag & drop سایت بسازی بیشتر نمیگم برو خودت ببین
poopesh.com

بالا