• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی cmsوفتوشاب

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان

من خواستم یه پورتال فروشگاهی درسا کنم اول با فتوشاب طراحی قالب

حالا باید چیکار کردواسه کدنویسی
ایا بایدcmsاختصاصی نوشت وبا چه نرم افزارهای انجام داد

سپاس

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوستان

من خواستم یه پورتال فروشگاهی درسا کنم اول با فتوشاب طراحی قالب

حالا باید چیکار کردواسه کدنویسی
ایا بایدcmsاختصاصی نوشت وبا چه نرم افزارهای انجام داد

سپاس

به این راحتی ها هم نیست که خودتون بتونید طراحی که با فتوشاپ انجام دادید رو به قالب مناسبی برای CMS تبدیل کنید. خودتون میخواهید کدنویسی کنید؟

CMS اختصاصی یا آماده بستگی به نوع نیاز شما داره. دقیق تر بگید میخواید چیکار کنید؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
دوست عزیز شما در واقع یه دکمه دارید براش دنبال کت می گردید.
بهتر از cms های آماده استفاده کنید و برای یکی از اون ها قالب تهیه کنید که البته این مورد هم یه مقدار نیاز به اطلاعات HTML و css داره

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ضمناً لزوماً لازم نیست، کل قالب با فتوشاپ طراحی بشه. ابتدا باید دانش کافی در زمینه Html و CSS داشته باشید تا بتونید قالب رو تهیه کنید و اینکه اگر طرحی رو با فتوشاپ طراحی کردید، به این معنی نیست که شما درصد زیادی از طراحی قالب رو انجام دادید؛ بلکه طرحی که شما در فتوشاپ آماده کردید، شاید 10درصد از مراحل طراحی قالب هم نباشه.

برای آماده کردن قالب، قبل از هر چیزی باید CMS خودتون رو مشخص کنید. مثلاً شاید شما در طراحیتون بخش عضویت رو در نظر بگیرید، درحالیکه CMS شما اصلاً قابلیت عضوگیری نداشته باشه!

مثال کت و دکمه هم جالب بود!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ضمناً لزوماً لازم نیست، کل قالب با فتوشاپ طراحی بشه. ابتدا باید دانش کافی در زمینه Html و CSS داشته باشید تا بتونید قالب رو تهیه کنید و اینکه اگر طرحی رو با فتوشاپ طراحی کردید، به این معنی نیست که شما درصد زیادی از طراحی قالب رو انجام دادید؛ بلکه طرحی که شما در فتوشاپ آماده کردید، شاید 10درصد از مراحل طراحی قالب هم نباشه.

برای آماده کردن قالب، قبل از هر چیزی باید CMS خودتون رو مشخص کنید. مثلاً شاید شما در طراحیتون بخش عضویت رو در نظر بگیرید، درحالیکه CMS شما اصلاً قابلیت عضوگیری نداشته باشه!

مثال کت و دکمه هم جالب بود!

من تسلط دارم در jtmlوcssویه کمphpوگرنه که تاپیک نمیزدم

میخام cmsفروشگاهی باشه اینم طرح اولیه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
منظورتون رو دقیقاً متوجه نمیشم. پرسش شما دقیقاً چی هست؟ دنبال CMS فروشگاه هستید یا طراحی قالب برای CMS یا... ؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
منظورتون رو دقیقاً متوجه نمیشم. پرسش شما دقیقاً چی هست؟ دنبال CMS فروشگاه هستید یا طراحی قالب برای CMS یا... ؟

میخام یه قالب فروشگاهی با فتوشاب درست کنم

بعد واسش ی cmsاختصاصی از اول کدنویسی همه اش بذارم

پرداخت انلاین وسبدخریدو...داشته باشه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
نخواستیم همه کس که اطلاعات خود رو به کسی مجانی نمیده :!!!!!!!!!!!!!!!1

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این مستلزم این هست که شما تسلط کامل داشته باشید به یه زبان تحت وب مثل php یا asp و در کنارش html و css و جاوا.
اگر به کل اینها تسلط دارید میتونید یه cms برای قالبتون بسازید. اگر تسلط ندارید میتونید از یک cms فروشگاه ساز آماده مثل اپن کارت، پرستا، او اس کامرس، مارکت ساز یا موارد مشابه استفاده کنید که آماده هستند و برای اونها قالب بسازید. که البته برای هر سیستم هم که میخواید بسازید باید با ساختار قالبش آشنا باشید و به html و css هم تسلط داشته باشید. یا اینکه بدید یکی براتون به قالب سیستم مورد نظر تبدیل کنه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
میخام یه قالب فروشگاهی با فتوشاب درست کنم

بعد واسش ی cmsاختصاصی از اول کدنویسی همه اش بذارم

پرداخت انلاین وسبدخریدو...داشته باشه

خوب بازم نگفتید که مشکلتون الآن چی هست!؟

برای CMS اختصاصی روشهای مختلفی برای فراخواندن قالب هست.
- از موتورهای آماده مانند اسمارتی میتونید استفاده کنید.
- میتونید برای هر صفحه کدهای قالب رو در صفحه چاپ کنید.
- همچنین میتونید یک تابع بنویسید و فایل قالب رو فراخوانی کنید و محل های مورد نظر رو با اطلاعات، جایگزین کنید.

بالا