• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان برای طراحی یک سایت کامل بی نقص
چه چیزهای باید یا گرفت
ایاhtmlوcssوphpکافیه....

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خیلی چیز ها هست که میشه برای یک سایت کامل بی نقص یاد گرفت و این سه مورد انتهای کار نیست

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
خوبمثل همه سایت ها ساخت قالب اختصاصی و سایخت سایت اسکریپ اینا

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
مهم تر از یادگیری این زبان هایی که فرمودید
خلاقیت، تجربه، پشتکار و علاقه هست.

خیلی ها هستن که اینهایی رو که فرمودید رو بلدن ولی توانایی استفاده ازشون رو ندارن...
کسانی که حتی تو دانشگاه های این مملکت دارن این زبان ها رو تدریس میکنن...

خلاقیت به خودتون بستگی داره
پشتکار به علاقتون و ممارست در یادگیری
و تجربه با گذشت زمان، اشتباه های مداوم و حتی شکست ها به دست میاد...

الویت یادگیری هم به این شکل مناسب تر هست
html
css
js (درصورتی که بیشتر روی طراحی قالب بخواید تمرکز کنید وگرنه میتونید بزارید رو مورد اخر)
php
mysql​

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
شما اگه بخواید یه طراح سایت باشید مسلما باید بتونید سیستم مدیریت محتوا هم تولید بکنید
مجموعا نیاز به تسلط کامل به xml - php - html - jscript - jquery - css در زمینه برنامه نویسی و طراحی رابط کاربری و همچنین آشنایی قابل قبول با نرم افزار های گرافیکی و طراحی نظیر photoshop دارید .
نیاز به آشنایی با انواع هاست از لحاظ سیستم عامل windows , linux دارید .
تسلط قابل قبول به انگلیسی همین نیاز میشه
پیشنهاد من به شما اینه اگه میخواید زودتر به نتیجه برسید حتما توی کلاس های برنامه نویسی شرکت کنید بسته به شهر محل سکونتتون این کلاسا برگزار میشه / نمیشه .

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
راستش من نمیخاستم کامل حرفه ای کار کنمولی تا حدودی دوست داشتم بتونم سایت ساده رو کامل بالا بیارم وتا حدودی که پرسیدم گفتنداگر html/css/phpتسط داشته باشی راحت میتونی هرسایت رو درست کنی طراحی قالب و نوشتن برنامه نویسی با این میشه انجام داد..کلاس ها بزگزاری خیلی طوالانی هستن و هزینه بالای دارند

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
راستش من نمیخاستم کامل حرفه ای کار کنمولی تا حدودی دوست داشتم بتونم سایت ساده رو کامل بالا بیارم وتا حدودی که پرسیدم گفتنداگر html/css/phpتسط داشته باشی راحت میتونی هرسایت رو درست کنی طراحی قالب و نوشتن برنامه نویسی با این میشه انجام داد..کلاس ها بزگزاری خیلی طوالانی هستن و هزینه بالای دارند

خب پس اگه تا این حد قصد داری آشنا بشی یه سر به این لینک ها بزن ، چیزهای مفیدی پیدا میکنی چندتا مقاله و کتاب آموزشی هستن

آموزش PHP :
http://www.parsbook.org/category/برنامه-نويسي/php

آموزش های مربوط به طراحی سایت:
http://www.parsbook.org/category/web/طراحي-وب

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون دوست عزیز یه سوال فقط من php یاد بگیرم میتونم اسکریپیرو کد نویس کنم یا سایت رو درست کنم قالبشو مثلا دان کن بندازم روش خودم نسازم

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
ممنون دوست عزیز یه سوال فقط من php یاد بگیرم میتونم اسکریپیرو کد نویس کنم یا سایت رو درست کنم قالبشو مثلا دان کن بندازم روش خودم نسازم
اسکریپت نویسی مبحث کوچکی نیست که به همین راحتی بتونید یاد بگیرید!
شما طبق گفته دوستان اول html و css و js رو یاد بگیرید(البته یادگیری photoshop هم شامل میشه) و چند طرح استاتیک بزنید تا عادت کنید به محیط کدنویسی بعد یکی یکی پله هارو برید بالاتر!

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون بابات ادرس که بهم دادی ولی اگه اموزش ویدویی باشه راحتر یاد میگرم
راستش من خودم اسکریپ دادن برنامه نویس کردن که تو امضام هست میخام رو سایت خودم تسط داشته باشم همین هدفم اینه چون برای هرچیز کوچیکی باید طراح پیدا کنم وهزینه بدم ..مثلا الان میخام تبلیغ متنی بذارم تو سایت باید چند روز دمبال طراح بگردم یه هزینه بدم اونم اگه وقت داشته باشه انجام بدم
برای همین میخام بدونم من باید جی یاد بگیرم فقط بتونم سایت خودمو تسط داشته باشم فقط سایت خودم همین

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
ممنون بابات ادرس که بهم دادی ولی اگه اموزش ویدویی باشه راحتر یاد میگرم
راستش من خودم اسکریپ دادن برنامه نویس کردن که تو امضام هست میخام رو سایت خودم تسط داشته باشم همین هدفم اینه چون برای هرچیز کوچیکی باید طراح پیدا کنم وهزینه بدم ..مثلا الان میخام تبلیغ متنی بذارم تو سایت باید چند روز دمبال طراح بگردم یه هزینه بدم اونم اگه وقت داشته باشه انجام بدم
برای همین میخام بدونم من باید جی یاد بگیرم فقط بتونم سایت خودمو تسط داشته باشم فقط سایت خودم همین

آموزش ویدیویی هست منتهی همه ناقصن چون مقوله کد نویسی بسیار مفصل و طولانیه .

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
نیازی به کلاس رفتتن نیست.
شما اگر واقعا علاقه به یادگیری برنامه نویسی تحت وب دارید میتونید از سایت http://beyamooz.com/ استارت بزنید این سایت فارسی شده w3schools.com میباشد

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون دوستان فقط یه سوالاینکه من فقط میخام رو سایت خودم تسط داشته باشم که با اسکریپ php نوشته شده است
حالا برای اینکه بتونم رو سایتم تسلط داشته باشم باید html.css.و.. رو یاد بگیرم یا فقط برم دمبال یادگیری php????
http://parandweb.ir/
اینم ادرس سایتمه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
برای اسکریپت از قبل نوشته شده باید دانش برنامه نویسی داشته باشید دانش کلی از یک زبان برنامه نویسی بفرض بنده در زبان برنامه نویسی php مهارت ندارم اما چون اطلاعات از سایر زبان ها و خود همین php دارم میتونم اسکریپت آماده رو ویرایش کنم و کارهای مورد نیازم رو روش انجام بدم اما اسکریپت نویسی نیاز به مهارت زیاد و صرف وقت زیاد داره و معمولا چند نفر مینویسن نه یکنفر

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون بایت راهنمایی
منم بالا اشاره کردم که سایتم بالاهست ونمیخام که اسکریپ از اول کد نویسی کنم فقط میخام تاحدیدی بدونم جاهای جزئی رو خودم برطرف کنم هی نرم سراغ طراح همین

key30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوست عزیز طراحی سایت فقط طراحی چند صفحه نیست برای اینکار شما باید تخصص های زیادی داشته باشید یا تیم باشید . سایت شخصی که چندتا صفحه استاتیک داشته باشه همینها که گفتی بلد باشی کافیه و یا با وردپرس و جوملا کار کنید تخصص هم نمیخواد

بالا