hessam 2007
Registered User
سلام خدمت طراحان عزیز
به یک قالب احتیاج دارم برای طراحی بی نظیر از سایت
GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...
یه صورت کامل و راست چین شده و با کلیه امکانات این سایت و قابلیت اضافه کردن امکانات دیگه بهش ( به این صورت که طراح به درخواست من در زمان بعدی به قالب ویژگی های دیگه اضافه کنه)
در هر صورت به یه همکار طراح به صورت کلی احتیاج هست نه 24 ساعته
دقیقا کادربندی ها نمیخوام به این صورت بشه و احتیاج به طراحی که ابتکار از خودش داشته باشه و بتونه کادر بندی هارو به یک صورت شکیل طراحی کنه
درضمن در قسمت فتوشاپ هم خودم میتونم کمک هایی انجام بدم و مجموعه های برای طراحی منو و قالب ها در دست دارم
در ضمن نمی دونم کدوم مدیریت محتوا این قابلیت رو داره ولی فکر میکنم وردپرس قابلیت کار به این صورت رو داشته باشه
برای صحبت بیشتر و همکاری با ایدی :
[email protected]
تماس حاصل کنید
به یک قالب احتیاج دارم برای طراحی بی نظیر از سایت
GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...
یه صورت کامل و راست چین شده و با کلیه امکانات این سایت و قابلیت اضافه کردن امکانات دیگه بهش ( به این صورت که طراح به درخواست من در زمان بعدی به قالب ویژگی های دیگه اضافه کنه)
در هر صورت به یه همکار طراح به صورت کلی احتیاج هست نه 24 ساعته
دقیقا کادربندی ها نمیخوام به این صورت بشه و احتیاج به طراحی که ابتکار از خودش داشته باشه و بتونه کادر بندی هارو به یک صورت شکیل طراحی کنه
درضمن در قسمت فتوشاپ هم خودم میتونم کمک هایی انجام بدم و مجموعه های برای طراحی منو و قالب ها در دست دارم
در ضمن نمی دونم کدوم مدیریت محتوا این قابلیت رو داره ولی فکر میکنم وردپرس قابلیت کار به این صورت رو داشته باشه
برای صحبت بیشتر و همکاری با ایدی :
[email protected]
تماس حاصل کنید
Last edited: