• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراح وب برای همکاری با شرکت نیازمندیم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
هماونطور که از عنوان مشخص هست . به یه طراح وب خوش فکر و خوش سلیقه برای همکاری با شرکت پردازشگران نیازمندیم .

اگه تو قم باشه خوبه که دم دست باشه . اما شهر های دیگه هم باشه خوبه .

نمونه کار داشته باشه بهتره .

شرایط کار سخت نیست ، مشتری های ما بیشتر مراکز آموزشی هستند و شرکت های خصوصی . طراحی فوق حرفه ای نمیخوایم ! اما طراح باید خوش سلیقه باشه و یک سری توانایی هارو داشته باشه .

کار رو با هر چی میخواید میتونید انجام بدبد . از وردپرس گرفته تا جوملا و html 5 و .... ! خلاصه هرچی ! فقط کار انجام بشه ( درست و صحیح )

برای شروع هم یه طراحی برای یه آموزشگاه زبان میخوایم که قابلیت ثبت نام کاربرهای مختلف به صورت نیمه حرفه ای رو داشته باشه . یعنی هر کاربر با نام خودش وارد سیستم بشه وبتونه نمره و دیگر اطلاعاتی که آموزشگاه میخواد در اختیارش بزاره رو ببینه .

منتظرم دوستانننننننننن . همکاری بلند مدت خواهد بود . ما قبلا با آقا میثم و داداش رضای گل کار کردیم برای طراحی که الان هر دو عزیز درگیر کارهای شخصی ( سربازی و ازدواج ) شدند و دیگه نمیتونن باهامون کار کنند .

قیمت های مناسب بدید دوستان چون تو تعداد ! سود خوبی براتون داره و میتونه یه کار همیشگی باشه براتون .

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
در خدمتم .پ.خ شد براتون

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دسوت عزیز اماده همکاری به صورت کامل هستیم شماره تماس 09116692622 پیامک بدید لطفا

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
پیام خصوصی ارسال شد، آیدی یاهو => the110boy ;)

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
آماده همکاری هستیم . لطفا توضیحات رو پ.خ کنید.
PHP,JQ,JS,Mysql
HTML5,CSS3
Wordpress,Private CMS

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
از همه ی دوستان ممنونم . لطفا نمونه کار برام پ خ کنید دوستان . با چند نفر دارم صحبت میکنم . اما اینو بگم تا بعدا به مشکل نخوریم .

دوستانی که امتیاز بازارچه بالای 10 دارن 30 درصد مبلغ کل رو بهشون قبل از کار میدم و در آخر وقتی کار رو تحویل گرفتم تسویه کامل میکنم .

اما دوستانی که کمتر از این یا اصلا امتیاز ندارن تو بازارچه کل مبلغ رو بعد از انجام کار میدم بهشون .

فکر میکنم با 40 امتیاز بازارچه ای که دارم و حدود 10 ملیون خرید و فروشی که داشتم قابل اعتماد باشم و مشکلی برای دوستان نباشه ;)

با این شرایط دوستانی که مایل به همکاری هستند نمونه کار رو برام پ خ کنن .

ali_asadi990

Registered User
لایک‌ها
68
ما هم نمونه کار ها رو ارسال کردیم ..

بالا