• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراح وردپرس

Amir-hd

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.دوستان لطف میکنین چند تا طراح ورد پرس حرفه ای معرفی کنین.برای سایت دانلود نرم افزار میخوام.:rolleyes:

Amir-hd

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ممنون میشم معرفی کنین....

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان ممنون میشم معرفی کنین....

آقای پورعلی یا همون ارنیکاوب هم هست که باید بگی کار حرفه ای می خوای که قیمت رو میبرن بالاتر از اونیکه تو سایتشون هست :eek:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
فرهادينا قديم بود .. ديگه كار نميكنه ؟

webdanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای پورعلی یا همون ارنیکاوب هم هست که باید بگی کار حرفه ای می خوای که قیمت رو میبرن بالاتر از اونیکه تو سایتشون هست :eek:

من با آرنیکاوب قبلا کار کردم. همه چیز خوب بود اما پروژه رو زمان بندی میکنند و طبق زمان میره جلو. اینجوری نیستن که همون روزی که پول میدی شروع کنن. اما در کل با برنامه جلو میرن.

pouyajabbarisani

Registered User
لایک‌ها
58
من برات تنها به قیمت 100 هزار(قیمت پایین نشانه کیفیت پایین نیست بلکه برای جمع کردن نمونه کار است :) ) طراحی می کنم - کاملا اختصاصی اچ تی ام ال 5 سی اس اس 3 سئوی بالا خاصیت ریسپانیو ( سازگار با موبایل و تبلت ) و... نمونه کار انجام شده: دانلود پورت | دانلود نرم افزار، دانلود بازی، دانلود کتاب الکترونیکی، برای ویندوز، اندروید، آی او اس، مکینتاش و… ادرس سایت برای سفارش: پیکاپیکس | picapix کد سفارش برای شناسایی: 0002424 (در قسمت توضیحات درج شود.).

بالا