• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرحي سايت و مشكلات مربوطه...

ms100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من الان حدود چندين ماه هست كه ميخوام طراحي سايت رو ياد بگيرم ولي نميدونم دقيق از كجا شروع كنم كه بتونم از پايه توي اين زمينه قوي باشم؟ شماهايي كه طراح وب هستيد اول از كجا شروع كرديد؟
الان من نرم افزار فرانت پيج رو بصورت كلي ياد گرفتم ولي نيمدونم چجوري با جداول كار كنم
اميدوارم كه متوجه بشيد منظور من اينه كه نميتونم سايتي بصورت ستوني طراحي كنم . يعني ستون بندي منظمي داشته باشه...ممنون ميشم به من كمك كنيد...به نظر شما اشتباه من از كجا بوده...
الان مشكل اصلي من طراحي سايتهاي ستوني هست...كه ميشه گفت همون معماري اصلي سايت...
ايا كتابي در اين زمينه سراغ داريد؟
ممنون

ms100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
كتابهاي زيادي هست . مثلا HTML 4 مال نشر كتاب هاي تخصصي ايران چيزه خوبيه . در ضمن يه سرج تو گوگل بزن كلي كتاب هاي فارسي مجاني پيدا ميكني

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
خيلي سوالت كليه
بايد دو روز توضيح بديم !
من خودم اول يه وبلاگ ساختم تو بلوگ اسپوت(4 سال پيش) به كمك سايت هودر
بعد از اينجا دستورات اچ تي ام ال رو ياد گرفتم www.khaterat.com
فعلا تا همين جاش 2 سال گذشت!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ..
شما اول از همون HTML شروع کنی بد نیست !
چیزی که خیلی میتونه بهت کمک کنه اینه که همزمان با یاد گرفتن HTML سعی کنی سایتهای زیادی با سبکهای مختلف رو ببینی و بشینی سورس هر کدوم رو نگاه کنی ..
ببینی چطور فلان کار رو کردن یا مثلا برای ساختن یک بخش خاص چه روشهایی میشه استفاده کرد و ...
یعنی در واقع از این به بعد به هر سایتی باید به چشم خریدار نگاه کنی و همه جوانبشو بررسی کنی !
به مرور اگر سراغ CSS هم بری میبینی که طراحی وب چقدر شیرینه !
اینارو من به عنوان کسی گفتم که خودش تازه داره یاد میگیره !
موفق باشید...
علی

ms100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مرسي از كمكتون اقا علي عجب طراحي توپي داره سايتتون منظورم همون طرح هايي هست كه براش زدين
انشالله كه روز به روز پيشرفت كنيد...
پسر عجب اين كورل هست؟
عجب طراحي توپي . خوشم اومد :rolleyes: سخته يادگيري كورل؟

ms100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:( اقا علي شما كه استاديد بعد ميگيد تازه داريد ياد ميگيريد
:rolleyes: دست مارو هم بگير؟ :rolleyes:

FRH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برو بچ عزيز
دوستان همونطور كه مي دونيد فرانت پيج در صفحه html خودش تمام كدها رو نشون نميده مخصوصا كدهاي مربوط به shared border و باتن ها و ... مي خواستم بدونم كسي ميدونه چطور ميشه كاري كرد كه همه كدها نشون داده بشه؟ در ضمن فرانت پيج من xp هست.البته من ميدونم كه با notepad ميشه همه كدها رو ديد و اونا رو تغيير داد ولي يه كاري هستش كه حتما بايد تو خود فرانت پيج باشه و با نت پد نميشه.
لطفا كمك كنيد. در ضمن كسي هست در ضمينه سازگار كردن قالب سايت من با mt منو كمك و راهنمايي كنه.لطفا اگه هست بهم ايميل بزنه: [email protected]

FRH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي به اين سوالس كه بالا پرسيدم جواب بده ثواب داره!!

بالا