• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح آمريکا برای تربيت کوسه های جاسوس

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
طرح آمريکا برای تربيت کوسه های جاسوس

يک مجله بريتانيايی گزارش داده که دانشمندان آمريکايی طرحی را در دست بررسی دارند تا کوسه ها را به "جاسوسان مخفی" مبدل سازند که قادرند کشتی ها يا اجسام شناور ناشناخته را رديابی کنند

مجله نيو ساينتيست (New Scientist) می گويد اين دانشمندان قصد دارند با کارگذاردن الکترود در مغز کوسه ها، آنها را از راه دور کنترل کنند

هدف آنها اين است که "با بهره گيری از توانايی کوسه ها در حرکت آرام و بی سر و صدا در آب، از طريق آنها اهداف مورد نظر را رديابی و دنبال کنند

گفته می شود اين پروژه غير معمول هفته گذشته در هاوايی افشا شده است

بر اساس گزارش مجله نيو ساينتيست، سرمايه اين تحقيق از سوی آژانس پروژه های تحقيقات پيشرفته دفاعی (DARPA) وابسته به پنتاگون تامين شده است

اين طرح قصد دارد از آخرين پيشرفت ها در فن آوری القاء مغزی استفاده کند که پيش از اين به دانشمندان امکان کنترل حرکت ماهی ها، موش ها و ميمون ها را داده است

به نوشته اين مجله "القاء عصبی ترکيبی از مجموعه الکترودهايی است که در مغز حيوان قرار می گيرند و می توانند برای تحريک نقاط مختلف فرمان دهی به اعضا بدن مورد استفاده قرار گيرند

کوسه های 'هدايت شده'

گفته شده چنين تجهيزاتی در حال حاضر توسط دانشمندان دانشگاه بوستون برای "هدايت" يک سگ ماهی در آکواريم بکار می رود

مرحله بعدی کار دانشمندان پنتاگون رها ساختن کوسه های تجهيز شده در آب های اقيانوس سواحل فلوريدا است

از آنجا که امواج راديويی نمی توانند در آب نفوذ کنند، ارتباط با حيوانات بوسيله انتقال امواج از طريق آب (sonar) صورت خواهد گرفت

مجله نيو ساينتيست می نويسد ناوهای آمريکايی می توانند امواج زير آبی را تا فاصله ۳۰۰ کيلومتری به کوسه ها برسانند

طی اين آزمايش ها دانشمندان مشخصا به سلامت اين حيوانات بسيار توجه خواهند کرد

گفته می شود "در مقايسه با دستگاه های مراقبتی زير آبی، کوسه ها در سکوت حرکت می کنند و نيروی محرکه شان را خود تامين می کنند

اين پروژه در يک کنفرانس در هاوايی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
خبر جالبی بود
ولی فکر نمی کنم بتونن بر علیه ما ایرانیا استفاده کنند:)
چون با توجه به لینک زیر که من دیدم فقط یکی 2 نوع کوسه طرفهای ما هست که اونا هم تخم ندارند(ببخشید دوستان ) کاری بکنند:p
http://www.hums.ac.ir/farsi/province/hormozgan 1/PERSIAN OCEAN.htm
پس راحت باشید و به زندگیه خودتون در پی تی ادامه بدین
15.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
جناب پرويز خان

خبر جالبي بود . اما در تاپيك اخبار فن آوري ها اعلام شده بود . جالبش اينه كه هنوز در دنيا كساني هستند كه فكر مي كنند مي توان با اين غول دانش تكنولوژي مبارزه كرد و شكستش داد .

greenapple

Registered User
لایک‌ها
21
فرمانده **** پاسداران ان قلاب اسلامی ایران : آمریکا یی ها کاملا زیر نظرمان هستند . هفته نامه آذز آپادکان

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
آمريكايي ها زير نظر هستند اما كوسه هاي دريا و مگس هاي هوا كه نه .
بعيد هم نيست همين پشه هايي كه ما هر روز مي كشيم ماشين آلات جاسوسي آمريكايي ها باشند .

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
بی خیاب تو رو خدا
اینقدر مختونو خسته نکنین
آخه چه احتیاجی دارن
پشه بفرستن که چی مثلا؟
جاسوسی کی رو بکنه؟

می خوان از دانش نداشته ما پی ببرن؟ ( هیچ زحمتی هم که نکشن هر کس توی ایران یه فنچوله مخ داشته باشه سریع خودشو از شر احمقایی مثل من خلاص می کنه و می ره تو همون آمریکا تابع می شه )
یا می خوان سوتیامونو بگیرن؟ ( اونا رو که خودمون داریم جار می زنیم )

دیگه چی می مونه که بخوان ازمون بگیرن؟
نفتمونو هم با ارزون ترین قیمت تا چندین سال دیگه پیش خرید کردن

هر چی هم که بخوان بهمون بفروشن با یه واسطه ده برابر بهمون می فروشن
دیگه من هر چی فکر می کنم نمی فهمم چه چیز با ارزش دیگه ای می تونیم داشته باشیم که از توی اون ماهواره ها نتونن ببینن و مجبور باشن براش کوسه و پشه استخدام کنن؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
نه جالبه بعد میان به ماهواره ها گیر می دن!!!!! اون کره ی ماه رو هم گرفته داره می ره سر سیاره ی بعدی ولی این اب...هان هنوز دنبال این چرندیاتن!!!

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
آقا چرا توهین می کنی؟
من اگه گفتم احمق اگر دقت کنی خودم رو گفتم
نظر شخصیتو بگو عزیز و به کسی توهین نکن ممنون

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
موضوع بر سر اين نيست كه دنبال چي هستند . موضوع بر سر پيشرفت عظيم انها و فاصله زياد تمام جهان با آنها از نظر تكنولوژي است .

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
البته قبول دارم
ولی اگر موضوع بر سر پیشرفت هست که موارد پیشرفت بقدری زیاد هست که این چیزا اصلا به حساب نمیاد
وقتی طرف داره آدم تولید می کنه خب این چیزا دیگه یه جوری کم اهمیت جلوه می کنه
و هزاران مورد دیگه
البته از حق نگذریم که توی ایران خودمون کوسه های جاسوس کم نداریم ( این مسئله مهم رو در نظر داشته باشید که توی این زمینه شاید دانش ما خیلی جلوتر از اونا بوده )

تازه این مورد رو هم یه توجهی بهش بکنید که این کوسه های جاسوس ایرانی رو خیلی راحت می شه با تولید مثل به تولید انبوه رسوند که اینو دیگه عمرا حالا حالا ها نتونن مسئلشو حل کنن اونا

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
1. من توهین نکردم و جای حروف رو خالی گذاشتم
2. شما که خودتون در لفافه توهین می فرمایید
3. بحث سر این حرفا نیست بلکه سر غرور کاذب و خالی افرادی است که فکر می کنند ایران آخر تکنولوژیه و همچنین همه چیز رو ول کردند (علم و فن آوری) و چسبیدند به مسایل پوچ و بی مایه
4. حسرت خوردن از اینکه ما با چنین هوشی چرا حتی 1 رتبه ی علمی درست و درمون در جهان نداریم؟!
5. تا کی باید چوب کارهای غلطمون رو بخوریم؟!

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
. حسرت خوردن از اینکه ما با چنین هوشی چرا حتی 1 رتبه ی علمی درست و درمون در جهان نداریم؟!
از کدوم هوش صحبت می کنید؟

بالا