• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح اشتراکی -سریعترین و ارزان ترین روش جذب زیر مجموعه مستقیم برای سایت های کلیکی خارجی و ایرانی

miada48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
طرح جذب زیر مجموعه رایگان برای مبتدی تا حرفه

اگر دنبال زیر مجموعه مستقیم و یا آموزش سایت های کلیکی هستید درست آمدید.حتما در گوگل جست و جو کردید تا یه راه رایگان برای جذب زیر مجموعه پیدا کنید ولی راه خیلی خوب وآسونی پیدا نکردید و شاید هم پیدا کردید اما باید بدونید راه رایگان هم هست اما زحمتی که می خواد به اون رایگان بودنش نمی ارزه مثلا سایت های هستند که میگن شما بیا زیر مجموعه این و اون شو بعد اون ها بیان زیر مجموعه شما بشن ویا امتیاز میدن و ..
کلا من اکثر این روش هارو دیدم اگر کسی تونسته با این روش ها در عرض 1 هفته 200 تا زیر مجموعه فعال جذب کنه بیاد بگه که من اشتباه می کنم.
اما روشی که من و دوستانم (و بچه های کلیکی کار) داریم اجرا می کنیم فوق العاده سریع و رایگان و هدفمند هست و بدون شک بهترین راه جذب زیر مجموعه مستقیم هست.
چون یه نگاه به سایت های کلیکی بندازید می بینید بیشتر از 90 درصد تبلیغ جذب زیر مجموعه هست اما خب این طرح خیلی با اون روش های انفرادی هزینه کردن فرق داره.
در این روش به صورت دسته جمعی کار می کنیم و هزینه رایگان هست وقت هم
برای ماه اول 30 دقیقه در روز لازم هست
اما این روش دقیقا به چه صورت هست به سایتم
مراجعه کنید.

52791500398373682490.gif
پاسخ به سوالات شما در مورد این طرح
چگونگی نمایش بنر های شما ؟
دوستان بعضی ها به من گفتن مگه ما خودمون نمی تونیم تبلیغ کنیم ؟
من تو نئوباکس زیر مجموعه می خوام باید چیکار کنم ?
آیا ضرر می کنیم؟
نه,

پاسخ به سوالات در سایتم کاملا توضیح داده شده.
بیوگرافی و استراتژی سایت های کلیکی - کسب درآمد از اینترنت

Last edited:

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
این طرحتون فقط برای سایتهای خارجیه؟

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
من هستم عزیز حتما خبرم کنی

miada48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طرحتون فقط برای سایتهای خارجیه؟

نه فقط برای خارجی, میتونه برای ایرانی هم باشه اما خب من از اول با خارجی کار کردم بیشتر خارجی مد نظرم بود چون سایت های خارجی بزرگتر هستند و درآمد از اون ها با سایت های ایرانی تفاوت داره.دوستان اگه تمایل داشته باشند برای سایت های ایرانی هم اجرا میشه.

Last edited:

mahdi3600

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم هستم :D

golro

Registered User
لایک‌ها
67
سلام
ببینم چطوریه منم هستم اگر جواب بده

miada48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببینم چطوریه منم هستم اگر جواب بده

سلام
هنوز 5 روز نشده و 10 نفر اعلام آمادگی کردند.
یه نکته بگم این طرح صد درصد به صرفه تر هست ,اگر تجربه تبلیغ تو سایت های کلیکی خارجی رو داشته باشید مثلا نئوباکس با 10 دلار تبلیغ 5 تا زیر مجموعه جذب کنید خیلی خوش شانس بودید تازه اگر فعال باشند.ولی با این طرح خیلی بیشتر زیر مجموعه جذب میشه با همون مقدار پول.
مطمئنم هر کس (مخصوصا گلدن ها) این طرح رو ببینند نه نمیگن.
توضیحات کامل تو سایتم هست حتما بخونید.

alireza1431

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها من در سایت PAIDVERSثبت نام کردم و سهروزه مشغولم بچه ها اگه من بدون سرمایه گزاری یک ماه کار کنم این سایت تبلیغات های چند دلاری را به من نشون میده به ایمیلم بفرستید [email protected]

بالا