• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح مشارکت ملی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام به همه دوستان
در این طرح شما با پرداخت حق عضویت فقط هفت هزلر تومان می تونید وارد این سیستم بشید و فقط باید سه نفر رو معرفی نمایید و بعد از اون هر نفر مبلغ هفت هزار تومان گرفته هفت هزار تومان خود رو برداشته و مابقی را که چهاده هزار تومان است را بدین شکل تقسیم نمایید چهار هزار و پانصد ریال را خود مستقیما به حساب نفر چهارم واریز می کنید چهار هزار تومان را بهحیاب نفر هفتم و سه هزلر و پانصد ریال را به حساب نفر دهم
بدینشکل وقتی شما به جایگاه چهارم رسیدید در مجموع یکصدو بیستو یک هزار و پانصد ریال می گیرید وقتی به نفر هفتم رسیدید در مجموع دو میلیونونصدوشانزده هزار ریال و وقتی به نفر دهم رسیدید در مجموع شصدو هشت میلیونتومان دریافت می کنید

صفحه اول و دپشت یکی از برگه های آن را اسکن کردم و ضمیمه می کنم

اگه سوالی بود می تونید از من بپرسی شماره تماس من در تصویر هست
حسین صالحی تماس بگیرید
در ضمن من حاضرم در هر شهر یک نماینده داشته باشم
هفت هزار تومان رو هم خودم پرداخت می کنم به شرطی که فعالیت خوبی داشته باشه

فایل های ضمیمه

• Tooba_1 copy.jpg
    Tooba_1 copy.jpg
    294.2 KB · نمایش ها: 21
  • Tooba_2 copy.jpg
    Tooba_2 copy.jpg
    244.4 KB · نمایش ها: 20

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
حداقل سالمشو اسكن ميكردي....

mehrzad_50cent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سيستم به صورت مولتي لول ماركتينگ كار ميكنه كه حدود 10 يا 15 سال پيش اين سيستم ها در يك سري كشور ها رواج داشت كه به دليل وجود باگ هاي زياد در اين سيستم فعاليتش به پايان رسيده ولي ميبينيم كه توي ايران تازه دارن اينكارو ميكنند.
يكي از نقاط ضعف اين سيستم اينه كه اگه فقط 1 نفر كسي رو معرفي نكنه تا بالا همه ضرر مي كنند.

اگر هم كسي خواست عضو بشه من ميتونم سايت هايي كاملا معتبر بهش معرفي كنم كه از اين شركت هاي ايراني اعبار خيلي بيشتري داره. (البته سو’ تفاهم نشه من دنبال زير مجموعه نيستم و توي هيچ كدام از اين سيستم ها عضو نيسستم)

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزيز نميدونم چند وقته با اينجور سيستما آشنا شديد اينو صادقانه خدمتتون عرض مي كنم كه روي اين سيستما حساب نكن البته در ظاهر همه چيز درست نشون ميده و اين تصور را ايجاد ميكنه كه دستيابي به همچين درامدي غير ممكن نيست ولي در عمل ميبيني كه اونطور كه فكر مي كردي نيست و بعد از يه مدتي كوتاه متوقف ميشه :rolleyes:

minister

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از EH$@N :
دوست عزيز نميدونم چند وقته با اينجور سيستما آشنا شديد اينو صادقانه خدمتتون عرض مي كنم كه روي اين سيستما حساب نكن البته در ظاهر همه چيز درست نشون ميده و اين تصور را ايجاد ميكنه كه دستيابي به همچين درامدي غير ممكن نيست ولي در عمل ميبيني كه اونطور كه فكر مي كردي نيست و بعد از يه مدتي كوتاه متوقف ميشه :rolleyes:
راست مي گه نفرات اول سود خوبي مي برن مثلا كسايي كه براي اولين بار اين سيستم رو ببرن تو يه شهر اما به تدريج بقيه ضرر مي كنن متلا دوست من از يكي از همين سيستما حدود 10 ميليون سود برد اما من پولي رو كه برا عضويت داده بودم رو هم از دست دادم

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از nonherat :
راست مي گه نفرات اول سود خوبي مي برن مثلا كسايي كه براي اولين بار اين سيستم رو ببرن تو يه شهر اما به تدريج بقيه ضرر مي كنن متلا دوست من از يكي از همين سيستما حدود 10 ميليون سود برد اما من پولي رو كه برا عضويت داده بودم رو هم از دست دادم

متاسفانه توي اين مملكت اگه دروغگو باشي عزيزتري! :(

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام فکر کنم برای یه عده سوتفاهم پیش امده
من نگفته که به یک باره می شه این پول رو گرفت ولی باور کنید که دوستایی خودم که رشت همه اونایی رو از نزدیک می شناختم همهسشون مبالغ بالایی از این شرکت پول گرفتن

و لی من موقعی به فکرش افتادم که تقریبا توی شهر رشت پر شده و فعالیت سخت تر شده

به هر حال این سیستم جواب داده حداقل در اینجا جواب داده

در مورد باگهایی که اون دوستمون صحبت کردن به نظر من تنها باگش اینه که اگه فعالیت نکنی و یا اگه امیدوار باشی با هفت تومن خیلی سریع به پول برسی خوب شدنی نیست و حتما باید فعالیت کنی نه مثل من که تو ردیف چهارم در جا بزنی و هیچ پولی در یافت نکنی

البته من توی این عکی نفر سوم هستم

برا یاون دوستی که اسکن ازه می خواست می گم چشم یه تازشو اسکن می کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا