• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح مشکلات آموزشی دانشجویان دانشگاه آزاد

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
من تو یکی از واحدهای دانشگاه آزاد مدیر آموزشی و دانشجویی هستم :graduated
تو این تاپیک مشکلات حاد آموزشیتون رو مطرح کنید و اگه راه حل و راه دروئی :f34r: به ذهنم رسید بهتون میگم
فقط خواهشا مشکلتون رو بطور کامل شرح بدین تا بشه تفسیر آئین نامه ای و بخشنامه ای کردشون

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
میشه درخواست کرد برای درسی که مدیر گروه در رشته آن را تدریس میکند استاد دیگری برای تدریس آورده بشود؟ که البته این درس هم ظاهراً ترم اول که ارائه شده بود این ترم ارائه نشده و ترم بعد ارائه خواهد شد، یک در میان ارائه میشه.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
میشه درخواست کرد برای درسی که مدیر گروه در رشته آن را تدریس میکند استاد دیگری برای تدریس آورده بشود؟ که البته این درس هم ظاهراً ترم اول که ارائه شده بود این ترم ارائه نشده و ترم بعد ارائه خواهد شد، یک در میان ارائه میشه.

حرف دل همه دانشجویان متالوژی واحد زنجان بود این پست
ایکاش میشد مدیر گروه رو از تدریس منع کرد

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
بستگی به سیستم واحد داره
واحد داریم دانشجوسالاریه ، جای دیگه کارمندسالاریه و یه جا دیگه استادسالاری
این استاد هم که باهاش مشکل دارید میگید مدیرگروهه پس اگه به خودش بگید که باهات حال نمیکنیم و درس رو با کس دیگه ای ارائه بدید صددرصد!!! مخالفت میکنه
پس سعی کنید به مرجع بالاتر از ایشون مراجعه کنید ، به ترتیب معاون آموزشی دانشکده ، نشد رئیس دانشکده ، نشد معاون آموزشی واحد و نشد رئیس واحد و نشد بگیر برو بالا تا دکتر جاسبی

luca_toni

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آقا من یه مشکل پزشکی دارم که می خوام از روش برای معافی پزشکی سربازی استفاده کنم، از اونجا که حین تحصیل نمی شه برای معافی پزشکی اقدام کرد، می خواستم بدونم راهی واسه گرفتن معافی هست؟؟؟
یکی از دوستام تو پیام نور درس می خونه اومد انصراف موقت داد تو حینی که درخواستش واسه کمیسیون رفت تهران معافیشو گرفت بعد انصرافشو کنسل کرد الانم داره درسشو می خونه
اما من رفتم دانشگاه آزاد مسئولش می گفت نمی شه
راهی هست؟؟؟

luca_toni

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آقا من یه مشکل پزشکی دارم که می خوام از روش برای معافی پزشکی سربازی استفاده کنم، از اونجا که حین تحصیل نمی شه برای معافی پزشکی اقدام کرد، می خواستم بدونم راهی واسه گرفتن معافی هست؟؟؟
یکی از دوستام تو پیام نور درس می خونه اومد انصراف موقت داد تو حینی که درخواستش واسه کمیسیون رفت تهران معافیشو گرفت بعد انصرافشو کنسل کرد الانم داره درسشو می خونه
راهی هست؟؟؟
???????

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
راهی هست؟؟؟

برای معافیت پزشکی مشکلی نداری ، حین تحصیل هم میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی مثل معافیت 3 برادری یا معافیت کفالت ، یک سری ها مثلا چندین ماه کسری خدمت دارن و دو یه چهار ماهی خدمت دارن و میان انصراف میدن و میرن خدمت و وقتی برمی گردن درخواست بازگشت به تحصیل میدن که موردقبول واقع نمیشه ، شما مشکلی ندرای عزیز

luca_toni

Registered User
لایک‌ها
4
برای معافیت پزشکی مشکلی نداری ، حین تحصیل هم میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی مثل معافیت 3 برادری یا معافیت کفالت ، یک سری ها مثلا چندین ماه کسری خدمت دارن و دو یه چهار ماهی خدمت دارن و میان انصراف میدن و میرن خدمت و وقتی برمی گردن درخواست بازگشت به تحصیل میدن که موردقبول واقع نمیشه ، شما مشکلی ندرای عزیز
سلام
عزیز مظمئنی من حین تحصیل می تونم معافیت پزشکی بگیرم؟؟؟
مسئول **** وظیف و آموزش دانشگاهمون گفتن باید انصراف بدم از دانشگاه تا بتونم معافی پزشکی بگیرم
قانون معافیت سه برادری و کفالت با پزشکی فرق می کنه ها اونا حین تحصیل هم داده می شن اما پزشکی نه
راهنمایی فرمایید
سپاس

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام
عزیز مظمئنی من حین تحصیل می تونم معافیت پزشکی بگیرم؟؟؟
مسئول **** وظیف و آموزش دانشگاهمون گفتن باید انصراف بدم از دانشگاه تا بتونم معافی پزشکی بگیرم
قانون معافیت سه برادری و کفالت با پزشکی فرق می کنه ها اونا حین تحصیل هم داده می شن اما پزشکی نه
راهنمایی فرمایید
سپاس
معافیت پزشکی ای که میخوای بگیری آیا دوره 2 ماهه آموزشی رو داره یا نه؟
اگه داره که حق با اوناس ولی اگه نداره هیچ فرقی با معافیت کفالت و معافیت 3 برادری نداره

بالا