• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه املت قارچ و سبزی

roozane

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 فوریه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
9
1364111533-fo1124.jpg

مواد لازم برای 4 نفر :​
تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده4 عدد320 كیلوكالری
نمكیك‌چهارم قاشق غذاخوری0 كیلوكالری
شیر كم چرب2 قاشق غذاخوری10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده40 گرم100 كیلوكالری
فلفل سیاهیك‌چهارم قاشق چایخوری0 كیلوكالری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری270 كیلوكالری
پوره‌ گوجه فرنگی100 گرم17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده
50 گرم10 كیلوكالری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده50 گرم7 كیلوكالری
آبلیموی تازهبه میزان مورد نیاز0 كیلوكالری


روش تهیه :
سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.
 
بالا