• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه انواع مربا و ترشیجات

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
سلام
در این تاپیک قراره طرز تهیه انواع مربا و ترشیجات رو بگم امیدوارم همکاری کنید.;)

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
طرز تهیه ترشی فلفل
fFL2301021.jpg
● مواد لازم:
فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
ترخون و نعناع
چند شاخه

● طرز تهیه ترشی فلفل :
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

مدت ماندگاري اين ترشي : اگر در يخچال باشد ( يا جاي خيلي خنك ) 5-6 ماه قابل استفاده است

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
طرز تهیه ترشی تخم مرغ
fo1783.jpg
چغندر قرمز 425 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
سرکه 1/2 فنجان
آب سرد 1/2 فنجان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
میخک 4 عدد
چوب دارچین کوچک 1 عدد
تخم مرغ آب پز شده 6 عدد

طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
من عاشق آشپزی هستم برای همین یه سایت آشپزی (www.ashpazikon.ir) راه انداختم خوشحال میشم بیاین و یه نظری بدید مرسی

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
همه چیز رو رعایت کرده بودم ولی فلفل ها تند بود اصلا نمی شد بخوریش
با فلفل تند هم خوب در میاد ولی منم فلفل تند دوست ندارم فلفل هایی که رنگ های سبز تیره دارن تند هستن یا اگه برگ فلفل ها تیره باشن تندن یک بار دیگه امتحان کن.

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
با فلفل تند هم خوب در میاد ولی منم فلفل تند دوست ندارم فلفل هایی که رنگ های سبز تیره دارن تند هستن یا اگه برگ فلفل ها تیره باشن تندن یک بار دیگه امتحان کن.
منظورتون این هستش که با فلفل های شیرین درست کنم ؟

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
چشم درست می کنم ببینم چی میشه
دوست عزیز یه سوال چی کار کنم که بازدید کننده سایتم زیاد بشه و بیان و نظر بدن

بالا