• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه بادمجان شکم پر

mahdi89000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2016
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سن
26
موادلازم:


گوشت چرخ کرده 200 گرم


بادمجان 4 عدد


پیاز 1 عدد


سیر 2 حبه


جعفری 50 گرم


گوجه فرنگی 2 عدد


رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری


نمک، پودر فلفل قرمز، ادویه خورشت به میزان لازم


طرز تهیه بادمجان شکم پر


1- پیاز را خرد کرده و در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.


2- بادمجان ها را بصورت راه راه پوست گرفته و وسط آنها را به صورت عمودی برش دهید ، به طوری که از وسط نصف نشود سپس در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و بادمجونها را بچینید، درب ماهیتابه را گذاشته تا بادمجانها هم سرخ و هم پخته شوند .


3- سیرخردشده، ادویه خورشتی و فلفل قرمزرا با پیازداغ تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را بیافزایید و کاملا سرخ کنید ودر آخر رب گوجه فرنگی و نمک را با مواد تفت دهید.


4- جعفری را شسته، خرد و به مایه گوشت بیافزایید.


5- گوجه فرنگی را خرد و کف قابلمه موردنظر بچینید.


6- بادمجان ها را از مایه گوشت پرکرده و روی گوجه فرنگی ها بچینید.
 
بالا