• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه تاس کباب کرمانشاهی - آموزش پخت تاس کباب کرمانشاهی و مواد لازم

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
22
برای پختن این نوع کباب ابتدا گوش را همراه پیاز داغ میپزیم در حدی که 2 لیوان اب داشته باشد.بعد ازاینکه پخت زیر قابلمه را خاموش میکنیم.هویج ولوبیا را در قابلمه دیگر گرما میدهیم و بامیه و نخود سبز را در اخر تفت دادن به ان می افزاببم.سیب زمینی حلقه را سرخ کرده و هم چنین بادمجان حلقه ای راهم سرخ میکنیم و در کنار می گذاریم.گوشت را دوباره تفت میدهیم و هویج و بامیه و لوبیا و نخود سبز را هم به ان اضافه میکنیم و سپس رب گوجه را به ان می افزاییم تا رنگ خوبی را به خودش بگیرد.سپس بادمجان حلقه ای را روی ان میچینیم و سپس سیب زمینی حلقه ای را روی بادمجان حلقه ای میچینیم.در ظرف را میبندیم و شعله را پایین می اوریم و می گذاریم تا 2ساعت پخته شود..

طرز تهیه تاس کباب



طرز تهیه تاس کباب کرمانشاهی - آموزش پخت تاس کباب کرمانشاهی و مواد لازم

تاس کباب کرمانشاهی

مواد لازم برای پختن:

پیاز: یک عدد

بادمجان: نیم کیلو

سیب زمینی: نیم کیلو

مرغ یا گوشت: نیم ////

لوبیا: 250 گرم

هویج: 200 گرم

بامیه: 150 تا 200 گرم

نخود سبز: 100 گرم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز سرخ کرده میپزیم اما در حدی که 1/5 تا 2 لیوان اب داشته باشد.زیرش را خاموش میکنیم و هویج و لوبیا را در قابلمه ای جداگانه تفت میدهیم. بامیه و نخود سبز را در اخر تفت دادن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.سیب زمینی حلقه شده و بادمجان حلقه شده را جداگانه سرخ می کنیم و کنار ی گذاریم.گوشت را دوباره روی شعله می گذاریم و هویج و لوبیا بامیه و نخود سبز را به گوشت پخته شده اضافه و سپس رب را اضافه میکنیم تا خوش رنگ شود.کمی بعد بادمجان حلقه ای را روی مواد می چینیم و سپس سیب زمینی حلقه ای را روی بادمجان می چینیم.حال در ظرف را می بندیم و شعله را کم کرده و می گذاریم محتویات داخل قابلمه به مدت 0/5 تا 3 ساعت میگذاریم بپزد.



تاس کباب کرمانشاهی



خوب این اموزش هم به پایان رسید و تا اموزش بعدی که خورش قلیه میگوی بندری خواهد بود همتان را به خداوند یکتا میسپارم.
منبع
 
بالا